Uitgebreid zoeken
» » » Guard'n Care ED-57868: Raamklamboe en Anti-insectenbeschermingsscherm - 130x150cm
Guard'n Care ED-57868: Raamklamboe en Anti-insectenbeschermingsscherm - 130x150cm
Zoom

Guard'n Care ED-57868: Raamklamboe en Anti-insectenbeschermingsscherm - 130x150cm

Referentie -ED-57868
Fabrieksadviesprijs: 6.01€

Indispensabile per mantenere un ambiente privo di parassiti nella tua casa, permettendoti di goderti l'aria fresca senza il fastidio di mosche, vespe, zanzare e altri insetti. La sua facilità di installazione e l'efficacia nel tenere lontani gli insetti lo rendono un must per chi cerca uno spazio abitativo confortevole e igienico.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8711252657868
  • ISBN : 56081930
  • Gewicht : 0.08 Kg
  • Volume : 0.00090 m3
  • (L x l x H) : 23.00 cm x 3.00 cm x 13.00 cm

beschrijving

Transformeer uw huis in een vredig toevluchtsoord met het Guard'n Care raamklamboe en anti-insectenbeschermingsscherm. Zeg vaarwel tegen vervelende vliegen, wespen, horzels en andere insecten die uw ruimte binnendringen, zodat u kunt genieten van frisse lucht en een koele bries zonder last te hebben van insecten. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de zelfklevende strips sluit dit net naadloos achter u, waardoor u probleemloos van binnen naar buiten toegang krijgt en insecten op afstand houdt.

 

Dit raamnet is gemaakt van duurzaam polyester en biedt betrouwbare bescherming tegen ongewenst ongedierte terwijl een optimale luchtstroom behouden blijft. Het veelzijdige ontwerp maakt een vrije splitsing mogelijk voor elke raamgrootte, waardoor het geschikt is voor gebruik in keukens, slaapkamers, woonkamers en serres. Bovendien maakt de handige klittenbandfunctie moeiteloze demontage voor wassen en herinstallatie mogelijk, waardoor probleemloos onderhoud en langdurige effectiviteit worden gegarandeerd.

 

Ervaar de voordelen van een bugvrije omgeving met het Guard'n Care Raamklamboe. Geniet van de gemoedsrust die u krijgt als u weet dat uw huis beschermd is tegen insecten, zodat u zonder onderbrekingen kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met zijn eenvoudige installatie, gemakkelijke reiniging en effectieve insectenbarrière is dit net een essentiële aanvulling voor elk huishouden dat op zoek is naar comfort, gemak en een ononderbroken luchtstroom.

 


Functies:

  • Effectieve insectenbescherming: Guard'n Care Window Mosquito Net & Anti-Insect Protection Screen biedt betrouwbare bescherming tegen vervelende insecten zoals vliegen, wespen, bijen en muggen. Deze functie zorgt voor een comfortabele en insectenvrije omgeving in uw huis.
  • Eenvoudige installatie: met plakstrips en een vrij splitsingsontwerp is de installatie moeiteloos en aanpasbaar aan elke raamgrootte. Dit gemak bespaart tijd en moeite, waardoor een snelle installatie mogelijk is zonder de noodzaak van speciaal gereedschap of expertise.
  • Handig onderhoud: de klittenbandfunctie maakt eenvoudige demontage en wassen mogelijk, waardoor een probleemloze reiniging en langdurige effectiviteit worden gegarandeerd. Dit maakt het eenvoudig om een schone en hygiënische omgeving te behouden, wat de gezondheid en het welzijn van u en uw gezin bevordert.
  • Optimale luchtstroom: het raamnet is gemaakt van duurzaam polyestergaas en zorgt ervoor dat frisse lucht en een koele bries je huis binnenstromen, terwijl insecten effectief buiten worden gehouden. Deze functie bevordert de ventilatie en het comfort, waardoor de luchtkwaliteit en het comfortniveau binnenshuis worden verbeterd.
  • Veelzijdig gebruik: geschikt voor verschillende ruimtes, waaronder keukens, slaapkamers, salons en serres, het raamnet biedt veelzijdige bescherming tegen insecten zonder het zicht of de luchtstroom te belemmeren. Deze veelzijdigheid zorgt voor uitgebreide bescherming tegen insecten in uw woonruimtes.
  • Duurzame constructie: het raamnet is gemaakt van hoogwaardig polyestermateriaal en is gebouwd om dagelijks gebruik te weerstaan en langdurige bescherming tegen insecten te bieden. Deze duurzaamheid zorgt voor betrouwbare prestaties in de loop van de tijd, waardoor u geld bespaart op vervangingen en reparaties.
  • Naadloze integratie: met zijn strakke zwarte kleur en discrete ontwerp past het raamnet naadloos bij elk raam, waardoor de esthetiek van uw huis wordt verbeterd. Deze functie voegt een stijlvol tintje toe aan uw woonruimtes en houdt insecten effectief op afstand.
  • Multifunctioneel ontwerp: naast insectenbescherming laat het raamnet ook frisse lucht in uw huis, waardoor een comfortabele en insectenvrije omgeving ontstaat waar uw gezin van kan genieten. Deze multifunctionele functionaliteit maximaliseert de bruikbaarheid van het raamnet en biedt toegevoegde waarde en gemak.
  • Verbeterde privacy: Naast bescherming tegen insecten biedt het raamnet een extra laag privacy door te voorkomen dat buitenstaanders in uw huis kunnen kijken. Deze functie bevordert een gevoel van veiligheid en vertrouwelijkheid, zodat u kunt ontspannen en tot rust kunt komen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nieuwsgierige blikken.
  • DIY-aanpassing: het raamnet kan gratis in de gewenste maat worden gesplitst, waardoor doe-het-zelf-aanpassing en gemakkelijke aanpassing aan verschillende raamformaten mogelijk zijn. Deze flexibiliteit zorgt voor compatibiliteit met verschillende raamafmetingen, zodat wordt voldaan aan de unieke eisen van uw huis.

 


Specificaties:

  • Merknaam: Guard'n Care
  • De kleur zwart
  • Materialen: polyester
  • Afmetingen: H 130 x B 150 cm.
  • Productgewicht: 65 g
  • Productkleur: zwart
  • Velco-lengte: 5M
Terug naar boven