Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR023: Good Luck voor Vrouwen 100ml EDT

Paris Royale PR023: Good Luck voor Vrouwen 100ml EDT

Referentie -PR023
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

Good Luck van Paris Royale biedt een unieke en boeiende geur die een blijvende indruk achterlaat, perfect voor het maken van een gedenkwaardig statement. De uitgebalanceerde samenstelling van zoete jasmijn en rijke cacao zorgt voor een levendige en verfijnde geur die geschikt is voor elke gelegenheid.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600570
  • ISBN : 33030010
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Paris Royale PR023: Veel geluk 100ml EDT

 

Paris Royale's Good Luck is een elegante en adembenemende geur die de zoete en verleidelijke eigenschappen van jasmijn perfect in balans brengt met de mysterieuze diepte van cacao en tonkaboon.

 

De openingsnoten van amandel en koffie voegen een gedurfde levendigheid toe, terwijl het hart delicate tuberoos en sambac jasmijn onthult, waardoor een intense en onvergetelijke geur ontstaat. Deze unieke compositie is zowel levendig als verfijnd, waardoor het een uitzonderlijke geur is voor degenen die op zoek zijn naar een boeiend en gedenkwaardig aroma.

 

Good Luck belichaamt de prachtige tegenstellingen en dualiteit van moderne vrouwen en het moderne leven. Het is zowel fris licht als humeurig donker en legt de wonderbaarlijke complexiteit van een vrouw vast met zijn verrassende en uitzonderlijke ingrediënten.

 

De helderheid en vrouwelijkheid van de geur komen voort uit de zoete aantrekkingskracht van jasmijn, terwijl de donkere kant wordt gecreëerd met rijkelijk geurende cacao en bedwelmende tonkaboon. Amandel en koffie zorgen voor onmiddellijke levendigheid, en de tuberoos, op een nieuwe manier geëxtraheerd, voegt rijke delicatesse, vloeibaarheid en vrouwelijkheid toe.

 


Geslacht: voor vrouwen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Oosters bloemig
Topnoten: Amandel en Koffie
Hartnoten: Tuberoos en Sambac-jasmijn
Basisnoten: tonkaboon in combinatie met vanille en cacao
CPNP-referentienummer: 4521449
Capaciteit: 100 ml

 

 

Voorgesteld gebruik:
Om het meeste uit Paris Royale's Good Luck te halen, sprenkelt u het van een afstand op polspunten zoals de polsen, nek en achter de oren. Verbeter de prestaties van de geur door de complementaire lijn te gebruiken en uw huid royaal te hydrateren voordat u het parfum aanbrengt. Dit zorgt voor een langduriger en impactvollere geurervaring.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken