Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-04272: Oplaadbare Lichaamsweegschaal en Kamerthermometer
Herzberg HG-04272: Oplaadbare Lichaamsweegschaal en Kamerthermometer
Zoom

Herzberg HG-04272: Oplaadbare Lichaamsweegschaal en Kamerthermometer

Referentie -HG-04272

Met zijn grote LCD-scherm en bescherming van gehard glas biedt de weegschaal verbeterde duurzaamheid en duidelijkheid, wat langdurige betrouwbaarheid en gebruiksgemak garandeert. Deze functie biedt gebruikers een duidelijke en nauwkeurige weergave van gewicht, temperatuur en batterijlading, waardoor deze handig en efficiënt is voor dagelijks gebruik.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004272
  • Doos : 10 eenheden
  • Doosafmetingen : 45cm x 30cm x 35cm

beschrijving

De Herzberg HG-04272 biedt een multifunctionele oplossing voor uw weeg- en temperatuurbewakingsbehoeften. Met zijn strakke zwarte ontwerp en duurzame constructie van roestvrij staal, glas en plastic materialen combineert dit apparaat functionaliteit naadloos met stijl. Het grote oppervlak van 28 cm x 28 cm x 2,5 cm biedt voldoende ruimte voor comfortabel wegen, terwijl het elegante en eenvoudige ontwerp een vleugje verfijning aan elke ruimte toevoegt.

 

Uitgerust met een LCD-scherm geeft dit apparaat niet alleen uw gewicht weer, maar ook de kamertemperatuur en het laadniveau van de batterij voor extra gemak. In tegenstelling tot traditionele weegschalen waarbij tikken nodig is om te activeren, maakt de HG-04272 gebruik van step-on-technologie voor moeiteloze bediening. Stap gewoon op de weegschaal en hij geeft automatisch uw gewicht nauwkeurig en accuraat weer. Bovendien maakt het lichte en compacte ontwerp van de weegschaal hem zeer draagbaar, zodat u uw gewicht overal kunt controleren, zowel thuis als onderweg.

 

De HG-04272 is meer dan alleen een weegschaal: hij is een veelzijdig hulpmiddel dankzij het spiegeloppervlak. Het biedt niet alleen nauwkeurige gewichtsmetingen met een nauwkeurigheid van 50 gram, maar doet ook dienst als make-upspiegel, waardoor de functionaliteit veelzijdiger wordt. Met de Herzberg HG-04272 kunt u moeiteloos uw gewicht bijhouden en de kamertemperatuur in de gaten houden, terwijl u een vleugje elegantie aan uw ruimte toevoegt.

 

 

 

Functies:

  • Groot LCD-scherm van gehard glas: deze functie geeft aan dat het scherm van het apparaat niet alleen ruim is, maar ook wordt beschermd door gehard glas. Het geharde glas voegt een extra laag duurzaamheid en weerstand tegen krassen en stoten toe, waardoor het scherm zelfs bij regelmatig gebruik helder en intact blijft.
  • Multifunctioneel ontwerp: Deze functie benadrukt de veelzijdigheid van het apparaat, dat twee doelen kan dienen: als lichaamsweegschaal en als kamerthermometer. Het biedt gebruikers het gemak van twee essentiële functies in één apparaat, waardoor er geen aparte tools meer nodig zijn.
  • Hoge precisiesensoren: Dit geeft aan dat het apparaat is uitgerust met geavanceerde sensoren die zorgen voor nauwkeurige en consistente gewichtsmetingen. De aanwezigheid van vier zeer nauwkeurige rekstrookjessensoren zorgt ervoor dat de metingen van de weegschaal nauwkeurig zijn, met een nauwkeurigheid tot 50 g.
  • Groot LCD-scherm: Dit verwijst naar het weergavescherm van het apparaat, dat ruim is en meerdere stukjes informatie tegelijk kan weergeven. Dankzij het grote LCD-scherm kunnen gebruikers gemakkelijk het gewicht, de kamertemperatuur en het laadniveau van de batterij aflezen zonder hun ogen te belasten.
  • Step-On-technologie: Met deze functie kunnen gebruikers de weegschaal activeren door er eenvoudigweg op te stappen, zonder dat ze op een knop hoeven te tikken of te drukken. Het verbetert de gebruikerservaring door het weegproces snel en moeiteloos te maken, omdat het apparaat automatisch detecteert wanneer het in gebruik is.
  • Slank en elegant ontwerp: Deze functie beschrijft de esthetische aantrekkingskracht van het apparaat en benadrukt het stijlvolle uiterlijk. Het strakke zwarte ontwerp, de proportionele behuizing en het spiegeloppervlak dragen bij aan de elegantie, waardoor het een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan elke kamer.
  • Draagbaar en lichtgewicht: Deze functie benadrukt de draagbaarheid van het apparaat en geeft aan dat het compact en licht van gewicht is, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Gebruikers kunnen de weegschaal overal mee naartoe nemen, zodat ze zelfs onderweg hun gewicht kunnen controleren.
  • Oplaadbare batterij: Deze functie benadrukt het gemak van de oplaadbare batterij van het apparaat, die slechts twee keer per jaar hoeft te worden opgeladen. Het zorgt voor een lange levensduur van de batterij, vermindert het gedoe van veelvuldig opladen en zorgt voor ononderbroken gebruik.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Dit geeft aan dat het apparaat eenvoudig en duidelijk te bedienen is. Gebruikers hoeven alleen maar de stroom in te schakelen, te wachten tot de weegschaal op nul is teruggezet en vervolgens het object of zichzelf op de weegschaal te plaatsen voor nauwkeurige metingen.
  • Veelzijdige functionaliteit: Deze functie benadrukt het vermogen van het apparaat om meerdere doeleinden te dienen naast zijn primaire functies. Hij is niet alleen een weegschaal en kamerthermometer, maar kan ook dienen als make-upspiegel, wat waarde en veelzijdigheid aan het gebruik ervan toevoegt.
  • Duurzame constructie: Deze functie beschrijft de materialen die in de constructie van het apparaat zijn gebruikt en verzekert gebruikers van de duurzaamheid en levensduur ervan. Roestvrij staal, glas en plastic materialen staan bekend om hun sterkte en veerkracht, waardoor het apparaat bestand is tegen regelmatig gebruik zonder gemakkelijk te beschadigen.

 

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • De kleur zwart
  • Materiaal: roestvrij staal, glas, kunststof
  • Afmeting: 28 cm x 28 cm x 2,5 cm
  • Meetbereik: 180 kg/0,2 kg
  • Weergave: gewicht, temperatuur en batterijlading
  • Oplaadtijd: slechts 2 keer per jaar opladen
Terug naar boven