Uitgebreid zoeken
» » Paris Royale PR041: My Man voor Mannen 100ml EDT

Paris Royale PR041: My Man voor Mannen 100ml EDT

Referentie -PR041
Fabrieksadviesprijs: 12.00€

My Man Eau de Toilette van Paris Royale biedt een harmonieuze mix van zoete, frisse en groene tonen en zorgt de hele dag voor een verfrissende en verkwikkende ervaring. Met zijn langdurige formule zorgt deze geur ervoor dat je van 's ochtends tot 's avonds vertrouwen en verfijning uitstraalt, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8906126600754
  • ISBN : 33030010
  • Gewicht : 0.40 Kg
  • Volume : 0.00050 m3
  • (L x l x H) : 14.00 cm x 9.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 72 eenheden
  • Doosafmetingen : 47cm x 38cm x 30cm

beschrijving

My Man Eau de Toilette van Paris Royale is een zorgvuldig vervaardigde geur die contrasterende elementen combineert om een gevoel van complexiteit en allure op te roepen. In de kern wordt deze oriëntaalse fougèregeur gedefinieerd door het samenspel van zoete, frisse en groene tonen, waardoor een multidimensionale reukreis ontstaat.

 

De geur begint met een uitbarsting van frisheid, waarbij de groene nuances van artemisia en munt zich vermengen met de pittige helderheid van bergamot. Deze eerste indruk is verkwikkend en opbeurend en vormt de basis voor de komende lagen.

 

Naarmate de geur zich ontwikkelt, gaat deze over in een hart van warmte en kruiden, waar het zoete aroma van kaneel en karwij verweven is met de bloemige elegantie van oranjebloesem. Deze combinatie voegt diepte en rijkdom toe, waardoor de geur een gevoel van comfort en vertrouwdheid krijgt.

 

Ten slotte komen de basisnoten naar voren om de compositie te verankeren en een aanhoudend gevoel van sensualiteit en verfijning te geven. De romige zoetheid van vanille en tonkaboon vermengt zich naadloos met de houtachtige rijkdom van amber, sandelhout en cederhout, waardoor een boeiende drydown ontstaat die urenlang op de huid aanhoudt.

 

Over het geheel genomen is My Man van Paris Royale meer dan alleen een geur; het is een verklaring van vertrouwen en verfijning. Met zijn complexe mix van noten en langdurige prestaties is het een geur die een blijvende indruk achterlaat, waardoor het de perfecte keuze is voor de moderne man die verfijning en stijl waardeert.


Geslacht: voor mannen
Producttype: Eau de Toilette
Geurtype: Oosterse Fougere
Topnoten: lavendel, munt, kardemom, bergamot en artemisia
Hartnoten: kaneel, oranjebloesem en karwij
Basisnoten: Vanille, Tonkaboon, Amber, Sandelhout en Ceder
CPNP-referentienummer: 4524943
Capaciteit: 100 ml

 

Voorgesteld gebruik:
Deze veelzijdige geur is geschikt voor elke situatie, of het nu een dag op het werk is of een informele ontmoetingsplaats met vrienden. De langdurige formule maakt het een ideale keuze om de hele dag te dragen en zorgt voor een aanhoudende geur die van 's ochtends tot' s avonds aanhoudt. Als je echter liever gedurende de dag van geur verandert, is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken