Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm
Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm
Zoom

Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm

Referentie -HG-03374

Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003374
  • Gewicht : 2.50 Kg
  • Volume : 0.01264 m3
  • (L x l x H) : 78.00 cm x 27.00 cm x 6.00 cm
  • Doos : 10 eenheden
  • Doosafmetingen : 80cm x 29cm x 56cm

Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm

Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - 80x153cm

 

 


Maak kennis met de Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack and Hallway Storage Rack Organizer - de ultieme oplossing voor het transformeren van uw entree in een goed georganiseerde en stijlvolle ruimte. Dit veelzijdige meubelstuk combineert naadloos een kapstok, opbergplank en schoenenbank en biedt je een alles-in-één opbergoplossing die voldoet aan je dagelijkse behoeften.


Met zijn compacte afmetingen van 80x153 cm is dit ingenieus ontworpen meubel een ruimtebesparend wonder. Het biedt een ruime bovenstang met niet een paar, maar acht stevige jashaken voor je gemak. Deze overvloed aan haken zorgt ervoor dat jij, je gezin en je gasten voldoende ruimte hebben om jassen, jacks, sjaals, hoeden en zelfs tassen op te hangen, zodat je entree rommelvrij blijft en alles binnen handbereik is.


Maar dat is niet alles - de Herzberg 4-tier Entryway Coat Rack heeft ook vier extra planken ontworpen om uw schoeisel, handtassen, opbergdozen en diverse accessoires te plaatsen. Dit doordachte ontwerp is perfect voor het moderne leven, het maximaliseert de opslag en minimaliseert het vloeroppervlak, waardoor kostbare vloerruimte vrijkomt.


Het installatieproces is probleemloos dankzij het meegeleverde installatiegereedschap en de duidelijke instructies. Bovendien kan de montage moeiteloos door één persoon worden voltooid dankzij de lichtgewicht constructie van het product.


Duurzaamheid staat centraal in dit ontwerp. Gemaakt van robuuste stalen buizen en hoogwaardig tussenlaagtextiel heeft deze kapstok en opbergrek een uitzonderlijke stabiliteit en een opmerkelijke draagkracht. Het tussenlaagse doek voorkomt niet alleen dat kleine voorwerpen er doorheen glijden, maar vereenvoudigt ook het onderhoud en de reiniging, waardoor het een praktische en functionele toevoeging aan je huis is.


De Herzberg 4-etage kapstok heeft niet alleen handige functies, maar voegt ook een geraffineerd element toe aan je interieur. Het stijlvolle ontwerp en de kleuropties in zwart of wit zorgen ervoor dat hij harmonieus past in verschillende kameresthetieken, of het nu je entree, hal of zelfs je balkon is. Gebruik hem niet alleen om schoenen, tassen en accessoires in op te bergen, maar creëer ook een speciale ruimte voor kleding in je kamer, zodat je een georganiseerde en rommelvrije leefomgeving krijgt.


Het innovatieve ontwerp van dit product gaat verder dan traditionele schoenenopbergers. Gemaakt van een hoogwaardige ijzeren buis en niet-geweven stof, garandeert het een lange levensduur terwijl het de chaos in je kamer wegneemt. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt deze kapstok een aanzienlijke opslagruimte, waardoor hij perfect is voor zowel kleine als grotere woonruimtes. Het lichte gewicht van de kapstok en de gladde L-vormige armleuningen aan beide zijden zorgen ervoor dat je hem moeiteloos kunt verplaatsen om hem aan te passen aan je veranderende behoeften.

 

 

Kenmerken:

  • Opbergplanken met 4 niveaus: Met vier ruime planken biedt deze organizer voldoende ruimte voor je schoenen, handtassen, opbergdozen en accessoires, waardoor het een veelzijdige opbergoplossing is voor je entree of kamer.
  • Acht stevige jashaken: Uitgerust met acht robuuste jashaken heb je genoeg ruimte om je jassen, jacks, sjaals, hoeden en tassen op te hangen. Gedaan met overvolle kapstokken en verwarde accessoires.
  • Ruimtebesparend ontwerp: De compacte afmetingen van deze organizer betekenen dat hij geen kostbare vloerruimte in beslag neemt, waardoor hij ideaal is voor appartementen, kleine huizen en gezellige woonruimtes.
  • Verbeterde mobiliteit: Dankzij de soepel rollende wieltjes aan de onderkant van het schoenenrek kun je het moeiteloos verplaatsen naar verschillende locaties in je huis en aanpassen aan veranderende behoeften of esthetiek.
  • Gebouwd om lang mee te gaan: Het ijzeren buizenframe en de duurzame non-woven stoffen planken zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zodat deze organizer een betrouwbaar onderdeel van je dagelijks leven wordt.
  • Multifunctionele bovenste plank: De bovenste plank dient niet alleen als kledinghanger, maar biedt ook plaats aan hoeden, sjaals en zelfs een decoratieve plant, waardoor je een vleugje persoonlijke flair toevoegt aan je entree.
  • Alles-in-één oplossing: Zeg vaarwel tegen rommelige ingangen en het zoeken naar misplaatste items. Deze organizer biedt een speciale plek voor alles wat je nodig hebt als je de deur uitgaat, zodat je dagelijkse routine gestroomlijnd wordt.
  • Onderhoudsvriendelijke stof: De non-woven stoffen planken zijn niet alleen stevig maar ook gemakkelijk schoon te vegen, zodat je opbergruimte er fris en goed onderhouden uitziet.
  • Veelzijdige kleurkeuzes: Kies tussen klassiek zwart of helder wit om bij je bestaande inrichting te passen of creëer een opvallend contrast dat een modern tintje aan je ruimte geeft.
  • Moderne esthetiek: Het strakke, minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat deze organizer naadloos past in hedendaagse interieurs en zowel vorm als functie biedt.
  • Groot draagvermogen: Met zijn robuuste constructie kan deze organizer een aanzienlijke hoeveelheid gewicht aan, zodat hij geschikt is voor de opslagbehoeften van je hele gezin.
  • Betaalbare elegantie: Geniet van de voordelen van een kwalitatief hoogwaardige organizer die niet duur is. De Herzberg 4-Tier Entryway Coat Rack biedt uitzonderlijke waarde voor zijn functionaliteit en stijl.
  • Verbeterde mobiliteit: Dankzij de soepel rollende wieltjes aan de onderkant van het schoenenrek kunt u het moeiteloos verplaatsen naar verschillende locaties in uw huis, zodat u het kunt aanpassen aan veranderende behoeften of esthetiek.

 


Specificaties:

  • Merk: Herzberg
  • Kleur: Zwart, Wit
  • Armleuning: L-vorm
  • Buisdikte: 13mm
  • Afmetingen product: 80 x 26 x 153 cm (L x B x H)
  • Materiaal: IJzeren buis, PP plastic, niet-geweven stof
  • Opbergplanken: 4 ruime planken voor veelzijdige opslag voor schoenen, handtassen, opbergdozen en accessoires.
  • Kapstokhaken: 8 stevige jashaken voor het ophangen van jassen, jacks, sjaals, hoeden, tassen en meer.
Terug naar boven