Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-03992: 3-in-1 Draadloze Mini-Handstofzuiger
Herzberg HG-03992: 3-in-1 Draadloze Mini-Handstofzuiger
Zoom

Herzberg HG-03992: 3-in-1 Draadloze Mini-Handstofzuiger

Referentie -HG-03992

De Herzberg HG-03992 biedt multifunctionele reinigingsmogelijkheden, waaronder een ventilator en vacuümcompressor, waardoor veelzijdige prestaties voor verschillende reinigingstaken worden gegarandeerd. Met krachtige zuigkracht, naadloze draadloze werking en uitgebreide accessoires levert hij efficiënte schoonmaakresultaten op meerdere oppervlakken, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor huizen, auto's en kantoren.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003992
  • Gewicht : 0.49 Kg
  • Pallet : 40 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 67cm x 35cm x 46cm

beschrijving

Introductie van de Herzberg HG-03992: 3-in-1 draadloze draagbare ministofzuiger, een veelzijdige schoonmaakoplossing die is ontworpen om verschillende schoonmaaktaken met gemak aan te pakken. Dit innovatieve apparaat dient niet als stofzuiger voor zowel het interieur van woningen als auto's, maar functioneert also als ventilator en vacuümcompressor, waardoor het een multifunctioneel apparaat biedt in één compacte unit.

 

Deze draadloze handstofzuiger wordt aangedreven door een robuste krachtige motor van 120 W en levert een uitzonderlijke zuigkracht van meer dan 9000 Pa, waardoor haren, stof, vuil en vuil moeiteloos van elk oppervlak worden verwijderd. Of u nu uw auto-interieur, bank, tapijt, meubels de zelfs uw toetsenbord schoonmaakt, deze draagbare stofzuiger zorgt voor een efficiënte reiniging op vrijwel elk oppervlak en biedt ongeëvenaard gemak voor uw schoonmaakbehoeften.

 

Dankzij het draadloze ontwerp zorgt de Herzberg HG-03992 voor probleemloos schoonmaken zonder vastgebonden te zijn aan snoeren, waardoor bewegingsvrijheid wordt geboden om zelfs de meest ontoegankelijke gebieden met gemak te bereiken. Uitgerust met vier vervangmondstukken, waaronder een kierenzuigmond voor smalle voegen en hoeken, borstelmondstukken voor tapijten en haren en een zuigkop voor diverse toepassingen, zorgt deze handstofzuiger voor een grondige en effectieve reiniging zonder dode ruimtes. Bovendien bevat het package practical accessoires zoals een lang handvat en een opblaasbare kop voor extra veelzijdigheid. Met een strak grids ontwerp, compact formaat en handige USB-oplaadmogelijkheid is de Herzberg HG-03992 de ultieme oplossing voor al uw natte en droge reinigingsbehoeften, en biedt ongeëvenaarde loans en gemak en één draagbaar pakket.

 

 

 

Features:

  • Multifunction ontwerp: Deze functie benadrukt de veelzijdigheid van de stofzuiger en benadrukt het vermogen ervan om meerdere doeleinden te dienen die verder gaan dan traditioneel stofzuigen. De toevoeging van functies zoals een ventilator en vacuümcompressor vergroot de bruikbaarheid ervan, waardoor hij geschikt is voor diverse reinigings- en onderhoudstaken.
  • Krachtige loans: Deze functie benadrukt het vermogen van de stofzuiger om krachtige en efficiënte schoonmaakresultaten te leveren. De krachtige motor en indrukwekkende zuigkracht zorgen voor een grondige reiniging van verschillende oppervlakken, waaronder tapijten, stoffering en harde vloeren.
  • Naadloos reinigen: dankzij het draadloze ontwerp kunnen gebruikers met deze functie schoonmaken zonder de beperkingen van snoeren of cables. Het biedt bewegingsvrijheid, waardoor gebruikers krappe ruimtes en ontoegankelijke gebieden gemakkelijk kunnen bereiken.
  • Compatibiliteit met alle oppervlakken: Deze functie benadrukt de veelzijdigheid van de stofzuiger bij het reinigen van verschillende oppervlakken, en onderstreept de doeltreffendheid ervan in verschillende omgevingen zoals huizen, auto's en cantoren. Het zorgt ervoor dat gebruikers voor uitgebreide schoonmaaktaken op de stofzuiger kunnen vertrouwen.
  • Uitgebreide accessoires: Door meerdere vervangende mondstukken op te nemen, verbetert deze functions de functionaliteit en het aanpassingsvermogen van de stofzuiger. Elk accessoire heeft een specifiek reinigingsdoel en zorgt voor een grondige reiniging zonder where the noises achter te laten.
  • Lange levensduur van de batterij: Deze functie benadrukt het uithoudingsvermogen en de bruikbaarheid van de stofzuiger. Een lange levensduur van de batterij maakt langere schoonmaaksessies zonder onderbrekingen mogelijk, terwijl een korte oplaadtijd zorgt voor een snelle doorlooptijd tussen gebruik.
  • Draagbaar en lichtgewicht: het compacte en lichtgewicht ontwerp van de stofzuiger maakt hem gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren, wat het gebruikersgemak vergroot. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers de schoonmaakwerkzaamheden comfortabel en zonder inspanning kunnen uitvoeren.
  • Eenvoudig onderhoud: Deze functie benadrukt het gebruiksvriendelijke ontwerp van de stofzuiger en benadrukt de gemakkelijke demontage en reiniging van components. Het zorgt ervoor dat gebruikers de stofzuiger met minimale inspanning in optimale staat kunnen houden.
  • Modern ontwerp: Deze functie benadrukt de esthetische aantrekkingskracht en het eigentijdse ontwerp van de stofzuiger. Het voegt een vleugje stijl toe aan de schoonmaakervaring en verbetert de algehele gebruikerstevredenheid.
  • Compleet pakket: Door het toevoegen van practical accessoires zorgt deze functie ervoor dat gebruikers alles hebben wat ze nodig hebben voor een grondige schoonmaakervaring. Het verbetert de waardepropositie van de stofzuiger en biedt gebruikers een uitgebreide reinigingsoplossing.


Specificaties:

  • Material: ABS
  • Color: Grey
  • Productvermogen: 120 W
  • Levensduur batterij: 30-40 minutes.
  • Oplaadtijd: 3-4 uur.
  • Afmeting USB-oplaadkabel: 100 cm/39.37 inch.
  • Gewicht artikelpakket: 300 g
  • Gewicht pakket: 480 g / 1.05 lb
  • Productafmetingen: 16.5 x 14 cm / 6.5 x 5.51 inch.
  • Inhoud van de verpakking 1 x opzetborstel, 1 x spleet, 1 x zuigmond, 1 x opblaasmondstuk, 1 x USB-oplaadkabel, 1 x stofzuiger
Terug naar boven