Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-2812: Couscouspot met Zwarte Steencoating - 11L

Herzog HR-2812: Couscouspot met Zwarte Steencoating - 11L

Referentie -HR-2812

De Herzog HR-2812 Couscouspot met zwarte steencoating - 11L is gemaakt van eersteklas aluminium en een veerkrachtige zwarte steencoating, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare kookprestaties. Met zijn royale inhoud van 11 liter is deze pan perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden couscous, soepen en stoofschotels, terwijl de antiaanbaklaag en het deksel van gehard glas koken en schoonmaken moeiteloos maken, geschikt voor zowel doorgewinterde chef-koks als thuiskoks.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6017409120103

beschrijving

De Herzog HR-2812 Couscouspot met zwarte steencoating - 11L, een veelzijdige en onmisbare aanvulling op elke keuken. Deze pot is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en gecoat met een veerkrachtige zwarte steencoating en garandeert uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties voor al uw kookbehoeften. De stevige constructie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, voorkomt hete plekken en zorgt voor uniforme kookresultaten, elke keer dat u hem gebruikt.

 

Met een royale inhoud van 11 liter biedt deze couscouspot voldoende ruimte voor het bereiden van grote hoeveelheden couscous, soepen, stoofschotels en meer, waardoor hij ideaal is voor familiebijeenkomsten, diners of het bereiden van maaltijden. De antiaanbaklaag zorgt voor een moeiteloze loslating van het voedsel en een probleemloze reiniging, terwijl het deksel van gehard glas ervoor zorgt dat u uw gerechten tijdens het koken in de gaten kunt houden, zonder warmte of vocht te verliezen. Of je nu een doorgewinterde chef-kok of een thuiskok bent, met de Herzog HR-2812 couscouspot met zwarte steencoating - 11 liter kun je met gemak en precisie heerlijke maaltijden bereiden.

 

Deze couscouspot is ontworpen voor gemak en efficiëntie en beschikt over ergonomische handgrepen die koel blijven aanvoelen, waardoor een comfortabele grip en veilige bediening tijdens het koken ontstaat. Het strakke en moderne ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken, terwijl de veelzijdige functionaliteit hem geschikt maakt voor gebruik op verschillende warmtebronnen, waaronder gas-, elektrische, keramische en inductiekookplaten. Verhoog uw culinaire ervaring en laat uw creativiteit de vrije loop in de keuken met de Herzog HR-2812 Couscouspot met zwarte steencoating - 11L, uw favoriete kookgerei voor heerlijke en onvergetelijke maaltijden.

 

 

Functies:

  • Premium constructie: dit geeft aan dat de couscouspot is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid in zijn prestaties worden gegarandeerd. Het gebruik van aluminium en een duurzame zwarte steencoating suggereert dat de pot is gebouwd om lang mee te gaan en bestand is tegen regelmatig gebruik.
  • Grote capaciteit: Deze functie benadrukt het vermogen van de pan om een aanzienlijke hoeveelheid voedsel te bevatten, waardoor hij geschikt is voor het bereiden van grote porties. Met een inhoud van 11 liter is hij geschikt voor grote maaltijden, waardoor hij ideaal is voor bijeenkomsten of batchkoken.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: Deze functie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over het oppervlak van de pan wordt verdeeld, waardoor hete plekken worden voorkomen en ervoor wordt gezorgd dat het voedsel gelijkmatig gaart. Het helpt bij het bereiken van consistente kookresultaten zonder dat delen te gaar of onvoldoende gaar worden.
  • Antiaanbaklaag: de antiaanbaklaag voorkomt dat voedsel aan het oppervlak van de pan blijft plakken, waardoor zowel koken als schoonmaken gemakkelijker wordt. Het zorgt voor een moeiteloze voedselafgifte en vermindert de behoefte aan overtollige olie of boter tijdens het koken.
  • Deksel van gehard glas: dit deksel is gemaakt van gehard glas, dat duurzaam en breukvast is. Hiermee kunt u uw kookvoortgang volgen zonder dat u het deksel hoeft op te tillen, waardoor warmte en vocht in de pan worden vastgehouden.
  • Ergonomische handgrepen: De handgrepen van de pot zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze comfortabel vast te houden en te gebruiken zijn. Bovendien blijven ze tijdens het koken koel aanvoelen, waardoor ze veilig kunnen worden gehanteerd.
  • Veelzijdige compatibiliteit: deze functie geeft aan dat de pan op verschillende soorten kookplaten kan worden gebruikt, waaronder gas, elektrisch, keramiek en inductie. Het biedt veelzijdigheid in waar het kan worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor verschillende keukenopstellingen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: de antiaanbaklaag en het gladde oppervlak van de pan maken hem gemakkelijk schoon te maken, omdat voedselresten minder snel aan het oppervlak blijven kleven. Deze functie vereenvoudigt het reinigingsproces en bespaart tijd en moeite.
  • Stijlvol ontwerp: de pot heeft een strak en modern ontwerp en voegt een esthetische aantrekkingskracht toe aan elke keuken. Het stijlvolle uiterlijk verbetert de algehele uitstraling van het keukendecor.
  • Multifunctioneel gebruik: Hoewel deze functie is ontworpen voor het koken van couscous, geeft deze functie aan dat de pan ook kan worden gebruikt voor het bereiden van een verscheidenheid aan andere gerechten, zoals soepen, stoofschotels, pasta en meer. Deze veelzijdigheid draagt bij aan de waarde en bruikbaarheid ervan in de keuken.

 


Specificaties:

  • Merk: Herzog
  • Materiaal: aluminium
  • Coating: zwarte steencoating, hoogwaardige Greblon C3+ coating
  • Inhoud: 11 liter
  • Warmtebronnen: gas, keramiek, inductie, elektrisch
  • Materiaal deksel: gehard glas
  • Materiaal handvat: hittebestendige hars
  • De kleur zwart
  • Veiligheidskenmerken: Cadmium-, PFOA- en loodvrije constructie
  • Compatibiliteit: Vaatwasmachinebestendig
Terug naar boven