Uitgebreid zoeken
Home
» Dropshipping customer

Dropshipping customer


Dropshipping

MSY DROPSHIPPING – EEN VAN DE TOONAANGEVENDE DROPSHIPPING BEDRIJVEN IN EUROPA

 

Verkoop trending producten met een hoog winstpotentieel en wij doen de rest!

 

 

 

 

Hoe werkt MSY Dropshipping?

 

MSY Dropshipping is een op digitaal gebaseerd bedrijfsmodel waarmee u MSY Invest-aandelen online kunt verkopen zonder hoge initiële kosten of zelfs maar één euro te investeren. Wij zorgen voor alles, van het uitvoeren van uw bestellingen, inkoop, inventaris en verzending naar uw klant, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf, het maximaliseren van uw winst en het optimaliseren van de klantrelatie.

 

 

We have a wide range of high-potential and innovative products with diversified collection with wholesale prices to start or to grow your business with high profit margin We have a wide range of high-potential and innovative products with diversified collection with wholesale prices to start or to grow your business with high profit margin
We hebben een breed scala aan veelbelovende en innovatieve producten met gediversifieerde collecties met groothandelsprijzen om uw bedrijf te starten of te laten groeien met een hoge winstmarge.   Voorraadbeheer, warehousing en logistieke handelingen voeren wij voor u uit. Geen voorraad houden, geen dure producten kopen en een snel en direct leveringssysteem.   Probleemloze marketingmechanismen, maak in een handomdraai verbinding via een live feed, CSV, XML, JSON, API rechtstreeks met ons systeem, zodat u zich kunt concentreren op het optimaliseren van winst en het strategiseren van marketing.

 

 

 

 

 

 

 

Onze Services en Dropshipping-functies

 

 

Wij zijn een dropshipping groothandel met een magazijn, kantoor en showroom van 4000 m².   We verbinden en synchroniseren onze productcatalogus volledig via CSV, XML, JSON, API en live feed. Bestelling uploaden in CSV, API.
Geen zware bedrijfsinvesteringen, lage opstartkosten zonder lidmaatschapskosten en opmerkelijk lage startkosten. We bieden een hoge winstgevendheid en de meest concurrerende prijs, we produceren ons eigen merk en leveren andere producten rechtstreeks aan de fabrikanten.
We bieden aan om door heel Europa te verzenden met de goedkoopste verzendkosten.   We hebben honderd producten met een breed scala aan collecties en categorieën die passen bij uw bedrijf.
We bieden gedetailleerde productinformatie, beschrijving, functies, specificaties en afbeeldingen met een hoge resolutie. Alle catalogi zijn beschikbaar in 5 talen.   We hebben een toegewijde en toegewijde afdeling voor kwaliteitscontrole die de veiligheid en onberispelijke kwaliteit van elk product vóór levering garandeert.
We leveren of verzenden de bestellingen op een snelle en tijdige manier naar uw klant, met een redelijke verzendkosten en trackinginformatie   We bieden een toegewijde accountmanager om u te helpen, snel en nauwkeurig te reageren, omdat we ernaar streven uw verwachting te overtreffen, een sterke relatie op te bouwen en uw bedrijf te begrijpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dgsgsdgsdgsdg

Veel gestelde vragen
Accepteert u terugbetalingen en retouren?
Accepteert u terugbetalingen en retouren?

Er zijn verschillende voorwaarden voor retourneren en terugbetaling:

 

1. Wanneer we het pakket verzenden en de klant krijgt het beschadigd, kapot of een verkeerd product, betalen we de VOLLEDIGE kosten volledig terug.
 
2. Wanneer een klant gebruik wil maken van zijn "Retourrecht", dient u eerst een "Retourlabel" bij ons aan te schaffen, waarna het retourproces wordt gestart.

 

  • Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en ons "Retourteam" valideert dat het geretourneerde product in een onberispelijke staat verkeert, het het juiste product is, zullen we ALLEEN het bedrag van het product terugbetalen. Let op: De verzendkosten worden niet gerestitueerd.

  • Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en ons "Retourteam" heeft gevalideerd dat het geretourneerde product beschadigd, kapot of verkeerd is, bieden we onze excuses aan, maar we kunnen geen restitutie verwerken.

Opmerking: in alle gevallen levert ons "Retourteam" video- en beeldbewijs voor de integriteit van onderzoeken.

Actualiseert uw catalogus de voorraden en prijzen dagelijks?
Actualiseert uw catalogus de voorraden en prijzen dagelijks?

Eigenlijk NEE, het wordt sneller bijgewerkt dan dat. Voor Feeds is dit elk uur en API-updates elke 5 minuten.

 

Zijn de verzendkosten gratis?
Zijn de verzendkosten gratis?

Verzendkosten moeten worden toegevoegd aan de prijs van het product en uitvoeringskosten van 1,50 euro voor elke geplaatste bestelling. Zie bijgevoegd de verzendkosten voor 2022 ( ). We hebben dit nieuwe tarief al aan onze klanten gepubliceerd omdat we met DPD werken en desondanks verstrekken we ook trackingnummers voor alle bestellingen voor het volgen van de verzending en de status ervan.

Heb je een maandabonnement?
Heb je een maandabonnement?

Er zijn GEEN maandabonnementen! We bieden deze services gratis aan, inclusief volledige klantenservice, marketingservice, logistieke service, en ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te helpen de beste resultaten voor uw verkoop te behalen.

Bevat de bezorginformatie de naam van mijn winkel/bedrijfsnaam als afzender?
Bevat de bezorginformatie de naam van mijn winkel/bedrijfsnaam als afzender?

Omdat we uw bedrijf waarderen en begrijpen, bezorgen we natuurlijk het pakket van uw klant met de naam van uw bedrijf/winkel.

Kunt u een autorisatiecertificaat van uitgevers of auteurs overleggen als een klant daarom vraagt?
Kunt u een autorisatiecertificaat van uitgevers of auteurs overleggen als een klant daarom vraagt?

Alle producten zijn onder CE-certificaten en het is geen probleem om de vereiste documentatie voor onze producten te verstrekken.

Wie verwerkt de zending voor mijn klant?
Wie verwerkt de zending voor mijn klant?

Wij verwerken alle zendingen als uw logistieke partner. Ons toegewijde team zal het pakket behandelen en de verpakking versterken, vervolgens coördineren en regelen we met de koerier totdat het pakket bij uw klant aankomt. Naast het proces bieden we ook het volgen van zendingen, trackinginformatie en after-sales assistentie!

Hoe helpt MSY Dropshipping mijn bedrijf?
Hoe helpt MSY Dropshipping mijn bedrijf?

1. MSY dropshipping biedt een volledige synchronisatieverbinding waar je toegang hebt tot elk product van MYS Invest zonder het fysieke product te hebben.

 

2. U kunt ONBEPERKT beginnen met het verkopen van onze producten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opslag, grote dozen in uw woonkamer en persoonlijke opslag.

 

3. Aangezien we alle voorraad hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek en uitvoering. Betaal het product en de verzendkosten wanneer we uw bestelling hebben ontvangen, zodat deze kan worden verzonden.

 

4. Wij voeren alle verpakkingen en leveringen uit en geven u informatie over de status van het pakket, zodat u uw klant op de hoogte kunt houden van de status ervan.

 

5. Omdat we u als onze klant waarderen... Uw klant is ook onze klant. Dus verwacht dat we hen ook de "MSY-zorg" geven die we u hebben gegeven.

 

6. Aangezien wij de rest van het bedrijfsproces afhandelen, kunt u zich concentreren op marketing en het zorgen voor uw klant, wat de primaire rol is van het hebben van een bedrijf

 

7. Ervaar een risicovrij, probleemloos bedrijfsmodel met een investering zonder kosten!

Wat is dropshipping?
Wat is dropshipping?

Dropshipping is een online bedrijfsconcept waarbij u producten online verkoopt terwijl u de voorraad en verzending overlaat aan een externe leverancier. Omdat het eenvoudig op te zetten is en weinig geld kost, is het een populaire optie om een internetbedrijf op te richten.

Moet ik een bedrag betalen voor het gebruik van MSY Dropshipping?
Moet ik een bedrag betalen voor het gebruik van MSY Dropshipping?

Nee. Het gebruik van MSY Dropshipping is altijd GRATIS, er zijn GEEN abonnementskosten, lidmaatschapskosten en maandelijkse kosten. Zodra uw account is goedgekeurd, kunt u onze producten al verkopen. U bent echter verplicht om de producten en uitvoeringskosten te betalen wanneer de bestelling wordt geplaatst en naar het magazijn wordt verzonden voor verzending.

Hebben uw producten een EAN 13-code?
Hebben uw producten een EAN 13-code?

Alle producten hebben een unieke EAN-13 code.

Heeft de MSY-productcatalogus meerdere talen of geldt dezelfde catalogus voor alle landen?
Heeft de MSY-productcatalogus meerdere talen of geldt dezelfde catalogus voor alle landen?

We verkopen momenteel alleen in heel Europa, voor de leveringsbestemming zie het bijgevoegde bestand ( ). Onze catalogus ondersteunt de volgende talen EN / FR / DE/ NL / IT /ES.

Staat uw catalogus in CSV?
Staat uw catalogus in CSV?

Ja, dat doen we, en we hebben ook verschillende opties om verbinding te maken met ons systeem. Anders dan CSV live feed, kan het worden verbonden via een directe API-verbinding, XML live feed en JSON live feed. En binnenkort hebben we een Shopify-plug-in voor dropshipping.

Wat is het geschatte aantal referenties in uw catalogus?
Wat is het geschatte aantal referenties in uw catalogus?

Op dit moment hebben we ongeveer 600 actieve producten en we plannen tot 2000 SKU's in 2022. De reden waarom we geen 10-20.000 SKU hebben, is dat we de selectie doen op goed verkopende producten, de kwaliteit boven kwantiteit. Evenzo importeren we de meeste producten in onze inventaris om snelle verzendservices te bieden.