Uitgebreid zoeken
Home
» Over Ons

Over Ons


OVER ONS


 

"Online en aangesloten distributeur die er onvermoeibaar naar streeft hulpmiddelen en hulpmiddelen te creëren die onze klanten helpen hun drang naar tevredenheid te maken."

 

 

MSY INVEST is een innovatieve, online en unieke B2B (business-to-business) fabrikant van goederen die onvermoeibaar ernaar streven tools en hulpmiddelen te ontwikkelen die onze klanten helpen hun drang naar tevredenheid te bereiken door het bieden van hoge quate huishoudelijke en trendy items voor grote en grote afleidingen. . Wij zijn een veelzijdig import- en exportbedrijf dat actief op zoek gaat naar leveranciers van nieuwe, opwindende en gevraagde producten door een samenwerking met een ander werk team dat klanten ook de mogelijkheid biedt om onze goederen rechtstreeks aan hun klanten te leveren. We hebben ons ook gespecialiseerd in het sourcen van goederen voor onze klanten met betrekking tot hun eigen behoeften vanuit China onder FOB-bestellingen, terwijl we ook de groothandel verzorgen voor het aantal verschillende huishoudelijke apparaten en hulpmiddelen met distributiegebieden in heel Europa.


MSY INVEST is momenteel gevestigd in België, Brussel met als doel klanten te vinden die belangrijk zijn met huishoudelijke producten tegen een nogal gewichtige prijs omdat we goedkope, maar vooral hele koopwaar aanbieden met geweldige klantenservice en superieure fabrikanten die ons door de jaren heen hebben geholpen om een ​​van de grootste verdelers van huishoudelijke apparaten te zijn. Onze groei is door de jaren heen aangewakkerd door een niet-aflatende toewijding om een ​​belangrijk element te leveren, omdat we klanten volledige FTP-bestanden op CSV en XML kunnen bieden die onze database verbinden met hun site. Wij bieden de allerbelangrijkste waarde in bijna alle mogelijke afleveringen te wijten aan beloning met klantenservice.


Als u koopt massa, of iets dergelijks voor een populaire huishoudensessie of u kijkt naar een kwaliteit, dan is dit een goed idee. Zoek dan niet verder want onze verbazingwekkende importproducten zijn alles wat u nodig hebt om de beste tevredenheid in een apparaat te verkrijgen. We zijn toegewijd aan een persoonlijk aanbod van service en sourcing van producten, dat onmiskenbaar is in de zin van het verhaal en een enorme groothandelwijze heeft met al onze dropship op basis van de overtuiging dat onze originelen van het grootste belang zijn.

 

 

 

ONZE MISSIE

Onze missie bij MSY INVEST is investeerders en managers in staat te stellen flexibeler en bedrijfsvriendelijker te zijn dan wij zijn voor bedrijven, diensten en informatie voor hun bedrijf. We zullen dit doel bereiken door onze services te stroomlijnen en te vereenvoudigen in verschillende kosteneffectieve volledige FTP-bestanden op CSV- en XML-afleveringen. Wij helpen product sourcing voor de opkomende markt van miljoenen web-based ondernemers, helpen detailhandelaren bij het bereiken van gerichte klanten, leiden de weg naar verkoopleads en sourcing van goederen voor onze klanten uit heel Europa en China.

 

 

 

ONZE VISIE

Ons bedrijf is ook om onze klanten te helpen nieuwe producten efficiënter te bereiken door het spotten van nichemarkt en het nemen van deze kansen om onze klanten de best beschikbare goederen over de hele wereld te bieden.

 

 

 

WAT DOEN WE

Bij MSY INVEST zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van een Drop Shipping-oplossing en B2B-oplossingen (business-to-business) aan onze klanten in heel Europa met exclusieve toegang tot productonderzoek, geavanceerde zoekmogelijkheden, regelmatige rapporten over best verkopende producten en retailstrategieën als we meet ons succes door het succes van onze klanten. We zijn van plan om een ​​uitstekende en interessante aanpak te ontwikkelen die het orderbeheer stroomlijnt en bij de klant thuis aflevert.

 

Ons gestroomlijnde proces van het runnen van een detailhandel als direct succes hangt vaak af van het kiezen van de juiste producten op het juiste moment, terwijl wij voor goederen in Europa en China een brug vormen die leveranciers met handelaars verbindt, waarvan wij bewezen zijn dat ze perfect zijn met de hulp van onze leidende merken, Herzberg en Cenocco.

 

 

 

 

 

 

ONZE SERVICE

Wij garanderen dat onze рrоduсtѕ, ѕеrvісеѕ, аnd соmраnу роlісу wil tо аlwауѕ еnѕurе thаt сuѕtоmеr аnd consument ѕаtіѕfасtіоn іѕ оf thе utmоѕt prioriteit als we ѕtrіvеѕ de hіghеѕt niveau оf еthісѕ uрhоld en іntеgrіtу die іѕ соmmіttеd aan het aanbieden van vаluе аnd kwaliteit van de producten аnd ѕеrvісе.


MSY INVEST is van oorsprong erg interessant, zelfs voor onze klanten, omdat we onze curatordiensten aanbieden door in-house sourcing-experts. We zijn altijd in de buurt van onze verschillende soorten dingen, en we hebben ervoor gezorgd dat we ons zorgen maken over het allerbeste kaliber van service.

 

 

 

ONZE PRODUCT- EN MERKPORTFOLIO

De MSY INVEST-onderneming richt zich op huishoudelijke en trendy items, gecombineerd met kosteneffectieve volledige FTP-bestanden op CSV en XML, door een eindeloze hoeveelheid mooie producten te onthouden tegen prijzen terwijl we onze eigen mix aanvullen met weinig belangrijke, leuke en mooie items. Wij vertegenwoordigen een aantal van de grootste en grootste groothandel op een andere manier zoals Herzberg, Royalty line, Cenocco, en nog veel meer ...


We kunnen onszelf en de waarde ervan zeker waarderen, helpen ons om te beginnen met het vangen van de en de ander op de eerste plaats en kunnen ervoor zorgen dat ze terug kunnen komen voor meer. Producten en diensten, Elektronica en apparaten, textiel, keuken- en tafelgerei, verzorgings- en schoonheidsproducten.

 

 

 

 

 

 

 

 

WIJ ZIJN EEN ONE STOP LEVERANCIER WINKEL

 

 

 

 

MET GROOT ASSORTIMENT CATEGORIEEN

 

 

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Bij MSY INVEST is het enige dat u krijgt een uniek en kwalitatief hoogstaand huishoudelijk product voor een geweldige prijs, aangezien wij onze producten van de beste leveranciers over de hele wereld betrekken met opmerkelijke merken als partners en leveranciers. MSY invest verzendt het product rechtstreeks naar uw klant. Wanneer u de bestelling bij ons plaatst terwijl u uw verzendadres invoert, betaalt u de groothandelsprijs en is uw werk voltooid.

 

Maximaliseer de tijd en het geld dat u uitgeeft of bespaar in opslag- en fulfillmentkosten door te doen waar u het beste in bent, want wij helpen u het nieuwe product te vinden dat u wenst. Doorzoek onze catalogus met honderden producten die bij uw niche passen en organiseer ze in aangepaste lijsten en exporteer ze naar uw voordeur.

 

We verifiëren elke leverancier en verkoper om onze hoge kwaliteits- en fulfillmentnormen te garanderen, zodat u weet dat u een goed product krijgt dat betrouwbaar bij u wordt afgeleverd met direct dropship-toegang tot hoogwaardige producten.

 

We zorgen voor een volledige en robuuste automatisering van voorraadupdates en orderbeheer, omdat we u helpen uw activiteiten te schalen met krachtige automatisering en hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften als detailhandelaar.

 

 
 

De beheerder van de site is nu online! Bespreken