Uitgebreid zoeken
Home
»
Dropshipping-blog
» Hoe u geld kunt besparen op uw dropshipping-bestellingen

Hoe u geld kunt besparen op uw dropshipping-bestellingen


Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan met dropshipping, maar weet je niet zeker hoe je de kosten succesvol kunt beheren? Hoewel dropshipping het potentieel heeft om een goedkoop bedrijfsmodel te zijn, betekent dit niet dat uw startup goedkoop zal zijn. Veel nieuwe eCommerce-ondernemers zijn verrast door de verborgen bedrijfskosten van dropshipping. In deze blogpost bespreken we enkele tips om geld te besparen op je dropshipping-bestellingen.

 

 

Plan uw dropshipping-bestellingshoeveelheden

Een van de eerste dingen waar u op moet letten, is het aantal artikelen dat u bestelt. Zelfs als je de beste dropshipping-leveranciers en de laagste bestelhoeveelheden hebt, maak je nog steeds extra kosten. Omdat de meeste drop-shippers werken met een gedifferentieerd prijsmodel, geldt dat hoe meer u elk product bestelt, hoe minder het per eenheid kost. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de bestelhoeveelheid en of het winstgevend zal zijn. Als u bijvoorbeeld t-shirts verkoopt en u besluit één eenheid van elke maat, kleur en geslacht te bestellen, kunt u een verscheidenheid aan verschillende producten aanbieden. U betaalt echter hogere kosten voor elk t-shirt. Als u 10 t-shirts van elke maat, kleur en geslacht bestelt, kunt u een breed scala aan producten tegen een gereduceerde prijs aanbieden.

 

 

Sla de kwaliteit niet over

Het is gebruikelijk dat nieuwe drop-shippers geld proberen te besparen door te bestellen bij goedkope leveranciers. Als u producten van goedkopere leveranciers gaat kopen, is het geen slecht idee om manieren te vinden om de kwaliteit van de producten te verminderen om ze betaalbaarder te maken. U kunt bijvoorbeeld materialen van lage kwaliteit bestellen, een ontwerp van mindere kwaliteit aanschaffen of goedkopere inkt gebruiken voor het bedrukken van het product. Hoewel deze methoden u kunnen helpen de kosten van uw producten te verlagen, kunnen ze een negatieve invloed hebben op uw merk. Als klanten producten van lage kwaliteit ontvangen, kunnen ze aarzelen om opnieuw bij u te kopen. Als je gaat bezuinigen op de kwaliteit van je producten, kun je dat het beste doen met producten die niet per se van hoge kwaliteit hoeven te zijn. Voor T-shirts maakt het klanten bijvoorbeeld niet uit of het materiaal van een shirt van lage kwaliteit is, zolang het maar comfortabel is en goed past. Voor elektronica en andere producten die specifieke materialen vereisen, moet u er echter zeker van zijn dat u niet beknibbelt op kwaliteit.

 

 

Alleen producten met veel vraag dropshippen

Een andere manier om op je dropshipping-bestellingen te besparen, is door alleen high-demand producten te dropshippen. Het is logisch om de gegevens die zijn verzameld uit uw marketingcampagnes te gebruiken om te bepalen welke producten u wilt dropshippen. Hoe meer u uw marketingcampagnes kunt koppelen aan uw productaanbod, hoe groter de kans dat u die producten gaat verkopen. Stel dat u bijvoorbeeld skateboards online verkoopt. Je hebt een aantal advertenties weergegeven om je skateboardproducten te promoten, maar je ziet niet de verkopen waar je op hoopte. Je besluit je marketingcampagne te wijzigen om je te concentreren op een specifiek skateboardevenement. Zodra het evenement is afgelopen, analyseert u uw verkopen en gebruikt u die gegevens om te bepalen welke producten u wilt dropshippen voor uw winkel.

 

 

Gebruik promotiecodes en services

Als je geld wilt besparen op je dropshipping-bestellingen, kun je het beste zo vaak mogelijk promotiecodes gebruiken. Dit kan u helpen uw verkoop te verhogen, wat de kosten van uw producten zal helpen compenseren. Als u niet zeker weet waar u promotiecodes kunt krijgen, kunt u online codewebsites zoals Retailmenot en Coupons.com bekijken. U kunt ook gebruikmaken van online marketingdiensten zoals Bunny om u te helpen bij het maken en verspreiden van uw codes. Dit kan u helpen meer bekendheid en verkoop te krijgen, waardoor u sneller op uw producten kunt rekenen. Een andere manier om geld te besparen op je dropshipping-bestellingen is om diensten zoals Deliv te gebruiken. Deliv is een bezorgservice die uw producten tegen een vergoeding naar uw klanten brengt. Met deze service kunt u de verzendkosten van uw producten naar uw klanten verlagen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het overtreden van wetten.

 

 

Winkel voor groothandelsproducten

Een andere manier om geld te besparen op je dropshipping-bestellingen is door te winkelen voor groothandelsproducten. Als u een leverancier kunt vinden die u producten in bulk tegen groothandelsprijs verkoopt, kunt u de kosten van uw producten aanzienlijk verlagen. De beste manier om groothandelproducten te vinden, is door een online groothandelsmarktplaats te gebruiken om u te helpen het product te vinden. Bulkverkopers hebben meestal extreem lage prijzen voor hun producten. Dit houdt in dat ze zo snel mogelijk van de producten af proberen te komen zodat ze ruimte hebben in hun magazijn voor nieuwe producten. Dit betekent vaak dat ze bereid zijn hun producten met een flinke korting te verkopen. Dit is ideaal voor dropshippers, omdat u uw producten tegen een gereduceerd tarief kunt aanschaffen en ze vervolgens voor de volle prijs kunt doorverkopen.

 

 

Wees niet bang om te onderhandelen

Als je serieus geld wilt besparen op je dropshipping-bestellingen, kun je overwegen om te onderhandelen over de initiële prijs van het product. Dit is misschien niet ideaal voor alle detailhandelaren, maar als u uw leverancier ertoe kunt brengen de initiële prijs van het product te verlagen, zult u een aanzienlijke verlaging van uw totale productkosten zien. Dat gezegd hebbende, zou u alleen over de prijs van een product moeten onderhandelen als u het serieus wilt kopen. Als u heen en weer gaat met een leverancier en uw voorwaarden blijft wijzigen, kan de leverancier geïrriteerd raken en helemaal niet meer met u onderhandelen.

 

 

Houd uw verzendkosten laag

Het verzenden van uw producten naar uw klanten kan een van de grootste kosten voor uw bedrijf zijn. Als u uw producten verzendt via een online verzendservice, kunt u de verzendkosten verlagen door verzendcoupons te kopen. Verzenddiensten zoals FedEx en UPS bieden coupons die u kunt gebruiken om geld te besparen op uw zendingen. U wilt ook rekening houden met het gewicht van uw producten wanneer u ze verzendt. Hoe zwaarder uw product, hoe duurder het is om te verzenden. U kunt het gewicht van uw producten helpen verminderen door onnodige verpakkingsmaterialen te verwijderen. Dit kan u helpen geld te besparen op zowel de kosten van uw producten als de verzendkosten.

 

 

Gebruik een dropshipping-magazijn

Als u een groot aantal producten dropshipt, kunt u overwegen een samenwerking aan te gaan met een groothandelsmagazijn. Dit is vergelijkbaar met wat drop-shippers doen wanneer ze producten kopen in een groothandelsmagazijn. Groothandelsmagazijnen zijn echter ontworpen om met retailers te werken. Dit betekent dat u ervoor kunt zorgen dat uw producten in uw magazijn worden afgeleverd, en dat u ze vervolgens naar uw klanten kunt verzenden. Dit is een geweldige strategie voor retailers die grote hoeveelheden producten dropshippen. Het is echter belangrijk op te merken dat dit vooraf geld vereist om te werken. U moet betalen om het magazijn in te richten en mogelijk moet u betalen voor verzekeringen en andere diensten.

 

 

Afsluiten

Als je met succes kosten wilt besparen terwijl je aan het dropshippen bent, is het belangrijk om producten te kiezen waar veel vraag naar is. U moet er ook zeker van zijn om groothandelproducten te kopen, over de prijs van uw producten te onderhandelen en uw verzendkosten laag te houden. U kunt ook geld besparen door gebruik te maken van een dropshipping-magazijn en door uw eigen magazijn op te zetten. Met deze tips kunt u er zeker van zijn dat u uw kosten laag houdt en uw winst maximaliseert.

 

Als u net begint en op zoek bent naar een betrouwbare leverancier, is MSY INVEST SPRL een geweldige optie. Ze hebben duizenden producten in een aantal categorieën. MSY Dropshipping is een op digitaal gebaseerd bedrijfsmodel waarmee u MSY Invest-aandelen online kunt verkopen zonder hoge kosten vooraf of zelfs maar één euro te investeren. MSY regelt alles, van het uitvoeren van uw bestellingen tot inkoop, inventarisatie en verzending naar uw klanten, zodat u zich kunt concentreren op het ontwikkelen van uw bedrijf, het maximaliseren van inkomsten en het verbeteren van klantrelaties.

U kunt https://www.msy.be/msydropshipping-pxl-26.html bezoeken voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

De beheerder van de site is nu online! Bespreken