Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-04050: Telescopisch Verstelbare Opvouwbare Buitenstoel - Zwart
Herzberg HG-04050: Telescopisch Verstelbare Opvouwbare Buitenstoel - Zwart
Zoom

Herzberg HG-04050: Telescopisch Verstelbare Opvouwbare Buitenstoel - Zwart

Referentie -HG-04050

Ervaar de vrijheid van verstelbare zitplaatsen met onze telescopische buitenstoel, die gepersonaliseerd comfort biedt voor gebruikers van alle lengtes. Dankzij het compacte, draagbare ontwerp en de meegeleverde opbergtas kunt u genieten van het gemak van comfortabele zitplaatsen, waar uw avonturen u ook brengen.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004050
  • Gewicht : 1.10 Kg
  • Doos : 20 eenheden
  • Doosafmetingen : 55cm x 55cm x 39cm

beschrijving

Maak kennis met de Herzberg HG-04050 telescopisch verstelbare opvouwbare buitenstoel in strak zwart, de perfecte mix van draagbaarheid en comfort voor uw buitenavonturen. Met zijn compacte formaat en innovatief telescopisch ontwerp biedt deze stoel ongeëvenaard gemak, waardoor hij een essentiële metgezel is voor kampeertochten, picknicks, stranduitjes en meer. Of je nu bij het kampvuur zit of geniet van een dagje in het park, deze stoel is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

 

Deze buitenstoel is gemaakt van duurzame ABS- en polyamidematerialen en is gebouwd om de ontberingen van buitengebruik te weerstaan, terwijl de stabiliteit en ondersteuning behouden blijven. Dankzij de in hoogte verstelbare functie kunt u uw zitervaring aanpassen, zodat u altijd verzekerd bent van optimaal comfort. Met een draagvermogen tot 150 kg kunt u erop vertrouwen dat deze stoel een betrouwbare zitplaats biedt voor al uw buitenactiviteiten.

 

Deze klapstoel is ontworpen voor gebruiksgemak en draagbaarheid en kan met minimale inspanning worden opgezet en opgeborgen. Draai en trek eenvoudig aan beide uiteinden om de kruk op te zetten, en draai hem in de tegenovergestelde richting om hem op te vouwen voor opslag of transport. Dankzij de meegeleverde riem is hij gemakkelijk met de hand of over de schouder te dragen, terwijl het compacte formaat hem gemakkelijk in a rugzak of kofferbak kan opbergen. Of a new weekend, the gaat kamperen of gewoon extra zitplaatsen nodig heeft voor bijeenkomsten buiten, de Herzberg telescopisch verstelbare opvouwbare buitenstoel is uw oplossing voor comfortabel en draagbaar zitten.

 


 

Features:

  • Telescopisch ontwerp: Met dit innovatieve ontwerpkenmerk kunnen gebruikers de hoogte van de stoel eenvoudig aanpassen aan hun voorkeuren, waardoor gepersonaliseerd zitcomfort wordt geboden voor personen van verschillende lengtes. Of a large volume of the device, the telescoping mechanism zorgt voor aanpassing aan uw behoeften.
  • Compact en draagbaar: met zijn opvouwbare ontwerp en compacte afmetingen is deze stoel uitzonderlijk draagbaar, waardoor hij een ideale keuze is voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, picknicken en meer. De lichtgewicht constructie en het gemakkelijk mee te nemen ontwerp zorgen ervoor dat u hem overal mee naartoe kunt nemen waar avontuur nodig is.
  • Duurzame constructie: deze stoel is gemaakt van hoogwaardige ABS- en polyamidematerialen en is gebouwd om lang mee gaan. De stevige constructie en robuste materialen zorgen voor stabiliteit en ondersteuning, waardoor hij bestand is tegen de ontberingen van regelmatig gebruik. Met een draagvermogen tot 150 kg kunt u er zeker van zijn dat deze zowel duurzaam als betrouwbaar is.
  • Verstelbare hoogte: de verstelbare hoogte van de stoel biedt veelzijdigheid en maatwerk, waardoor gebruikers de stoel op de gewenste hoogte kunnen instellen voor optimal comfort. Of je nu rond een kampvuur zit of lekker aan het strand ligt, je verstelt de stoel eenvoudig naar jouw zitwensen.
  • Veelzijdig gebruik: deze stoel is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor hij geschikt is voor verschillende omgevingen. Of u nu ontspant in uw achtertuin, geniet van een dag in het park of all rust komt op de camping, deze stoel biedt comfortabele zitplaatsen, waar u ook gaat.
  • Eenvoudige installatie: het opzetten van de stoel gaat snel en moeiteloos, dankzij het eenvoudige draai-en-trekmechanisme. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor een problemloze montage, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het opzetten en meer tijd kunt besteden aan het genieten van het buitenleven.
  • Veilige riem: de meegeleverde riem zorgt voor extra transportgemak, zodat u de stoel gemakkelijk kunt dragen. Of u hem nu liever in de hand draagt ​​of over uw schouder draagt, de riem zorgt voor veilig en comfortabel transport, zodat u uw handen vrij houdt voor andere spullen.
  • Minimalist ontwerp: met zijn strakke zwarte afwerking en minimalistische ontwerp voegt deze stoel een vleugje moderne verfijning toe aan elke buitenomgeving. Dankzij de ingetogen elegantie past hij naadloos in uw omgeving, waardoor de esthetische aantrekkingskracht van uw buitenruimte wordt vergroot.
  • Handleiding inbegrepen: De stoel wordt geleverd met een handleiding voor eenvoudige montage en gebruik. Dit zorgt ervoor dat gebruikers de stoel correct kunnen instellen en gebruiken, en biedt duidelijke begeleiding voor een naadloze ervaring van begin tot eind.
  • Draagbare opbergtas: Bij de stoel wordt een handige opbergtas geleverd, ontworpen om de stoel onderweg compact opgevouwen en beschermd te houden. Deze draagbare opbergoplossing zorgt voor eenvoudig transport en opslag tussen gebruik, zodat u uw stoel overal mee naartoe kunt nemen.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • De kleur zwart
  • Materialen: ABS en polyamide
  • Afmetingen zitting: 10 inch x 2.5 inch (6 cm)
  • Hoogte: 17.8 inch (45 cm)
  • Bandlengte: 23 inch
  • Weight capacity: 150 kg
  • Opvouwbaar: Ja
  • Draagtas: Ja
Terug naar boven