Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-04036: 3-delige Mengkom Met Raspdekselset
Herzberg HG-04036: 3-delige Mengkom Met Raspdekselset
Zoom

Herzberg HG-04036: 3-delige Mengkom Met Raspdekselset

Referentie -HG-04036

Ervaar culinair gemak met de Herzberg HG-04036: 3-delige mengkom met raspdekselset, met nauwkeurige meetlijnen en veelzijdige functionaliteit voor een naadloze maaltijdbereiding. Met ergonomische siliconen handgrepen en een ruimtebesparend genest ontwerp kunt u genieten van comfort en efficiëntie in uw keuken terwijl u de opslagruimte maximaliseert.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004036

beschrijving

Maak kennis met de Herzberg HG-04036: 3-delige mengkom met raspdekselset, een veelzijdige toevoeging aan elke keuken. Deze set bevat drie roestvrijstalen kommen in handige maten (18 / 22 / 26 cm) met bijpassende, goed sluitende deksels, waardoor u moeiteloos de perfecte kom kunt vinden voor elke culinaire taak of behoefte aan voedselopslag. Of je nu een salade gooit, kaas raspt, vlees marineert of je favoriete koekjes klaarmaakt, deze slanke, in elkaar geplaatste mengkommen zijn de beste oplossing.

 

Onze set is niet zomaar een kom, maar wordt geleverd met drie handige rasp-inzetstukken die precies in het deksel van de grootste kom passen. Deze rasphulpstukken zijn gemaakt van roestvrij staal en snijden, versnipperen en raspen moeiteloos, waardoor het bereiden van voedsel een fluitje van een cent wordt en uw werkruimte netjes en opgeruimd blijft. Bovendien is elke kom voorzien van een platte, antislip siliconenbodem, die zorgt voor stabiliteit tijdens het roeren, mixen of kloppen, en het risico op morsen en rommel verkleint.

 

Onze mengkommen zijn ontworpen met zowel gemak als precisie in gedachten en beschikken over standaard en metrische meetlijnen die aan de binnenkant met een laser zijn geëtst voor gemakkelijke en onmiddellijke leesbaarheid. Deze functie is perfect voor het nauwkeurig meten van vloeibare en droge ingrediënten zoals olie of meel, zodat u keer op keer verzekerd bent van onberispelijke kook- of bakresultaten. Met extra functies zoals siliconen antislipbodems, siliconen handgrepen tegen verbranding en BPA-vrije deksels voor langdurige frisheid, is de Herzberg mengkom met raspdekselset een must-have voor elke keukenliefhebber.


 

 

Functies:

  • Duurzame constructie: Deze functie benadrukt het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal in het productieproces en benadrukt het vermogen van het product om slijtage in de loop van de tijd te weerstaan, waardoor een lange levensduur en betrouwbaarheid voor de gebruiker wordt gegarandeerd.
  • Multifunctioneel: deze functie onderstreept de veelzijdigheid van het product en geeft aan dat het in de keuken een verscheidenheid aan taken kan uitvoeren die verder gaan dan alleen mixen, zoals raspen, snijden, versnipperen en meer, waardoor het een waardevolle en veelzijdige aanvulling is op elk culinair programma. arsenaal.
  • Genest ontwerp: Deze functie beschrijft het ruimtebesparende ontwerp van het product, waarbij de schalen netjes in elkaar kunnen worden gestapeld wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor de opslagruimte wordt geoptimaliseerd en het ideaal is voor keukens met beperkte ruimte.
  • Antislipbasis: Deze functie benadrukt de aanwezigheid van een siliconenbasis op elke kom, die voorkomt dat deze tijdens gebruik verschuift of kantelt, waardoor stabiliteit wordt gegarandeerd en het risico op ongelukken of morsen wordt geminimaliseerd.
  • Meetlijnen: Deze functie verwijst naar de geëtste meetlijnen in elke kom, wat een handige en nauwkeurige manier biedt om ingrediënten rechtstreeks in de kom te meten, waardoor er geen aparte maatbekers nodig zijn en het kook- of bakproces wordt gestroomlijnd.
  • Afneembaar deksel met raspbevestiging: Deze functie geeft aan dat het product wordt geleverd met goed sluitende deksels die ook dienen als raspbevestigingen, waardoor voedsel gemakkelijk kan worden bewaard met de extra functionaliteit om ingrediënten rechtstreeks in de kom te raspen, waardoor tijd wordt bespaard en rommel wordt verminderd.
  • Ergonomische siliconen handgrepen: Deze functie benadrukt de toevoeging van siliconen handvatten op de kommen, die zijn ontworpen om een comfortabele en veilige grip te bieden, zelfs bij het hanteren van hete of zware ingrediënten, waardoor de veiligheid en het gebruiksgemak voor de gebruiker wordt gegarandeerd.
  • Matte afwerking: Dit kenmerk beschrijft de matte textuur van het oppervlak van het product, zowel binnen als buiten de kommen, wat krassen helpt voorkomen en na verloop van tijd een strak uiterlijk behoudt, waardoor de esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid van het product worden verbeterd.
  • BPA-vrije deksels: Deze functie verzekert klanten dat de deksels die bij het product worden geleverd, zijn gemaakt van BPA-vrije materialen, waardoor ze veilig zijn voor de opslag en consumptie van voedsel, en prioriteit wordt gegeven aan de gezondheid en het welzijn van de gebruiker en zijn gezin.
  • Schenktuit: Deze functie geeft de aanwezigheid aan van geïntegreerde schenktuiten op elke kom, waardoor morsen zonder rommel en een gemakkelijke overdracht van vloeistoffen mogelijk is, wat het gemak en de precisie in de keuken tijdens de maaltijdbereiding vergroot.

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: Chroom, Rood
  • Materiaal kom: roestvrij staal
  • Materiaal deksel: siliconen
  • Raspmateriaal: roestvrij staal
  • Capaciteit: 1,5, 3 en 5 liter
  • Maat: 18, 22, 26 cm
  • Opzetrasp: Snijden, versnipperen, raspen
  • BPA-vrij: Ja
  • Schenktuit: Ja
  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
  • Antislipknop: Ja
Terug naar boven