Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-8069: Elektrische wasdroger met vleugel
elektrische droger rack voor kleding, elektrische doek droger, beste elektrische kleding droger, elektrische droger kleding, beste kleren droger elektrische, elektrische kleding droger met Wing, zomer te koop, dropshipping, leverancier, groothandel
Zoom

Herzberg HG-8069: Elektrische wasdroger met vleugel

Referentie -HG-8069
Fabrieksadviesprijs: 149.00€

Herzberg HG-8069: Elektrische wasdroger met vleugel

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035000151
  • ISBN : 85167970
  • Gewicht : 3.70 Kg
  • Volume : 0.03830 m3
  • (L x l x H) : 56.00 cm x 6.00 cm x 114.00 cm
  • Doos : 5 eenheden
  • Pallet : 35 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 116cm x 33cm x 58cm
  • Handleiding :
  • Certificeringen :

Herzberg HG-8069: Elektrische wasdroger met vleugel

Herzberg HG-8069: Elektrische Wasdroger met Vleugel

 

Zeg tijdens regenachtige dagen vaarwel tegen schimmel en nare geurtjes op vers gewassen kleding met de Herzberg HG-8069 Elektrische Wasdroger met Vleugel. Deze elektrische wasdroger is gemaakt van hoogwaardig staal met een hittebestendige poedercoating en biedt een niet-corrosief, roestvrij oppervlak dat naadloos past bij elk interieur. Uitgerust met 20 verwarmingsbuizen die worden aangestuurd door een betrouwbare thermostaat, biedt hij duurzame en veilige warmte voor al uw textiel, zodat uw kleding fris en geurvrij blijft.

 

Met een opvouwbare vleugelverlenging en een vrijstaand ontwerp biedt dit elektrische kledingdroogrek veelzijdigheid en gemak, waardoor u het naar elke plek in huis kunt verplaatsen. Met een stevige en robuuste constructie kan hij tot 15 kg kleding dragen, inclusief de uitschuifbare vleugel, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote wasgoedladingen.

 

Het innovatieve ontwerp, gecombineerd met een krachtig ontvochtigings- en droogvermogen van 120 W, zorgt ervoor dat handdoeken in slechts 2 uur en overhemden in 4 uur droog zijn, wat u en uw gezin veel gemak biedt. Bovendien kunt u met een geluidsniveau van slechts 8 dB genieten van een ononderbroken slaap terwijl u uw kleding in uw kamer droogt. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit en de verwarmingsbuizen zijn veilig om aan te raken en produceren een constante temperatuur, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens het gebruik.

Functies:
Sneldrogend: de Herzberg HG-8069 elektrische wasdroger zorgt voor een snelle droging van uw kleding, waardoor hij perfect is voor gebruik tijdens regenachtige en koude seizoenen wanneer drogen aan de lucht misschien niet haalbaar is. Het efficiënte droogproces bespaart je tijd en energie, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van droge kleding.
20 verwarmingsbuizen: deze droger is uitgerust met 20 verwarmingsbuizen en zorgt voor een snelle en efficiënte droging, zodat uw kleding grondig en snel wordt gedroogd. Het ruime aantal verwarmingsbuizen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, wat resulteert in een gelijkmatige droging van al uw kledingstukken.
Opvouwbare vleugelverlenging: Met de opvouwbare vleugelverlenging kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed drogen, wat voor extra gemak en veelzijdigheid zorgt. Of u nu grote voorwerpen of delicate kledingstukken heeft, de verlengde vleugels bieden voldoende ruimte voor efficiënt drogen.
Stevig en duurzaam: deze droger is gemaakt van hoogwaardig staal met een hittebestendige poedercoating en is niet alleen stijlvol, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen roest, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is. De stevige constructie is bestand tegen het gewicht van zware wasladingen en levert jaar na jaar betrouwbare prestaties.

Antislipvoetjes: De droger is uitgerust met antislipvoetjes, die stabiliteit bieden tijdens het gebruik en ervoor zorgen dat hij veilig op zijn plaats blijft. Het antislipontwerp voorkomt dat de droger beweegt of omvalt, wat extra veiligheid en gemoedsrust biedt.

Waterdichte tuimelschakelaar: Met een waterdichte tuimelschakelaar met lichtindicator biedt de droger extra veiligheid en gemak, zelfs in vochtige omgevingen. De waterdichte schakelaar zorgt voor een veilige bediening, terwijl de lichtindicator de status van de droger aangeeft, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is.

Automatische uitschakelbeveiliging: Met automatische uitschakelbeveiliging zorgt de droger voor veiligheid tijdens het gebruik en wordt hij automatisch uitgeschakeld in geval van storingen. Deze functie voorkomt ongelukken en beschermt de droger tegen schade, waardoor de levensduur en betrouwbaarheid worden verlengd.

Antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen: de droger wordt geleverd met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, die uw kleding beschermen tegen schadelijke bacteriën en schimmelgroei. Door bacteriën en schimmels te elimineren, zorgt de droger ervoor dat uw kleding fris en schoon blijft, wat een betere hygiëne en gezondheid bevordert.
Elektrisch aangedreven thermostatische werking: De droger werkt met een elektrisch aangedreven thermostatisch systeem, dat een constante en veilige temperatuur handhaaft voor efficiënt drogen. De thermostatische regeling voorkomt oververhitting en zorgt ervoor dat je kleding zacht en gelijkmatig wordt gedroogd, zonder schade.

Modern en innovatief ontwerp: met zijn moderne en innovatieve ontwerp voegt de droger een vleugje verfijning toe aan uw wasruimte en combineert hij stijl met functionaliteit. Het slanke en compacte ontwerp maakt het een stijlvolle aanwinst voor elk huis, terwijl de innovatieve functies handige en efficiënte droogoplossingen bieden.

24 uur per dag gebruik: De droger is ontworpen voor continu gebruik en kan 24 uur per dag draaien, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw kleding te drogen wanneer dat nodig is. Of u nu een groot gezin heeft of regelmatig kleding moet drogen, deze droger levert 24 uur per dag betrouwbare prestaties.
Certificeringen: De Herzberg HG-8069 elektrische wasdroger is CE-, ROHS-, EMC- en LVD-gecertificeerd en garandeert dat deze voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Deze certificeringen garanderen dat de droger veilig in gebruik is en voldoet aan strenge kwaliteitsrichtlijnen, waardoor u gemoedsrust krijgt.

 


Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur wit
  • Materiaal: aluminium
  • Oppervlakteafwerking: grijs geoxideerd
  • Vermogen: 230W
  • Beoordeling: 220-240v, 50Hz
  • Afmetingen: 147 cm x 54 cm x 94 cm
  • Afmeting unit: 92x5 6> 00 (HxBxD) cm
  • IP-graad: IPx1
  • Klas 1
  • Kabel: 1,4 meter met VDE-stekker
  • Droogtijd: (Handdoek: 2 uur), (Shirt: 4 uur)
  • Temperatuur: 45-55c
  • Verwarmingsbuizen: 20
  • Capaciteit: 15 kg
  • Certificatie: CE, ROHS, EMC, LVD
Terug naar boven