Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm
Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm
Zoom

Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm

Referentie -HG-03312

Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Kleur *

Vult u aub alle verplichte velden

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003312

Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm

Herzberg 7 Lagen opbergschoenrek - 112x70cm

 


Dit is het Herzberg 7 lagen schoenenrek - de ultieme oplossing voor het organiseren van je schoenen! Dit schoenenrek biedt veel opbergruimte met negen lagen die elk plaats bieden aan 3 paar damesschoenen of 2 paar herenschoenen. In totaal kan het rek ongeveer 15-20 paar schoenen stevig opbergen. De royale ruimte tussen elke laag, ongeveer 17 cm, zorgt ervoor dat zelfs grotere schoenen, zoals basketbalhoge schoenen in maat 11, er comfortabel in passen.

 

Dit schoenenrek is gemaakt met het oog op duurzaamheid en bestaat uit robuuste ijzeren buizen, een waterdichte non-woven stoffen bekleding en kunststof verbindingsstukken van hoge kwaliteit. De metalen buizen hebben een versterkte diameter van 13 mm, wat zowel de levensduur als de laadcapaciteit ten goede komt. Het houdt niet alleen je schoenen georganiseerd, maar het elegante ontwerp voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

 

Met zijn afmetingen van 112cm x 27cm x 70cm is dit schoenenrek een ruimtebesparend wonder. Het maakt niet alleen je schoenencollectie overzichtelijker, maar verfraait ook de esthetiek van je kast, garderobe, kast, entree, garage, slaapvertrek of terras. Het multifunctionele ontwerp maximaliseert het nut. Aan de linkerkant passen gewone sneakers, hoge hakken of platte schoenen, terwijl de rechterkant perfect is voor hoge laarzen en hoge hakken. Bovendien heeft het schoenenrek aan beide zijden opbergzakken, elk voorzien van drie zakken, voor een efficiënte organisatie van opvouwbare kleding, hoeden, garens, sokken en meer.

 

Dit schoenenrek is gemaakt van gepoedercoate metalen buizen en niet-geweven stof van 80 g en voldoet aan je langdurige opslagbehoeften. Je kunt het in verschillende ruimtes plaatsen, zoals je entree, badkamer of elke andere kamer die extra opslagruimte nodig heeft voor een goed georganiseerde leefomgeving.

 

Het monteren van dit schoenenrek is een fluitje van een cent dankzij de bijgeleverde instructies. Het is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail, met metalen buizen met poedercoating met een diameter van 12 mm, niet-geweven stof van hoge kwaliteit en duurzame kunststof verbindingsstukken. Het vliesdoek is niet alleen sterk, maar ook goed ventilerend en gemakkelijk schoon te maken.

 

Het Herzberg schoenenrek wordt geleverd in een strakke zwarte kleur. Het bestaat uit versterkte metalen ijzeren buizen, etages van 100G vliesstof en stevige kunststof verbindingsstukken. Elke etage heeft een hoogte van 17 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor verschillende schoenmaten. Montage is vereist en het pakket bevat een 9-vaks schoenenrek en een montagehandleiding.

 

Samengevat biedt dit schoenenrek een stijlvolle en praktische oplossing voor het organiseren van schoenen. Het zorgt ervoor dat je schoenen netjes gerangschikt zijn, waardoor je minder rommel in je woonruimte hebt. Met zijn duurzame constructie en ruime opslagcapaciteit is het een must-have toevoeging aan je huis.

 

 

 

Kenmerken:

  • Ruime schoenopbergruimte: Dit schoenenrek met 7 lagen biedt veel opbergruimte. Elke etage biedt plaats aan 3 paar damesschoenen of 2 paar herenschoenen, waardoor er ongeveer 20-25 paar schoenen in passen.
  • Duurzame constructie: Dit schoenenrek is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder stevige ijzeren buizen, een waterdichte non-woven stoffen bekleding en robuuste kunststof verbindingsstukken, en is ontworpen om lang mee te gaan. De metalen buizen hebben een versterkte diameter van 13 mm voor extra duurzaamheid en kunnen zware lasten aan.
  • Ruimtebesparend ontwerp: Met zijn afmetingen van 112cm x 27cm x 70cm is dit schoenenrek ontworpen om je opslagruimte te maximaliseren en tegelijkertijd het ruimtegebruik te minimaliseren. Het is geschikt voor verschillende locaties, zoals kasten, garderobes, kasten, ingangen, garages, slaapzalen en patio's.
  • Multifunctioneel: Dit schoenenrek biedt veelzijdige opbergmogelijkheden. Je kunt er gewone sneakers, hoge hakken, platte schoenen, hoge laarzen en hoge hakken in opbergen, zodat je verschillende soorten schoenen efficiënt kunt organiseren.
  • Extra opbergvakken: Dit schoenenrek heeft aan beide zijden opbergzakken met elk drie zakken en biedt zo extra ruimte voor spullen zoals opvouwbare kleding, hoeden, sokken en meer.
  • Eenvoudige montage: Met de meegeleverde montage-instructies kun je dit schoenenrek snel en moeiteloos opzetten. Het is ontworpen met het gemak van de gebruiker in gedachten, waardoor montage een eenvoudig proces is.
  • Kwaliteitsmaterialen: Gemaakt van gepoedercoate metalen buizen met een diameter van 12 mm, niet-geweven stof van hoge kwaliteit en duurzame plastic verbindingsstukken, is dit schoenenrek gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan.
  • Geventileerde stof: De niet-geweven stof die in dit schoenenrek is gebruikt, is niet alleen sterk maar ook goed geventileerd, waardoor je schoenen fris blijven en geen geurtjes krijgen.
  • Strak ontwerp: In een klassieke zwarte kleur voegt dit schoenenrek een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Het slanke en elegante ontwerp verbetert de esthetiek van je leefruimte.
  • Eenvoudig onderhoud: De niet-geweven stof is gemakkelijk schoon te maken, zodat je schoenenrek in topconditie blijft met minimale inspanning.
  • Veelzijdige plaatsing: Dit schoenenrek kan in verschillende ruimtes worden geplaatst, zoals ingangen, badkamers, kasten en meer, om efficiënte opslagruimte te bieden en je huis goed georganiseerd te houden.
  • Royale tussenruimte: De hoogte tussen elke etage is 17 cm, zodat zelfs grotere schoenen er comfortabel op passen.
  • Sterke draagkracht: De versterkte metalen buizen en stevige verbindingsstukken zorgen voor een uitstekende stabiliteit en draagkracht, zodat je schoenen goed ondersteund worden.
  • Ruimte voor verschillende soorten schoenen: Of je nu sneakers, hoge hakken, laarzen of platte schoenen hebt, dit schoenenrek kan ze allemaal aan, waardoor het een veelzijdige opbergoplossing is voor je schoenencollectie.

 

 


Specificaties:  

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: Zwart, Wit
  • Materiaal: Versterkte metalen ijzeren buizen (12mm), 100G niet-geweven stoffen rijen, plastic verbindingsstukken
  • Laaghoogte: 17 cm
  • Afmetingen product: 112cm x 27cm x 70cm
  • Montage vereist: Ja

 


Inhoud verpakking:

  • 1 x 9 Tier Opbergschoenrek
  • 1 x montagehandleiding

 

 

Onderhoudstips:

  • Neem de tijd bij het monteren van het schoenenrek en volg de bijgeleverde handleiding zorgvuldig.
  • Gebruik de roterende montagemethode voor een soepeler installatieproces. Voor mannen is het raadzaam om tijdens de montage voorzichtig kracht uit te oefenen om onbedoelde schade aan de onderdelen te voorkomen.
  • Het dragen van handschoenen tijdens de montage kan het gemakkelijker maken en het risico op letsel verminderen.
  • Plaats lichtere schoenen in de bovenste delen van het rek en reserveer de onderste lagen voor zwaarder schoeisel.
  • De opslagcapaciteit van het non-woven stoffen schoenenrek hangt af van je schoenmaten, maar is geschikt voor ongeveer 15-20 paar of zelfs meer.
  • Wees voorzichtig bij het verplaatsen van het schoenenrek om te voorkomen dat schoenen vallen of dat de planken loskomen door het gewicht van de schoenen.
Terug naar boven