Uitgebreid zoeken
» » Umbro Fitness Training Gym Dumbbell 1kg
Training Gym Dumbbell 1kg
Zoom

Umbro Fitness Training Gym Dumbbell 1kg

Referentie -ED-26961
Fabrieksadviesprijs: 17.50€

Umbro ED-26961: Fitness Training Gym Dumbell 1kg

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
 • EAN : 8711252269610
 • Gewicht : 1.17 Kg
 • Volume : 0.00054 m3
 • (L x l x H) : 15.00 cm x 6.00 cm x 6.00 cm
 • Doos : 6 eenheden
 • Doosafmetingen : 19cm x 16cm x 11cm

Umbro Fitness Training Gym Dumbbell 1kg

Umbro ED-26961: Fitness Training Gym Dumbell 1kg

 

De set dumbbell gewichten is ideaal voor het trainen van uw volledige lichaamskracht en uithoudingsvermogen. Voor iedereen die kracht wil opbouwen, vet wil verbranden of een strakker lichaam wil creëren, is vrije gewichtstraining met dumbbells effectiever gebleken. Premium materiaal coating maakt het zacht en grip op de handen en biedt bescherming tegen eelt. Zeer geschikt voor arm rows, squats, chest presses, bicep curls, wandelen, joggen, & yoga. Umbro Dumbbells Set is gemaakt van sterk gietijzeren materiaal dat betaalbaar is en perfect voor thuisgebruik en kleine persoonlijke trainingsstudio. Deze gewichten worden geleverd met een neopreen mantel die bestand is tegen dagelijks gebruik terwijl ze er nog steeds ongerept en goed onderhouden uitzien. De haltergewichten maken gebruik van zwaar uitgevoerde rubberen koppen om het geluid te minimaliseren en slijtage aan de apparatuur en de vloer te beperken. Compact en ideaal om zowat overal te gebruiken: de sportschool, thuis en zelfs buiten. De neopreen coating op de halters biedt een comfortabele en veilige grip en beschermt de fitnessapparatuur tegen beschadiging. De zeshoekige vorm van de halterschijven voorkomt dat de halterschijven wegrollen wanneer u ze neerlegt om andere oefeningen uit te voeren.

 

Kenmerken:

 • Veelzijdig: dumbbells bieden de mogelijkheid om specifieke spiergroepen aan te pakken of een volledige lichaamstraining te krijgen
 • Neopreen coating voor betere grip: stevige neopreen coating zorgt voor een goede grip en een anti-slip textuur zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat dumbbells uit uw zweterige handen glijden.
 • Hex-ontwerp: deze haltersets nemen heel weinig ruimte in beslag en kunnen overal worden gestapeld zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze gaan rollen, dankzij hun hex-vorm. Binnenkant is gemaakt van gietijzer met een sterke, matte afwerking.
 • Constructie: ijzeren kern gemaakt van een 48 kwaliteit 20 ijzer en vervolgens met precisie gedompeld in 3 mm neopreen voor veiligheid en comfort
 • Multifunctionele halters; neopreen halters zijn ideaal voor powerwalks, groepsoefeningen, bodybuilding, spierversterking, verlichting van stress, fysiotherapie en andere algemene oefeningen.
 • Gewicht van de halters: hiermee kunt u de intensiteit van uw workouts variëren. Uitzonderlijk voor step-aerobics.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken