Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-5211: 8-Delige Marmeren Braadpanset met Aromaknop

Herzog HR-5211: 8-Delige Marmeren Braadpanset met Aromaknop

Referentie -HR-5211

Ervaar moeiteloos koken en schoonmaken met de Herzog HR-5211 Braadpannenset, met een hoogwaardige marmeren coating die ervoor zorgt dat voedsel gemakkelijk vrijkomt en zijn ongerepte uiterlijk behoudt. Breng uw culinaire creaties naar een hoger niveau met de Aroma Knob-glazen deksels, ontworpen om smaken en vocht vast te houden, zodat u elke keer weer heerlijke en sappige gerechten kunt garanderen.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6017402661634

beschrijving

De Herzog HR-5211 presenteert een 8-delige braadpanset met marmercoating en aromaknop, die een uitgebreide oplossing biedt voor uw kookbehoeften. Deze set bevat vier braadpannen van verschillende afmetingen, variërend van 20 cm tot 32 cm, elk voorzien van een verfijnde marmeren coating die zorgt voor een moeiteloze uitgifte van voedsel en een snelle reiniging. Met glazen deksels uitgerust met aromaknoppen houden deze ovenschotels smaken en vocht vast, waardoor de smaak en textuur van uw culinaire creaties worden verbeterd.

 

Deze braadpannen zijn gemaakt van duurzaam gegoten aluminium en beschikken over uitstekende warmteverdelingseigenschappen, waardoor gelijkmatig koken op alle soorten kookplaten mogelijk is, inclusief gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Bovendien vergroot de toevoeging van acht siliconen handgrepen de veelzijdigheid van de set, waardoor een comfortabele en veilige grip ontstaat en tegelijkertijd een vleugje gemak aan uw kookervaring wordt toegevoegd. Of u nu hartige stoofschotels kookt of heerlijke ovenschotels bakt, de Herzog HR-5211 braadpanset voorziet u van de hulpmiddelen die u nodig hebt om uw gerechten naar nieuwe hoogten van culinaire uitmuntendheid te tillen.

 

Omarm de kunst van het koken met vertrouwen en finesse terwijl je de eindeloze mogelijkheden verkent die de Herzog HR-5211 Braadpannenset biedt. Van familiediners tot feestelijke bijeenkomsten, deze ovenschotels zijn geschikt voor een breed scala aan culinaire gelegenheden, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten in de keuken. Met zijn eersteklas constructie, innovatieve kenmerken en veelzijdig ontwerp is deze set klaar om een onmisbare aanwinst te worden in uw culinaire repertoire, waardoor u gedenkwaardige maaltijden kunt creëren die de zintuigen prikkelen en mensen samenbrengen.

 


 

Functies:

  • Premium marmercoating: de braadpannen in deze set zijn zowel van binnen als van buiten bedekt met een premium marmeren materiaal. Deze coating voegt niet alleen duurzaamheid aan de braadpannen toe, maar biedt ook weerstand tegen krassen, waardoor het kookgerei na verloop van tijd zijn strakke uiterlijk behoudt. Bovendien zorgt de marmeren coating ervoor dat voedsel gemakkelijk loskomt, waardoor koken en schoonmaken probleemloos verloopt.
  • Glazen deksels met aromaknop: elke braadpan wordt geleverd met een glazen deksel met een aromaknop. Deze aromaknop is een unieke functie die nauwkeurige controle mogelijk maakt bij het toevoegen van vloeistoffen zoals wijn, vloeibare kruiden of andere essences rechtstreeks via de dekselknop. Met een klein gaatje dat is ontworpen om de kruiden langzaam in het kookgerei te laten druppelen, wordt het voedsel gelijkmatig bedekt, waardoor de smaken worden versterkt en een onderscheidende smaak wordt gegeven aan verfijnde gerechten.
  • Veelzijdige maten: de set bevat vier braadpannen van verschillende maten, variërend van 20 cm tot 32 cm in diameter. Deze verscheidenheid aan maten zorgt ervoor dat u over het juiste kookgerei beschikt voor verschillende kookbehoeften, of u nu een kleine familiemaaltijd bereidt of kookt voor een grotere bijeenkomst. Met deze veelzijdige formaten kunt u uw kookhoeveelheden eenvoudig aanpassen aan elke gelegenheid.
  • Constructie van gegoten aluminium: Deze braadpannen zijn gemaakt van stevig gegoten aluminium en bieden uitstekende warmteverdelingseigenschappen. Dit betekent dat de warmte gelijkmatig over het kookoppervlak wordt verdeeld, waardoor een gelijkmatige bereiding wordt gegarandeerd en hotspots worden voorkomen. Of u nu een gas-, elektrische, keramische, halogeen- of inductiekookplaat gebruikt, u kunt erop rekenen dat deze ovenschotels keer op keer consistente resultaten opleveren.
  • Compatibiliteit: deze braadpannen zijn compatibel met een breed scala aan kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Door deze veelzijdigheid kun je de ovenschotels op elk type fornuis gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in diverse keukenopstellingen.
  • Afneembare siliconen handgrepen: De set wordt geleverd met acht afneembare siliconen handgrepen. Dit praktische ontwerpkenmerk zorgt niet alleen voor een comfortabele grip tijdens het koken, maar zorgt ook voor eenvoudig hanteren, opbergen en schoonmaken van de stoofschotels. Afhankelijk van uw voorkeur en gemak kunt u de handgrepen eenvoudig bevestigen of verwijderen.
  • Moeiteloos schoonmaken: Dankzij de marmeren coating is het schoonmaken van deze braadpannen een fluitje van een cent. Eventuele etensresten of vlekken veeg je eenvoudig weg met een vochtige doek of spons, waardoor je tijd en moeite bespaart in de keuken. Dit maakt de braadpannen ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden waarbij je meer tijd wilt besteden aan het genieten van je maaltijden en minder tijd aan het opruimen.
  • Veilig en gezond koken: deze braadpannen zijn gemaakt van niet-giftige materialen en zorgen voor veilig en gezond koken. U kunt er zeker van zijn dat uw voedsel vrij is van schadelijke chemicaliën, zodat u met een gerust hart en vertrouwen kunt koken. Of u nu voor uzelf, uw gezin of uw gasten kookt, u kunt erop vertrouwen dat deze ovenschotels prioriteit geven aan uw gezondheid en welzijn.
  • Multifunctioneel gebruik: met hun veelzijdige ontwerp zijn deze braadpannen geschikt voor een breed scala aan kooktechnieken. Of je nu aan het sudderen, stomen, smoren, bakken of braden bent, deze ovenschotels zijn onmisbaar in je keukenarsenaal. Dankzij hun multifunctionele functionaliteit kunt u experimenteren met verschillende recepten en kookstijlen, waardoor u de vrijheid krijgt om nieuwe culinaire horizonten te verkennen en uw repertoire uit te breiden.
  • Duurzame constructie: deze braadpannen zijn gebouwd om de ontberingen van het dagelijkse koken te weerstaan en zijn bestand tegen krassen, corrosie en kromtrekken. Dit betekent dat ze hun kwaliteit en prestaties behouden, zelfs bij veelvuldig gebruik, zodat u er jarenlang op kunt vertrouwen. Of u nu een doorgewinterde chef-kok of een beginnende kok bent, u zult de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze ovenschotels waarderen, omdat ze u helpen keer op keer heerlijke maaltijden te bereiden.


 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzog
  • De kleur zwart
  • Carrosseriemateriaal: gegoten aluminium
  • Materiaal deksel: gehard glas
  • Materiaal aromaknop: roestvrij staal
  • Dekseltype: Glazen deksel met aromaknop
  • Coating: Premium antiaanbaklaag van marmer
  • Compatibiliteit kookplaat: gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie
  • 1 x 20 cm braadpan met marmeren coating + glazen deksel
  • 1 x 24 cm braadpan met marmeren coating + glazen deksel
  • 1 x 28 cm braadpan met marmercoating + glazen deksel
  • 1 x 32 cm braadpan met marmeren coating + glazen deksel
  • 8 x siliconen handgrepen"
Terug naar boven