Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR027: Darker voor Mannen 100ml EDT

Paris Royale PR027: Darker voor Mannen 100ml EDT

Referentie -PR027
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

Darker van Paris Royale biedt meer dan alleen een boeiende geur; het straalt vertrouwen en allure uit, waardoor het perfect is voor degenen die een krachtig statement willen maken. Met zijn krachtige en langdurige geur zorgt Darker ervoor dat u, waar u ook gaat, een blijvende indruk achterlaat en de aandacht en bewondering afdwingt.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600617
  • ISBN : 33030010
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Darker van Paris Royale is niet zomaar een geur; het is een belichaming van kracht, durf en diepte van emotie. Vanaf het moment dat het je huid raakt, word je omhuld door zijn krachtige uitstraling en voel je een onmiskenbare golf van zelfvertrouwen en allure. De geur opent met een explosieve mix van stimulerende lavendel, pittige citroen en levendige mandarijn, die onmiddellijk de aandacht trekt en het podium vormt voor de boeiende ervaring die gaat komen.

 

Terwijl de geur zich ontvouwt, gaat deze over in een warm en kruidig, kruidachtig hart, waardoor lagen van complexiteit en intriges worden toegevoegd. Dit samenspel van noten creëert een dynamisch en veelzijdig aroma dat je de hele dag betrokken en geïntrigeerd houdt. De hartnoten roepen niet alleen een gevoel van warmte en sensualiteit op, maar verwijzen ook naar de onderliggende kracht en veerkracht van de geur.

 

Ten slotte nestelt de geur zich in een krachtige houtachtige basis, waardoor een blijvende indruk achterblijft die op de huid en in het geheugen blijft hangen. Met zijn verleidelijke en intense karakter is Darker van Paris Royale meer dan alleen een geur; het is een statement van verfijning en vertrouwen. Het is een tijdloze klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan en voortdurend de dragers boeit en inspireert.

 


Geslacht: voor mannen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Aromatisch, Houtachtig, Fris Kruidig
Topnoten: Basilicum, Rozemarijn, Citroenverbena. Lavendel
Hartnoten: engelwortel, alsem, jeneverbes, koriander
Basisnoten: Eikenmos, Patchouli, Ceder, Dennennaald, Balsem
CPNP-referentienummer: 4521272
Capaciteit: 100 ml

 

Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken