Uitgebreid zoeken
Home
»
Producten Blog
» MSY INVEST Nieuwe fitnesscollectie: wat te verwachten van de nieuwste fitnessproducten van MSY INVEST!

MSY INVEST Nieuwe fitnesscollectie: wat te verwachten van de nieuwste fitnessproducten van MSY INVEST!


Iedereen weet dat actief blijven belangrijk is voor de algehele gezondheid en welzijn. Maar wat is 'actief zijn' precies? Als het gaat om fysiek actief worden en blijven, denken sommige mensen misschien dat het marathons lopen of deelnemen aan een fitnessles betekent. Hoewel die dingen zeker helpen, kan actief zijn zoveel meer zijn dan dat!

De term 'actief zijn' is in de loop der jaren veranderd. De huidige definitie van 'actief zijn' is 'een regelmatige, matige lichaamsbeweging die plezierig is'. Met andere woorden, actief zijn betekent niet alleen een paar intensieve oefeningen doen. Het kan ook betekenen dat u deelneemt aan eenvoudige, dagelijkse activiteiten die u helpen fit te blijven.

Fitness-trackers, zoals de Fitbit of de FuelBand , zijn geweldig om je dagelijkse stappentelling bij te houden. Maar hoe zit het met het bewaken van uw algemene lichamelijke gezondheid en welzijn? Voer de in MSY INVEST Fitness-collectie! The Fitness Collection is een nieuw fitnessproduct van UMBRO en DUNLOP dat een frisse kijk geeft op gezondheid en welzijn door wellnessproducten te introduceren die leuk, functioneel en betaalbaar zijn!

 

Wat kunt u verwachten van de fitnessproducten van MSY INVEST ?

De MSY INVEST Fitness Collection is een groep leuke, functionele en betaalbare fitnessproducten van de merken UMBRO en DUNLOP. De collectie omvat de Umbro Leg and Arm Trainer en Fitness Exerciser en de Gymnastic Dumbbells, de Gym Ball, de Yoga en Fitness Mat, het Single Abdominal Trainer Wheel, de Sport Agility Drill en natuurlijk de Dunlop Sport Agility Drill en een Beginners. Gids voor de Fitness-collectie!

 

Wat maakt de MSY INVEST Fitness-collectie anders?

Het grootste verschil tussen de MSY INVEST Fitness Collection en andere fitnessmerken is dat ze zijn ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn. Als we kijken naar andere toonaangevende fitnessmerken, zijn veel van hen specifiek gericht op fitnessprofessionals en fitnesscentra. Met de MSY INVEST Fitness-collectie hebben we een reeks producten gecreëerd die geweldig is voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik. Hierdoor kunnen fitnessmerken een breder scala aan fitnessmogelijkheden aanbieden en wordt de hele fitnesservaring voor iedereen toegankelijker.

 

Umbro been- en armtrainer en fitnesstrainer

De Umbro been- en armtrainer en fitnesstrainer is geweldig voor het versterken van uw been- en armspieren en helpt u fit te worden voor elke sport. Hierdoor voel je je fitter en scherper van geest. Dit is ook ideaal om je concentratie tijdens het werk te verhogen en vermoeidheid tegen te gaan. Snel vet verliezen, zittend voor de computer of op de bank. Gegoten pedalen zorgen voor een comfortabele grip voor gebruik als armbike, of om je voeten vast te binden voor de perfecte beentrainer terwijl je zit. Onze rubberen banden zijn meer verstelbaar en duurzamer dan inkepingen. De exercycle heeft programmeerbare weerstandsniveaus en houdt de voortgang van uw training bij via een LCD-scherm. Het display verzamelt uw tijd, afstand en calorieën totdat u ze opnieuw instelt. Hij werkt ook op batterijen en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 130kg. Het is ook gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

 

Umbro Gym Halters

De Gym Dumbbells uit de MSY INVEST Fitness-collectie zijn geweldig voor het verbeteren van de kracht van uw bovenlichaam en het opbouwen van spierspanning. De Umbro dumbbell set is gemaakt van duurzaam gietijzer materiaal, betaalbaar en perfect voor thuis of in een kleine personal training studio. Deze dumbbells worden geleverd met een neopreen coating die bestand is tegen dagelijks gebruik en er toch fris en netjes uitziet. Haltergewichten gebruiken heavy-duty rubberen koppen om het geluid te minimaliseren en slijtageschade aan apparatuur en de vloer te verminderen. Ze zijn compact en ideaal voor vrijwel overal te gebruiken: in de sportschool, thuis en zelfs buitenshuis. De neopreen hoes van de dumbbells zorgt voor een comfortabele en veilige grip en beschermt fitnessapparatuur tegen beschadiging. De zeshoekige vorm van de dumbbell-koppen voorkomt dat de dumbbells gaan rollen wanneer ze worden neergezet om andere oefeningen uit te voeren. Halters gebruiken stevige rubberen koppen om het geluid tot een minimum te beperken en slijtageschade aan apparatuur en de vloer te verminderen. Ze zijn compact en ideaal voor vrijwel overal te gebruiken: in de sportschool, thuis en zelfs buitenshuis. De dumbbells kunnen worden gebruikt om kracht op te bouwen of om de spierdefinitie te vergroten.

 

Umbro Gymbal

De Gym Ball is de perfecte mix van functionaliteit en plezier. De D65cm Burst-Resistant Fitness Ball is een multifunctioneel zacht, lichtgewicht, veelzijdig trainingsapparaat dat kan worden gebruikt voor zowel fitnessactiviteiten als fysiotherapiepraktijken. Je kunt hem thuis, op kantoor of in de sportschool gebruiken om een breed scala aan oefeningen uit te voeren om je balans, coördinatie, flexibiliteit en stabilisatie te verbeteren. Dit apparaat integreert gemakkelijk in uw dagelijkse routine; door de inflatie-intensiteit aan te passen om het stabiliteitsniveau aan te passen dat u nodig hebt.

Gebruik de fitnessbal voor het trainen van uw schuine standen , binnenkant van de dijen, buikspieroefeningen, onderrug en zelfs oefeningen met een lage impact voor beginners. De Fitness Ball is gemaakt van duurzame materialen om barsten te voorkomen. Het is ook opslagvriendelijk, antislip, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Het is perfect om thuis te trainen of voor op reis.

 

Umbro yoga- en fitnessmat

De yoga- en fitnessmat is de perfecte aanvulling op elke fitnessroutine en kan worden gebruikt voor stretching, yoga en krachttraining. Het biedt een antislip en zacht oppervlak dat het gemakkelijker maakt om grondoefeningen en yoga- asana 's veilig en comfortabel uit te voeren. Slijtvast, wasbaar, stijlvol en gemakkelijk op te rollen. Klein en gemakkelijk mee te nemen, kan buitenshuis thuis op kantoor in de speeltuin worden gebruikt. Het heeft een dubbelzijdig schuimmateriaal, stofdicht ontwerp, milieubescherming en antibacterieel antistatisch. Met een zachte uitstekende flexibiliteit die de pijn van het lichaam kan verminderen bij contact met de grondslipeffecten en uitstekende taaiheid en hoge treksterkte

 

Dunlop Single Abdominal Trainer Wheel Fitness Oefening

Het Single Abdominal Trainer Wheel is perfect voor het vergroten van de kracht van het kernlichaam en het versterken van uw buikspieren. Het wiel heeft een gladde omtrek, met opstaande bobbels aan de buitenranden. Dit helpt om de buitenste spieren te richten, terwijl het toch een comfortabele training biedt. De roller is een perfecte aanvulling op zowel krachttraining als training gericht op het strekken van de spieren. Speciaal gevormde handgrepen zorgen voor comfort en glijden niet uit je handen tijdens het sporten.

 

Dunlop Sport Behendigheidsoefening

De Sport Agility Drill is een uitstekende cardiovasculaire training en is geweldig om je snelheid en behendigheid te verbeteren. Dit is een uitstekende training voor mensen die van teamsporten houden, of die gewoon actief en gezond willen blijven. Het zal je helpen de coördinatie, rebound, techniek en mobiliteit te verbeteren. Makkelijk te plaatsen ladder van 4 meter te gebruiken. Met de 4 haringen is het mogelijk om de trainingsladder aan de grond te bevestigen. Vergroot of verklein de afstand tussen de lamellen om de oefening te vergroten. Aan het einde van de ladder zitten koppelbare sluitclips. Rol de ladder weer op en plaats deze in de meegeleverde koffer. Zo kun je alles bij elkaar houden en neemt de trap weinig ruimte in beslag.

 

 

De MSY INVEST Fitness-collectie zal een nieuw perspectief bieden op gezondheid en welzijn door leuke, functionele en betaalbare fitnessproducten te introduceren. Deze producten zijn geweldig voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik, en zijn perfect voor iedereen die fit wil worden, actief wil blijven en een gezond leven wil leiden.