Uitgebreid zoeken
Home
»
Producten Blog
» De verschillende kussens die je moet hebben en waarom

De verschillende kussens die je moet hebben en waarom


Als je op mij lijkt, dan breng je bijna elke nacht opgerold in bed door met lezen of Netflix kijken. Maar zelfs als je gezellige routine niet zo ver verwijderd is van het exotische en opwindende leven van andere mensen, speelt je bed nog steeds een belangrijke rol om je te helpen ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. Sterker nog, velen van ons brengen meer tijd in bed door dan waar dan ook. En hoewel er veel interessante dingen te lezen of te bekijken zijn over bedden, zijn kussens misschien wel nog fascinerender. Als het gaat om het kopen van een kussen, zijn er zoveel verschillende keuzes dat u het misschien moeilijk vindt om te beslissen welke het beste bij u past. Hier zijn enkele handige tips voor het kiezen van het juiste kussen voor uw behoeften.

 

Wat is het verschil tussen kussens?

Er zijn een paar dingen die typisch het ene kussen van het andere onderscheiden. Eerst moet u de materialen overwegen die in de constructie van het kussen zijn gebruikt. Terwijl de meeste kussens zijn gemaakt van synthetische materialen, zijn de beste gemaakt van natuurlijke vezels. Vervolgens moet je nadenken of het kussen stevig of zacht is. zachtheid vs. Stevigheid is in de eerste plaats een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar er zijn enkele factoren die uw beslissing kunnen beïnvloeden. Heb je bijvoorbeeld last van terugkerende nekpijn, dan is een zachter kussen wellicht een betere keuze. Denk bij het kiezen van een kussen na over hoe u normaal gesproken slaapt. Ben je een buikslaper, dan heb je een heel ander type kussen nodig dan als je een rugslaper bent.

 

 

Versnipperde traagschuimkussens

Kussens van versnipperd traagschuim zijn een van de meest populaire opties op de markt vanwege hun ultieme comfort en uitstekende zachtheid. Een van de beste die u op de markt kunt krijgen, is Herzberg HG-65X2: 2 stuks versnipperd traagschuimkussen . Het versnipperde traagschuim zorgt voor luchtverplaatsing, biedt meer ondersteuning en is comfortabeler dan het gebruikelijke kussen. Het traagschuim heeft een perfecte stevigheid waardoor het ideaal is voor alle soorten slapers, zoals zijslapers, rugslapers en zelfs sommige buikslapers. Het traagschuim past zich aan de vorm van uw hoofd en nek aan en houdt de wervelkolom en rug goed. De verwijderbare kussensloop maakt gebruik van een eersteklas stof die ademend en ventilerend is. Alle materialen zijn milieuvriendelijk, hypoallergeen en ook huisstofmijt en bevatten geen schadelijke chemicaliën zoals formaldehyde, ozonafbrekende stoffen, kwik, lood en andere zware metalen. Het is gemakkelijk schoon te maken, omdat het hele kussen in de machine kan worden gewassen en de hoes volledig afneembaar is. Dit kussen bevordert de slaap en verlengt de diepe slaaptijd en verlicht ook pijn bij het wakker worden en pijn veroorzaakt door oncomfortabel beddengoed.

 

 

 

Kussens van bamboe houtskool

Kussens van bamboe-houtskool zijn een nieuwer type kussen waarvan producenten beweren dat het je kan helpen beter te slapen. Hoewel de meeste schuimkussens erg dicht zijn, zijn kussens van bamboe-houtskool vrij zacht. Let bij het kopen van dit kussen altijd op Herzberg HG-6050BC: Bamboo Charcoal Pillow , want het is een kussen met een hoge dichtheid dat extreem zacht en donzig is en zorgt voor een goede nachtrust. Dit kussen is hypoallergeen, huisstofmijtbestendig en alle niet-giftige componenten. Dit kussen is gemaakt van zeer veilige en hoogwaardige materialen en is extra ademend en laat lucht door het kussen circuleren, zodat u koeler blijft terwijl u slaapt. Dit kussen vormt zich naar uw nek en hoofd voor een goede orthopedische ondersteuning en past zich aan elke positie waarin u slaapt aan. Ook perfect voor de patiënt in therapie en herstel, zwanger, met een slaapstoornis, en elke vorm van slaper. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan in de machine worden gewassen en gedroogd, zodat het op dezelfde manier kan worden onderhouden als uw gewone wasgoed.

 

 

Contour kussens van traagschuim