Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen
Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen
Zoom

Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen

Referentie -HG-03305

Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Kleur *

Vult u aub alle verplichte velden

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003305

Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen

Herzberg HG-03305: Opbergrek voor wasmachine en badkamer met 3 verdiepingen

 

 


Ervaar een opgeruimde en efficiënte badkamer met de Herzberg HG-03305: 3-Tier Wasmachine en Badkamer Opbergrek Organisator. Gemaakt van stevige stalen buizen met een diameter van 16/10/9,5 mm en een dikte van 0,4 mm, is deze plank organizer ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.


Met afmetingen van 65x25x166cm biedt deze plank voldoende ruimte voor al je badkamerbenodigdheden. Je kunt hem gemakkelijk boven je wasmachine, droger, wasmand of toilet plaatsen en zo ongebruikte verticale ruimte veranderen in een functionele opbergoplossing. Niet meer bukken of door kasten rommelen om te vinden wat je nodig hebt.


Kies tussen klassiek zwart en tijdloos wit om bij de inrichting van je badkamer te passen. De drie open schappen zijn perfect voor het opbergen van toiletartikelen, wasmiddelen, handdoeken en meer. Bovendien bieden de haken aan de zijkant handige hangruimte voor papierrollen en handdoeken, zodat je alles binnen handbereik en netjes georganiseerd kunt opbergen.


De Herzberg HG-03305 is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Hij is eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde onderdelen en instructies. Binnen enkele minuten heb je een stabiele en stijlvolle opbergoplossing klaar voor gebruik. De antislip buisdoppen aan de onderkant van de plank zorgen voor stabiliteit en beschermen je badkamervloer tegen krassen.


Deze veelzijdige organizer is niet alleen geschikt voor badkamers, maar werkt ook goed in wasruimtes, balkons en andere ruimtes waar je extra opbergruimte nodig hebt. Hij heeft een sterk draagvermogen, is bestand tegen vervorming, corrosie en heeft waterdichte eigenschappen, waardoor hij lang meegaat.


Zeg vaarwel tegen de rommel in de badkamer en hallo tegen een georganiseerde en efficiënte ruimte met de Herzberg HG-03305. Maximaliseer het potentieel van uw badkamer en geniet van een opgeruimde, stijlvolle en functionele omgeving. Transformeer je dagelijkse routine met deze innovatieve opbergoplossing. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil!

 

Kenmerken:

Maximaliseer de ruimte in de badkamer: Met drie open planken en extra haken aan de zijkant maakt deze organizer efficiënt gebruik van verticale ruimte, zodat je meer ruimte hebt voor badkamerbenodigdheden.

Stevige constructie: Deze plank is gemaakt van duurzame stalen buizen en kan verschillende badkamerartikelen dragen, van handdoeken tot wasmiddelen, terwijl de anti-slip buisdoppen voor stabiliteit zorgen.

Eenvoudige montage: Ontworpen voor probleemloze installatie, wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde tekeningen en eenvoudig gereedschap, zodat je het snel kunt installeren zonder ingewikkelde installaties.

Multifunctioneel ontwerp: Niet beperkt tot alleen badkamers, maar ook perfect voor wasruimtes, balkons of andere ruimtes waar extra opbergruimte nodig is.

Veelzijdige kleuropties: Kies tussen klassiek zwart en tijdloos wit om bij de stijl en inrichting van je badkamer te passen.

Compact en toch ruim: Ondanks het compacte formaat (65x25x166cm) biedt het voldoende opbergcapaciteit om je badkamer georganiseerd te houden.

Duurzaam en duurzaam: Gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan, het is corrosiebestendig, waterdicht en bestand tegen vervorming, wat langdurige prestaties belooft.

Handige zijhaken: Hang papierrollen, handdoeken of kleine accessoires aan de zijhaken voor gemakkelijke toegang.

Transformeer ongebruikte ruimte: Installeer het boven je wasmachine, droger, wasmand of toilet en zet ongebruikte verticale ruimte om in waardevolle opslagruimte.

Gestroomlijnde esthetiek: Het eenvoudige maar elegante ontwerp past in elke kamer en voegt een vleugje stijl toe aan je interieur.

Verstelbare voetstukjes: Of je badkamervloer nu egaal of ongelijk is, de verstelbare voetkussentjes zorgen voor stabiliteit en voorkomen wiebelen.

Multi-Scenario Gebruik: Deze veelzijdige opberg organizer is perfect voor badkamers, wasruimtes, balkons of elke andere ruimte waar je extra opbergruimte nodig hebt, waardoor het een flexibele toevoeging aan je huis is.

Sterke draagkracht: Dankzij de sterke constructie kan deze plank gemakkelijk je badkamerbenodigdheden opbergen zonder het risico te lopen in te storten.

Glad oppervlak: Het gladde en duurzame oppervlak van het product is gemakkelijk schoon te maken, zodat het na verloop van tijd mooi en functioneel blijft.

Optimalisatie van ruimte: Dankzij het ontwerp met drie niveaus kun je items van verschillende hoogtes, van handdoeken tot toiletartikelen, op een efficiënte en georganiseerde manier ordenen.

Snelle montage: Dankzij de vooraf geïnstalleerde installatietekeningen en duidelijke instructies is de montage een fluitje van een cent en is de plank in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Stijlvol decor: Naast functionaliteit voegt dit planchet ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer, wat bijdraagt aan een stijlvollere en beter georganiseerde ruimte.

Grote opslagcapaciteit: Met afmetingen van 166 x 68 cm biedt deze organiser aanzienlijke opslagruimte voor al je badkamerbenodigdheden.
Veilig en betrouwbaar: De sterke draagkracht, corrosiebestendigheid en waterbestendigheid maken van deze plank een betrouwbare aanwinst voor je huis.

Universele maat: Ontworpen om op de meeste standaard wasmachines te passen, dus geschikt voor verschillende formaten wasmachines en badkamerindelingen.

Ontwerp met meerdere lagen: Het meerlaagse ontwerp maakt het mogelijk om verschillende items op te bergen, van toiletartikelen tot kaarsen, waardoor het een veelzijdige opbergoplossing is.

Vergroot je ruimte: Gebruik de ongebruikte ruimte boven je wasmachine of droger en ervaar een rommelvrije, georganiseerde badkamer.


Specificaties:
Merk: Herzberg
Materiaal: Koolstofstaal met milieuvriendelijke coating
Kleur: Wit. Zwart
Afmetingen: 65x25x166cm
Buisdikte: 0,4mm
Draagvermogen: Tot 10 kg per etage
Aantal niveaus: 3
Ontwerp: Open planken
Veelzijdig gebruik: badkamer, slaapkamer, wasruimte, garage en meer
Montage: Eenvoudige montage met vooraf geïnstalleerde installatietekeningen en eenvoudig gereedschap
Stabiliteit: Anti-slip buispluggen aan de onderkant voor stabiliteit en bescherming van de vloer
Haken: Haken aan de zijkant voor extra ophangruimte
Compatibiliteit: Past over wasmachines en drogers voor optimale ruimte
Onderhoud: Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, voor duurzaamheid en esthetiek
Praktisch: Geschikt voor het opbergen van handdoeken, wasmiddelen, toiletartikelen en meer
Toepassing: Ideaal voor het optimaliseren van verticale opslag in compacte ruimtes
Esthetiek: Eigentijds ontwerp dat past bij verschillende interieurstijlen
Constructie: Hoogwaardige ijzeren paalconstructie voor stevig en langdurig gebruik
Milieuvriendelijk: Coating is waterdicht en conserverend
Gewicht: Ongeveer (gewicht van het product)
Inhoud verpakking: 1 x Herzberg 3-Tier Wasmachine Opbergrek, Montagegereedschap, Installatiegids 

Terug naar boven