Uitgebreid zoeken
Home
»
Dropshipping-blog
» Redenen waarom u zou moeten beginnen met dropshipping op Shopify

Redenen waarom u zou moeten beginnen met dropshipping op Shopify


Wist je dat er wereldwijd meer dan 310 miljoen online shoppers zijn, waarvan de meerderheid de voorkeur geeft aan online aankopen in plaats van fysieke winkels te bezoeken? De verkoop van e-commerce zal in 2021 groeien tot maar liefst $ 1,85 biljoen. De vraag naar e-commerce groeit snel en de kansen voor dropshipping-bedrijven zijn enorm. Als je overweegt een e-commercebedrijf te starten, lees dan verder - we zullen uitleggen waarom je zou moeten beginnen met dropshipping op Shopify!

 

 

Dropshipping is gemakkelijk om mee te beginnen

Als je een bedrijf wilt starten, maar niet veel geld hebt om te investeren, kun je niet fout gaan met dropshipping. U hoeft geen voorraad te kopen of personeel in te huren - u koppelt eenvoudig uw online winkel aan de productvoorraad van andere mensen en neemt bestellingen van klanten aan. Om als dropshipper aan de slag te gaan, moet je je aanmelden bij Shopify , een product zoeken dat je wilt verkopen en vervolgens naar de Shopify Dropshipping App Store gaan. U kunt zoeken naar producten die ideaal zijn voor dropshipping. Zodra u een product heeft gevonden, kunt u het in uw winkel instellen zodat klanten het direct kunnen kopen. U ontvangt het product per post en verzendt het vervolgens naar uw klant via een externe verzendservice. Eenvoudig!

 

 

Dropshipping is goedkoop om te beginnen

Een van de grootste voordelen van dropshipping is dat je niet veel geld vooraf hoeft te betalen om te beginnen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van voorraad of het opslaan en verzenden ervan. In plaats daarvan plaatst u eenvoudig bestellingen bij een leverancier en wanneer de producten aankomen, verzendt u ze naar uw klanten. U loopt geen financieel risico omdat u de producten betaalt nadat u ze heeft verkocht. Als je een dropshipping-leverancier zoals Shopify gebruikt, heb je geen investering vooraf nodig. Je betaalt de producten gewoon bij het plaatsen van een bestelling, dus je hebt geen groot nest nodig om aan de slag te gaan. Als u een bedrijf wilt starten zonder investeringen vooraf, dan is dropshipping perfect voor u.

 

 

Je kunt bijna alles verkopen op Shopify

Een ander groot voordeel van dropshipping op Shopify is dat je bijna alles kunt verkopen. U kunt producten kopen uit een breed scala aan categorieën, waaronder mode, gezondheid en schoonheid, voeding, huis en tuin, sportartikelen en meer. U kunt ook huismerkproducten inkopen en uw eigen merkproducten verkopen. Welke producten u ook besluit te verkopen, u kunt de ingebouwde e-commercetools van Shopify gebruiken om uw online winkel te beheren en uw producten te promoten. U kunt de geavanceerde marketingtools van Shopify gebruiken, waaronder zoekmachineoptimalisatie, betaalde advertenties, e-mailmarketing en influencer-bereik om uw producten onder de aandacht van klanten te brengen. U kunt ook de ingebouwde betalingsverwerking, klantenondersteuningstools en fraudebeschermingsfuncties van Shopify gebruiken om uw bedrijf soepel te laten verlopen.

 

 

Shopify biedt talloze apps om u te helpen uw bedrijf te runnen

Een andere reden waarom u Shopify zou moeten gebruiken om te dropshippen, is dat het een breed scala aan apps biedt die u kunnen helpen bij het runnen van uw bedrijf. U kunt apps vinden om u te helpen bij het uitvoeren van uw marketing, verkoop en klantenservice, of u kunt een van de vooraf gebouwde apps van Shopify gebruiken, waaronder Shopify Shipping, Shopify Bulk Pricing en Shopify Order Fulfillment en Shopify Shipping Rates. Met Shopify Shipping kunt u verzendkosten in rekening brengen op basis van de bestemming en op basis van zaken als het type verzendservice dat u gebruikt. Met Shopify Bulk Pricing kun je producten groeperen en een enkele prijs instellen voor meerdere items, wat perfect is voor verkopers die in bulk verkopen. Met Shopify Order Fulfilment kunt u al uw bestellingen vanaf één plek beheren. U kunt uw voorraad volgen, geautomatiseerde berichten naar klanten sturen en uw verkoopgegevens bekijken om u te helpen uw bedrijf te verbeteren.

 

 

Shopify heeft een ingebouwde doelgroep van verkopers

Een van de beste dingen van dropshipping op Shopify is dat het je toegang geeft tot een ingebouwd publiek van verkopers. U kunt lid worden van de Dropshipping-community van Shopify, die meer dan een miljoen leden heeft. Onder de leden van de community bevinden zich aspirant-ondernemers en ervaren verkopers van e-commerce. Als lid kun je vragen stellen, je ervaringen delen en advies krijgen van andere leden. U kunt uw producten ook promoten in de community, zodat u nieuwe klanten kunt vinden en uw omzet kunt verhogen. Je kunt ook de openbare marktplaats van Shopify gebruiken om je producten te verkopen, wat een geweldige manier kan zijn om aan de slag te gaan en bekendheid te krijgen voor je winkel.

 

 

Shopify biedt uitstekende analyses

Als u uw marketinginspanningen wilt bijhouden en wilt zien welke campagnes werken en welke niet, kunt u de geavanceerde analyses van Shopify bekijken. U kunt gegevens bekijken over uw meest populaire producten, de gemiddelde bestelwaarde, verkopen per kanaal en andere belangrijke statistieken. U kunt deze informatie gebruiken om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen als het gaat om uw marketingcampagnes en om uw winkel te verbeteren. U kunt de ingebouwde advertentietools van Shopify gebruiken, zoals de zoekmachineoptimalisatietools, en de retargeting-advertenties om meer verkeer naar uw winkel te leiden. U kunt ook de functie voor betaalde advertenties van Shopify gebruiken om uw advertentie-uitgaven te verhogen.

 

 

MSY Dropshipping-app in Shopify Store

Als je wilt beginnen met dropshipping op Shopify, kun je het beste de MSY Dropshipping-app gebruiken . De app geeft je producten die snel en gemakkelijk verkopen en je kunt je winkel gemakkelijk vanaf één plek beheren. U kunt producten zoeken en importeren vanuit MSY INVEST SPR L en producten instellen in uw winkel. U kunt verkoopgegevens en klantfeedback bekijken en uw bedrijf volgen. Als je een nieuw bedrijf wilt starten of je bestaande e-commerce winkel wilt laten groeien, kun je niet fout gaan met dropshipping op Shopify.

Shopify biedt ook tal van apps om u te helpen uw bedrijf te runnen, en biedt uitstekende analyses, zodat u uw voortgang kunt volgen en waar nodig verbeteringen kunt aanbrengen.

 

Om u te begeleiden Klik hier à "Hoe de MSY Dropshipping-app in de Shopify Store te installeren"

 

Als je meer wilt weten over MSY Dropshipping, ga dan naar https://www.msy.be/msydropshipping-pxl-26.html

 

 

 

Conclusie

De vraag naar e-commerce groeit snel, vooral onder jongere generaties. Dit maakt het een geweldige kans om een bedrijf te starten en dropshipping is de beste manier om te beginnen.