Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR018: Idiom voor Vrouwen 100ml EDT
Paris Royale PR018: Idiom voor Vrouwen 100ml EDT
Zoom

Paris Royale PR018: Idiom voor Vrouwen 100ml EDT

Referentie -PR018
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

Idiom's langdurige en verfijnde mix van frisse citrus, luxueuze bloemen en warme vanille zorgt ervoor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat, waar je ook bent. De geur opent met frisse en uitnodigende topnoten van peer en bergamot, waardoor een heldere introductie ontstaat.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600525
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Paris Royale's Idiom for Woman is een Chypre-bloemige geur, ontworpen om te boeien met zijn verfijnde en moderne essentie. Deze betoverende geur begint met de frisse topnoten van peer en bergamot, waardoor een heldere en uitnodigende toon ontstaat. Het hart van de geur onthult een rijk bloemenboeket, met Turkse roos, Rose de Mai en Indiase jasmijn, waardoor een delicate maar krachtige mix ontstaat. De basisnoten van witte muskus en vanille zorgen voor een sensuele en langdurige afdronk, waardoor het een onvergetelijke geur is.

 

Idiom is een eigentijdse muskusachtige chypre-bloemige geur die de luxueuze Rose Petal Essence uit Turkije en de voortreffelijke Centifolia Rose uit Frankrijk benadrukt. Deze bloemige elementen worden prachtig aangevuld door de citrusfrisheid van bergamot en de fruitige zoetheid van peer. De Indiase Jasmijn Grandiflorum voegt een vleugje exotische elegantie toe, terwijl een uniek ‘clean and glow’-akkoord een moderne draai geeft aan deze klassieke compositie.

 

Idiom barst van de lagen citrus, roos, jasmijn en witte muskus en is een fris en bloemig parfum dat verfijning belichaamt. De vanillebasis zorgt voor een warme en aanhoudende geur. Ethisch en duurzaam geproduceerde ingrediënten vormen de kern van deze geur en weerspiegelen een toewijding aan kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

 

 

 

Geslacht: voor vrouwen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Bloem, Muskus
Topnoten: peer en bergamot
Hartnoten: Turkse roos, Roos de Mai en Indiase jasmijn
Basisnoten: Witte Muskus en Vanille
CPNP-referentienummer: 4521512
Capaciteit: 100 ml

 

 

 

Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken