Uitgebreid zoeken
Home
»
Producten Blog
» De beste hand- en voetverzorgingsproducten die u kunt krijgen om uw aandoening te behandelen

De beste hand- en voetverzorgingsproducten die u kunt krijgen om uw aandoening te behandelen


Het is belangrijk om voor uw handen en voeten te zorgen, aangezien dit enkele van de eerste dingen zijn die mensen van u opmerken. Als je droge, gebarsten handen of lelijke eeltplekken hebt, zullen anderen vanaf het begin een negatieve indruk van je krijgen. Gelukkig zijn er effectieve hand- en voetverzorgingsproducten beschikbaar om deze veelvoorkomende huidaandoeningen te helpen behandelen. Blijf lezen om meer te weten te komen over hand- en voetverzorging en de beste producten voor de behandeling van problemen zoals gebarsten handen of zweetvoeten.

 

Hoe zorg je voor je handen en voeten?

Uw handen en voeten zijn het eerste wat anderen van u opmerken. Het lijkt misschien gek, maar de conditie van uw handen en voeten kan anderen vanaf het begin een negatieve indruk van u geven. Door droge, gebarsten handen of lelijke eelt op de voet lijken uw handen onrein en onverzorgd, terwijl zweetvoeten kunnen wijzen op slechte hygiëne. Er zijn verschillende manieren om voor uw handen en voeten te zorgen, afhankelijk van de ernst van uw aandoening. Mensen met een droge huid kunnen veel baat hebben bij het dagelijks gebruik van een handcrème of voetcrème om hun huid gehydrateerd en zacht te houden. Als uw handen bijzonder droog zijn of eelt, gebruik dan een puimsteen of voetvijl om dode huidcellen te verwijderen. Je kunt ook een luffa gebruiken om je handen en voeten te scrubben, wat kan helpen om dode huidcellen en vuil tussen je vingers en tenen te verwijderen. U moet ook handschoenen of sokken dragen wanneer u uw handen of voeten voor een langere periode gebruikt. Dit kan eelt en blaren helpen voorkomen.

 

Voeteelt – niet alleen een vervelend bijproduct van volwassen zijn

Voeteelt wordt veroorzaakt door wrijving. Personen die schoenen dragen, hebben vaak last van eelt op hun voeten als gevolg van wrijving van het bovenwerk van de schoen dat tegen de huid wrijft. Dit komt vooral voor in gebieden waar de huid zachter is, zoals de zijkanten van de voet en de bal van uw voeten. De beste manier om uw voeteelt te behandelen, is door een paar schoenen te vinden die goed bij uw voeten passen. Dit kan moeilijk zijn, vooral voor mensen met bredere voeten, maar het is een noodzakelijke stap om toekomstige eeltvorming te voorkomen. U kunt ook een puimsteen of voetvijl gebruiken om dode huidcellen te verwijderen en uw eelt glad te strijken. Als het eelt bijzonder erg is, kunt u naar een podotherapeut gaan om het definitief te laten verwijderen. Als u de vorming van eelt op de voet wilt voorkomen, moet u uw voeten regelmatig hydrateren, vooral op plaatsen waar de huid zacht is. U kunt een voetcrème of vochtinbrengende crème gebruiken om uw voeten gehydrateerd en zacht te houden.

 

Zweterige voeten - stinken nog steeds, zelfs met hand- en voetverzorging

Zweterige voeten zijn onaangenaam en vaak gênant, vooral als u zich in een afgesloten ruimte bevindt, zoals in een auto of aan uw bureau. Zweterige voeten kunnen ook voetschimmel veroorzaken, die moeilijk te behandelen kan zijn. U kunt zweetvoeten behandelen door sokken van synthetische materialen te dragen. Katoenen sokken absorberen meer en kunnen meer zweet vasthouden, wat kan leiden tot meer stinkende voeten. Om voetschimmel te voorkomen, moet u uw voeten regelmatig reinigen en schimmeldodende sokken dragen. Als u bijzonder zweetvoeten heeft, kunt u ook naar een podotherapeut gaan om een zweetreductiemiddel te laten aanbrengen. Regelmatige voetverzorging kan ook zweetvoeten helpen voorkomen. Je kunt een luffa gebruiken om je voeten te exfoliëren en schoon te maken, en je kunt ook een puimsteen gebruiken om dode huidcellen te verwijderen. Je moet je voeten ook regelmatig hydrateren om te voorkomen dat ze te droog worden.

 

Droge, gebarsten handen – Uw probleem snel oplossen

Als uw handen bijzonder droog zijn, kunt u veel baat hebben bij het gebruik van een handcrème of voetcrème. Kies een product gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals sheaboter of kokosolie, die hydraterend en verzachtend zijn. Voor een bijzonder droge huid kunt u naar een dermatoloog gaan om een recept te krijgen voor een behandeling met alfahydroxyzuur (AHA). Deze behandelingen kunnen dode huidcellen verwijderen en uw handen helpen sneller te genezen. Als uw handen gebarsten zijn, moet u deze zoveel mogelijk vermijden. U kunt handschoenen dragen of zelfklevende verbanden gebruiken om uw probleemgebieden te bedekken. Als u gebarsten handen heeft, moet u ook regelmatig uw handen wassen met antibacteriële zeep om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen.

 

Voetverzorgingsproducten die kunnen helpen

Dit zijn enkele van de beste voetverzorgingsproducten die kunnen helpen bij de behandeling van eelt en zweetvoeten.

 

Cenocco CC-9019: Eeltverwijderaar, anti-eelt, voetverzorging - Deze eeltverwijderaar is een innovatief apparaat dat is gemaakt om een droge huid en hard eelt te verwijderen zonder te raspen. Het werkt sneller en is veiliger dan metalen schrapers, zonder het risico op bloedingen en verwondingen aan de huid. Het is gemakkelijker te gebruiken dan andere methoden die constante wrijving vereisen om het resultaat te bereiken.

Wellys®GI-179150: 8-delige teenbeschermingsstrepen - Een beschermende patch die gemakkelijk kruiselings aan de grote teen kan worden bevestigd en beschermt tegen wrijving. Het is comfortabel om te dragen, en zelfklevende bunioncorrectors en riemen zorgen voor comfort tijdens het lopen.

Wellys®GI-170620: 4-delige teenseparator - " Menthogel " - Deze kussentjes passen perfect tussen de tenen en verminderen onaangenaam wrijven van de tenen tijdens het hardlopen. In tegenstelling tot in de handel verkrijgbare siliconenproducten hypoallergene menthogel ® teen, hebben separators een vijf tot tien keer langere levensduur. Ze plakken, vervormen of verkleuren niet en ruiken ook discreet naar verse munt.

Wellys®GI-041480: Middenvoetkussen " Tissilikon "-paar - Het is uitgerust met een geïntegreerd siliconenkussen dat het middenvoetgedeelte optimaal verbindt, beschermt tijdens het hardlopen en wrijving in schoenen voorkomt.

Wellys®GI-041520: Achillespees beschermende pad-paar - De zachte pads kunnen snel en eenvoudig aan de schoen worden bevestigd en beschermen de hiel en de achillespees bij elke stap! Ze zorgen voor een hoog draagcomfort en een aangenaam gevoel. Geen uitglijden door het praktische kleefoppervlak. Voor dames- en herenschoenen geschikt.

 

Beste hand- en voetverzorgingsproducten

Dit zijn enkele van de beste hand- en voetverzorgingsproducten die u kunt krijgen om uw aandoening te behandelen.

 

Wellys GI-073150: Thermische Herenhandschoenen / Wellys GI-073151: Dames Thermische Handschoenen - Deze speciale handschoenen houden uw handen lekker warm, zelfs in de diepten van de winter! Tegelijkertijd comfortabel om te dragen en de beweging van uw vingers niet te beperken.

Wellys®GI-017572: Night Toe Regulator - Paar - Veel mensen hebben last van kromme tenen - verkeerd schoeisel, overmatige belasting, evenals zwakte van de banden en pezen zijn de oorzaken van de vervelende en pijnlijke scheefheid van de grote teen. De Wellys® corrector biedt uitkomst, en dat als het ware in je slaap! De rail is comfortabel om te dragen en kan eenvoudig worden bevestigd dankzij de klittenbandsluiting. Een natuurlijke en zachte teencorrectie die helpt!

Wellys®GI-153210 2 Stuks Bunion Protector " Menthogel " - Dempt schokken tijdens het lopen en verzacht drukpunten. Door simpelweg gestreept te zijn over de grote teen, blijft deze altijd op zijn plaats en vermindert het pijnlijk wrijven aan de binnenkant van de voet en de schoen. In tegenstelling tot in de handel verkrijgbare siliconenproducten heeft de hypoallergene Menthogel ® baalbescherming een levensduur die vijf tot tien keer zo lang is. Het plakt, vervormt en verkleurt niet en ruikt ook discreet na verse munt.

Wellys®GI-153200: 2 stuks hielbescherming - De flexibele en zachte SEBS-textuur is niet ongelijk aan menselijk weefsel - dit maakt deze hielbescherming tot een tweede huid! Het dempt schokken tijdens het lopen en verzacht drukpunten, vooral in het gebied van de schoffel en hiel, waar het gemakkelijk kan schrobben. Pijn bij het dragen van schoenen wordt verminderd, ook bij ronde voeten of hoornvlies.

Wellys®GI-153005: 2 Stuks Kap/Tube Teen Separator " Menthogel " - Flexibele en zachte SEBS-textuur is niet anders dan menselijk weefsel, dit maakt deze teenkap zo aangenaam! Het dempt schokken tijdens het lopen en verzacht drukpunten. Door zijn buisvormige vorm is hij eenvoudig gestreept over de tenen en vermindert zo een wrijving van de tenen tijdens het hardlopen. Het kan ook op de gewenste lengte worden gesneden. In tegenstelling tot in de handel verkrijgbare siliconenproducten heeft de hypoallergene menthogel ® teenkap een levensduur van vijf tot tien keer zo lang.

 

 

Conclusie

Hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, verdienen je handen en voeten evenveel aandacht als de rest van je lichaam. Hand- en voetverzorgingsproducten kunnen een geweldige manier zijn om een droge, gebarsten huid en verschillende voetaandoeningen te behandelen. Bezoek https://www.msy.be/ of klik op https://bit.ly/3wKVE6u om meer hand- en voetverzorgingsproducten te zien.