Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig
Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig
Zoom

Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig

Referentie -HG-04463

Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004463
  • Gewicht : 1.18 Kg
  • Volume : 0.01000 m3
  • (L x l x H) : 20.00 cm x 20.00 cm x 25.00 cm
  • Doosafmetingen : 56cm x 38cm x 33cm

Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig

Herzberg HG-04449: 6-delige Bamboeset - Mat Crèmekleurig

 

 


Verander je badkamer in een heiligdom van raffinement met de Herzberg HG-04449: 6-delige bamboeset in de tijdloze matte crèmekleurige afwerking. Dit badkamerensemble is gemaakt van duurzaam kunststof, gaat lang mee en overtreft concurrerende producten op het gebied van kwaliteit. Deze set is perfect voor gezinsbadkamers en biedt een duurzaam alternatief voor keramiek, dat zelfs bij constant gebruik een elegante en frisse uitstraling behoudt. De matte crèmetint voegt een vleugje subtiele luxe toe, waardoor het een ideale aanvulling is voor elke badkamer.


De volledig functionele badkameraccessoireset biedt een complete oplossing om je toiletspullen efficiënt en stijlvol te organiseren. De tandenborstelhouder heeft drie openingen voor tandenborstels en dunne tubes tandpasta voor een handige en georganiseerde poetservaring. De dispenserpomp voor vloeibare zeep, afgewerkt in glanzend zilver, biedt niet alleen een oplossing voor veelvoorkomende frustraties over pompen, maar voegt ook een geraffineerd accent toe aan je badkamerinrichting. Verhoog de esthetiek van je badkamer met het elegante ontwerp van de set, waardoor het een uitstekende keuze is voor housewarming cadeaus of huwelijkscadeaus. Combineer functionaliteit met verfijnde esthetiek en deze set wordt het middelpunt van je badkamer.


Verwen jezelf met de uitgebreide Herzberg HG-04449 badkamerset, met zorgvuldig samengestelde benodigdheden die zijn ontworpen voor zowel functionaliteit als stijl. Elk onderdeel, waaronder de beker, tandenborstelhouder, zeepbakje, afvalbakje, zeepdispenser en toiletborstel met houder, is zorgvuldig vervaardigd en biedt een perfecte balans tussen Matte Cream kunststof en bamboe accenten. De glanzend zilveren afwerking van de pomp van de zeepdispenser voegt een vleugje glamour toe en zorgt ervoor dat deze set niet alleen voldoet aan je functionele behoeften, maar ook een elegant middelpunt vormt in je badkamerinrichting. Breng een gevoel van verfijning in je dagelijkse routine met dit doordacht ontworpen badkamerensemble.

 

 

 

Kenmerken: 

  • Duurzame en Hoogwaardige Constructie: Deze 6-delige badkameraccessoireset is gemaakt van duurzaam kunststof en staat garant voor een lange levensduur en superieure kwaliteit. Het robuuste ontwerp is ideaal voor zowel volwassenen als kinderen en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor al je badkamerbehoeften.
  • Volledig functionele, complete set: Organiseer je toiletspullen efficiënt met deze uitgebreide badkameraccessoireset. De tandenborstelhouder heeft drie openingen voor tandenborstels en dunne tubes tandpasta, zodat je gemakkelijk en zonder rommel kunt poetsen.
  • Hoogwaardige pomp voor vloeibare zeep: Frustratievrije dagelijkse routines zijn gegarandeerd met de hoogwaardige dispenserpomp voor vloeibare zeep. De harde plastic constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat veelvoorkomende problemen zoals lekken of defecten worden opgelost en een vleugje verfijning aan je badkamer wordt toegevoegd.
  • Elegant ontwerp: Verfraai je badkamer met de stijlvolle matte crèmekleurige afwerking. Deze set badkameraccessoires geeft je badkamer een prachtig en geraffineerd tintje, waardoor het een perfecte aanvulling is voor housewarming- of huwelijkscadeaus.
  • Uitgebreide set: Het pakket bestaat uit een Tumbler, Tandenborstelhouder met Bamboe Deksel, Zeepbakje met Bamboe Deksel, Afvalemmer met Bamboe Deksel, Zeepverdeler met Bamboe Deksel en Toiletborstel met Houder. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en esthetiek.
  • Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch: Gemaakt met hygiëne in het achterhoofd, zorgt de set voor eenvoudig onderhoud. Het matte crèmekleurige plastic en de bamboe accenten vereenvoudigen het schoonmaakproces en bieden een hygiënische oplossing voor je badkamerbenodigdheden.
  • Veelzijdig en doordacht ontworpen: De badkamerset is niet alleen functioneel maar ook veelzijdig en past naadloos in verschillende badkamerstijlen. De glanzend zilveren afwerking van de zeeppomp voegt een vleugje glamour toe, waardoor het een stijlvol middelpunt wordt in je badkamer.

 

 

 

Specificaties

  • Merk: Herzberg
  • Kleur: Matte crème
  • Materiaal: Keramisch kunststof + bamboe
  • 1 x Tumbler: PS Lichaam, 7,4 x 10,5cm
  • 1 x Tandenborstelhouder: PS Lichaam met Bamboe Deksel, 13.8 x 5.4 x 8.9-9cm
  • 1 x Zeepbakje: PS lichaam met bamboe deksel, 12 x 9 x 2cm
  • 1 x Afvalbak: PS Lichaam met Bamboe Deksel, 19 x 19 x 27cm
  • 1 x Zeepverdeler: PS lichaam met Bamboe Deksel, 8,7 x 8,7 x 12,5 (zonder pomp of met pomp), 320ml inhoud, plastic pomp chroom in glanzend zilveren afwerking
  • 1 x Toiletborstel met houder: PS body met bamboe deksel, 9,3 x 9,3 x 24,3-39cm, roestvrijstalen handgreep in spiegelglas, met witte kunststof borstel

 

Terug naar boven