Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR040: Heroes voor Mannen 100ml EDT

Paris Royale PR040: Heroes voor Mannen 100ml EDT

Referentie -PR040
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

Paris Royale's Heroes Eau de Toilette biedt een verkwikkende en langdurige geurervaring, perfect voor elke gelegenheid, van werkdagen tot informele ontmoetingsplekken. De unieke mix van citrusachtige grapefruit- en mariene akkoorden, aangevuld met een houtachtige basis, zorgt voor een verfrissende en dynamische geur die de hele dag kracht en vitaliteit uitstraalt.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600747
  • ISBN : 33030010
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

Paris Royale's Heroes is een nieuwe geur voor mannen, die een frisse en sportieve essentie belichaamt die hem onderscheidt van andere aanbiedingen van het huis. De geur opent met verse grapefruit en een maritiem akkoord, leidend naar een hart van aromatisch laurierblad en Hedione-jasmijn, culminerend in een houtachtige basis van guaiachout, patchouli, eikenmos en ambergrijs.

 

Heroes, een houtachtige aquatische geur, brengt een boodschap van overwinning over met zijn frisse en houtachtige tonen, die triomf belichamen. Deze krachtige geur ademt dynamiek en levendige energie uit en combineert de bijtende frisheid van mariene noten met grapefruit en mandarijn.

 

Het gaat over in een aromatisch en bloemig hart van laurier en jasmijn en bereidt de zintuigen voor op de houtachtige en sensuele basis van ambergrijs, guaiachout, eikenmos en patchouli. Houtachtig en toch fris, Heroes is de ultieme geur van triomf en belichaamt kracht en vitaliteit.

 

Geslacht: voor mannen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Houtachtig aquatisch
Topnoten: zeenoten, grapefruit en mandarijn
Hartnoten: Laurierblad en Jasmijn
Basisnoten: Ambergris, Guaiac hout, Eikenmos en Patchouli.
CPNP-referentienummer: 4521487
Capaciteit: 100 ml

 

Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken