Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-5011SIL: 1,8L 1500W Roestvrijstalen Waterkoker - Grijs
waterkoker, koffie, heet water, waterkoker, keuken, roestvrijstalen waterkoker, BPA-vrije waterkoker, draadloze waterkoker, waterkoker met automatische uitschakeling, herzberg, producten online, groothandel, dropshipper, dropship, dropshipping in Europa,
Zoom

Herzberg HG-5011SIL: 1,8L 1500W Roestvrijstalen Waterkoker - Grijs

Referentie -HG-5011SIL
Fabrieksadviesprijs: 29.99€

Herzberg HG-5011SIL: 1,8L 1500W Roestvrijstalen Waterkoker - Grijs

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6281106630665
  • ISBN : 85167970
  • Gewicht : 0.90 Kg
  • Volume : 0.00782 m3
  • (L x l x H) : 23.00 cm x 20.00 cm x 17.00 cm
  • Doos : 12 eenheden
  • Pallet : 156 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 55cm x 39cm x 47cm

Herzberg HG-5011: 1,8L 1500W Roestvrijstalen Waterkoker - Grijs

Herzberg HG-5011SIL: 1,8L 1500W Roestvrijstalen Waterkoker - Zilver

 

De Herzberg HG-5011 is meer dan alleen een waterkoker; het is een stijlvolle en efficiënte toevoeging aan je keuken die vorm met functie combineert. De waterkoker is gemaakt van eersteklas roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een elegant uiterlijk dat past bij elke keukeninrichting.


Veiligheid staat voorop bij de HG-5011. De verwarmingselementen van de waterkoker zijn verborgen, waardoor direct contact met het hete oppervlak wordt voorkomen. Dit ontwerp verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt schoonmaken ook een fluitje van een cent. Maak je je zorgen over schadelijke chemicaliën? Wees gerust, want de PP plastic onderdelen van de waterkoker zijn BPA-vrij, zodat je zeker weet dat je warme dranken vrij zijn van ongewenste verontreinigingen.


Het vermogen van 1500 W van deze waterkoker is een game-changer. Hij kan tot 1,8 liter water koken in slechts 5 minuten en is daarmee aanzienlijk sneller en energiezuiniger dan een magnetron. Of je nu je dag begint met een snelle kop koffie of geniet van een ontspannen avondthee, met de HG-5011 zit je goed.


Deze waterkoker is voorzien van alle veiligheidsfuncties. Hij heeft een professioneel dubbel regelsysteem, wat betekent dat hij automatisch wordt uitgeschakeld als het water het kookpunt bereikt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je de waterkoker per ongeluk aan laat staan. Bovendien heeft hij een droogkookbeveiliging, die voorkomt dat de waterkoker zonder water werkt, waardoor hij langer meegaat en je veiligheid gegarandeerd is.


Duurzaamheid is een ander pluspunt. De dubbele plaatregelaar die in deze waterkoker wordt gebruikt, gaat een leven lang mee, bijna twee keer zo lang als regelaars met één plaat. Je kunt erop vertrouwen dat de HG-5011 gemaakt is om lang mee te gaan.


Praktisch en gebruiksvriendelijk stonden voorop bij het ontwerp. De cool-touch handgreep, compleet met een eenvoudige ontgrendelknop en pop-up deksel, zorgt ervoor dat je je niet verbrandt tijdens het hanteren. De extra grote opening vereenvoudigt het bijvullen en de 360° draaibare basis met snoeropbergmogelijkheid draagt bij aan het gemak.


Binnenin vind je handige details zoals de waterlijnindicator, zodat je gemakkelijk kunt zien hoeveel water je erin hebt gegoten, en het indicatielampje dat je laat weten wanneer de waterkoker in werking is. De antislip ergonomische handgreep zorgt voor een stevige grip, zelfs als de waterkoker vol is.


De HG-5011 is verkrijgbaar in drie elegante kleuren, zodat je kunt kiezen voor de kleur die het beste bij je keuken past. Hij voldoet aan de GS- en CE-certificeringsnormen, zodat je gerust kunt zijn over de veiligheid en kwaliteit.


Maar de HG-5011 is niet zomaar een apparaat, het is een tijdbesparende metgezel. Dankzij de snelle kookcapaciteiten kun je binnen enkele minuten warme dranken en soepen bereiden, waardoor je kostbare tijd vrijkomt voor belangrijkere zaken.


Samengevat is de Herzberg HG-5011 Roestvrijstalen Waterkoker een stijlvol, veilig en efficiënt keukenapparaat met een reeks functies die ontworpen zijn om je leven makkelijker te maken. Verhoog je keukenervaring met deze uitzonderlijke waterkoker, waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten.

 

 

 

Kenmerken: 

  • Efficiëntie ontmoet elegantie: Verhoog je keuken met de Herzberg HG-5011, een roestvrijstalen waterkoker die efficiëntie naadloos combineert met een vleugje elegantie. Gemaakt van eersteklas roestvrij staal en BPA-vrij PP plastic, is deze waterkoker niet alleen gebouwd voor duurzaamheid, maar zorgt er ook voor dat uw dranken vrij zijn van ongewenste verontreinigingen.
  • Snel kookvermogen: Zeg maar dag tegen het wachtspelletje als het op kokend water aankomt. De HG-5011 heeft een krachtig 1500W verwarmingselement dat tot 1,8 liter water kan koken in slechts 5 minuten, waardoor hij aanzienlijk sneller en energiezuiniger is dan een standaard magnetron.
  • Veiligheid voor alles: Veiligheid staat voorop bij de HG-5011. Hij is uitgerust met een professioneel dubbel regelsysteem dat automatisch uitschakelt wanneer het water het kookpunt bereikt, waardoor overkoken en ongelukken worden voorkomen. Bovendien is er een droogkookbeveiliging, zodat de waterkoker niet zonder water kan en dus langer meegaat.
  • Gebouwd om lang mee te gaan: In tegenstelling tot gewone waterkokers is de HG-5011 ontworpen voor een lange levensduur. Met een controller met twee platen belooft hij een leven lang mee te gaan, bijna twee keer zo duurzaam als een controller met één plaat. Deze waterkoker is een duurzame aanwinst voor je keuken.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Het ontwerp van de HG-5011 is gericht op jouw veiligheid en gemak. De cool-touch handgreep, eenvoudige ontgrendelknop en pop-up deksel voorkomen ongelukken. De extra grote opening vereenvoudigt het bijvullen en de 360° draaibare bodem met snoeropbergmogelijkheid houdt je aanrecht overzichtelijk.
  • Slimme functies: Binnenin vind je praktische functies zoals een waterlijnindicator, die je op de hoogte houdt van het waterniveau, en een indicatielampje dat aangeeft wanneer hij in werking is. De antislip ergonomische handgreep zorgt voor een stevige grip.
  • Kleuropties: Kies uit drie elegante kleuren die passen bij je keukeninrichting: Rood, Zwart, Paars, Koper en Zilver/grijs.
  • Gecertificeerde kwaliteit: De HG-5011 voldoet aan de GS en CE certificeringsnormen, zodat je gerust kunt zijn over de veiligheid en kwaliteit.
  • Tijdbesparende metgezel: Naast de functies is de HG-5011 een tijdbesparende metgezel. Je kunt er binnen een paar minuten warme dranken en soepen mee bereiden, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Beschikbare kleuren: Zilver/Grijs
  • Materialen: 304 roestvrij staal (lichaam), BPA-vrij PP (plastic onderdelen)
  • Inhoud: 1,8 liter
  • Nominaal vermogen: 1500W
  • Maximaal vermogen: 2200W
  • Nominale spanning: 220-240V
  • Extra functies:
  • Veiligheidsfuncties: Professioneel dubbel regelsysteem voor automatische uitschakeling bij kookpunt en droogkookbeveiliging.
  • Duurzaamheid: Dubbele plaatregelaar voor langere levensduur in vergelijking met regelaars met enkele plaat.
  • Slimme functies: Waterlijnindicator, indicatielampje en antislip ergonomische handgreep.
  • Certificeringen: GS en CE certificeringen voor veiligheid en kwaliteitsgarantie.
Terug naar boven