Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR012: Cantal voor Vrouwen 100ml EDT
Paris Royale PR012: Cantal voor Vrouwen 100ml EDT
Zoom

Paris Royale PR012: Cantal voor Vrouwen 100ml EDT

Referentie -PR012
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

De Cantal Eau de Toilette van Paris Royale biedt een boeiende en langdurige geur die naadloos overgaat van dag naar nacht en zowel verfijning als speelse sensualiteit belichaamt. De unieke mix van levendige bloedsinaasappel, bedwelmende gardenia en rijke honing creëert een sensuele en uitnodigende signatuur, perfect voor vrouwen die zich krachtig en aantrekkelijk willen voelen.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126601447
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Ervaar de allure van Cantal Eau de Toilette van Paris Royale, een chypregeur voor vrouwen met verslavende honingfacetten. Dit speelse parfum is opgedragen aan krachtige, sterke vrouwen en belichaamt overdag sensualiteit en 's nachts schandalen.

 

Cantal van Paris Royale onthult een flesontwerp dat helemaal draait om het vieren van vrouwelijkheid, met twee elegante benen naar de hemel gericht, die de veelzijdige aard van elke vrouw symboliseren. Overdag is ze serieus en verfijnd, terwijl ze 's nachts een ondeugend en gedurfd karakter onthult.

 

De geur opent met een heldere en fruitige uitbarsting van bloedsinaasappel, die de zintuigen prikkelt met zijn levendige en subtiele zoetheid. Deze eerste indruk gaat zachtjes over in een hart van gardeniabloemblaadjes, waarvan het bedwelmende aroma een laagje sensualiteit en diepte toevoegt. De gardenia gaat naadloos samen met de centrale noot van honing in de geur, wat een rijk, zoet en diep karakter naar voren brengt.

 

Dit hart van honing wordt verder versterkt door de donkere, aardse tonen van patchouli, waardoor een signatuur ontstaat die zowel sensueel als uitnodigend is. De combinatie van deze elementen resulteert in een boeiende en langdurige geur die de dynamische en complexe essentie van moderne vrouwen viert.

 

 

Geslacht: voor vrouwen
Producttype: Eau de toilette
Geurtype: chypre, bloem
Topnoot: Gardenia, Rood Oranje
Hartnoot: Honing
Basisnoot: Patchouli
CPNP-referentienummer: 4521002
Capaciteit: 100 ml

 


Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken