Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR038: Classico Green voor Mannen 100ml EDT

Paris Royale PR038: Classico Green voor Mannen 100ml EDT

Referentie -PR038
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

Classico Green van Paris Royale biedt een tijdloze elegantie en exclusiviteit, perfect voor mannen die blijvende verfijning waarderen. Met zijn boeiende en blijvende geur belichaamt deze geur zowel traditie als moderniteit, waardoor hij ideaal is om dagelijks te dragen en een blijvende indruk achter te laten.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600723
  • ISBN : 33030010
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Paris Royale's Classico Green is een houtachtige chypre-geur ontworpen voor mannen die tijdloze elegantie en exclusiviteit waarderen. Deze geur viert een sportieve levensstijl en belichaamt een klassieke, onmiskenbaar mannelijke geur. De groene en frisse opening bevat tonen van artemisia, basilicum en tijm, prachtig aangevuld door de kruidigheid van komijn, koriander en kruidnagel.

 

De geur gaat over naar een krachtig en viriel hart met tonen van patchouli, eikenmos en vetiver. De afwerking is boeiend en duurzaam, waarbij componenten als leer, tabak en tijm een gedenkwaardig spoor creëren. Deze iconische geur vertegenwoordigt de traditionele en elegante geest, waardoor het een perfecte dagelijkse geur is die zowel jong als klassiek, verfijnd en dynamisch is.

 

Met zijn mix van het beste hout, leer en andere natuurlijke geuren straalt Classico Green van Paris Royale een knap, duurzaam karakter uit, ideaal voor mannen die waarde hechten aan zowel traditie als moderniteit.


Geslacht: voor mannen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Houtachtige chypre
Topnoten: jeneverbessen, artemisia, karwij, basilicum, koriander en bergamot
Hartnoten: dennennaalden, leer, kamille, peper, anjer, geranium, jasmijn en roos;
Basisnoten: Tabak, Eikenmos, Patchouli, Ceder, Vetiver, Muskus en Amber.
CPNP-referentienummer: 4521047
Capaciteit: 100 ml

 

Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken