Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-03169: Gel Zitkussen - Paars

Herzberg HG-03169: Gel Zitkussen - Paars

Referentie -HG-03169
Fabrieksadviesprijs: 39.99€

Ervaar betrouwbaar comfort met dit medische gelkussen. Draagbaar, duurzaam en gunstig voor de gezondheid, biedt het ergonomische ondersteuning, verlicht pijn en houdt de zitting koel met zijn ademende ontwerp.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003169
  • ISBN : 94049090
  • Gewicht : 1.10 Kg
  • Volume : 0.00690 m3
  • (L x l x H) : 46.00 cm x 30.00 cm x 5.00 cm
  • Doos : 20 eenheden
  • Doosafmetingen : 74cm x 44cm x 46cm

Productbeschrijving en specificaties

Ervaar the ultimate comfort in ondersteuning with the Herzberg HG-03169 Gel Zitkussen in a rustgvende paarse tint. Verander uw zitroutine als u zich overgeeft aan de pluchen omhelzing van dit uitzonderlijke kussen. Dit kussen heeft een innovatief dubbel dik honingraatontwerp en biedt ongeëvenaarde verlichting, zodat u langere tijd kunt blijven zitten zonder vermoeid te raken. Het is gemaakt van veerkrachtige vaste gel en behoudt zijn vorm zelfs na langdurig gebruik, zodat je altijd verzekerd bent van ondersteuning als je zit. De unieke "honingraatstructuur" van het kussen bevordert een superieur ademend vermogen en zorgt voor een verfrissende zitervaring die koel en comfortabel blijft, zelfs bij langdurig gebruik.


Voor moeiteloos onderhoud wordst het kussen geleverd with a handige zwarte hoes met rits die in de wasmachine kan worden gewassen, zodat het altijd fris blijft. Het lichtgewicht en draagbare karakter maken het een veelzijdige metgezel, perfect geschikt voor verschillende omgevingen, of het nu je huis, kantoor, rolstoel de reisbestemming is. The ergonomische ontwerp van het gel zitkussen past zich aan de contouren van je lichaam aan, verdeelt de druk gelijkmatig en biedt verlichting bij ongemak veroorzaakt door aandoeningen zoals ischias, aambeien en herstel na een operatie.


Waarom zou je voor minder kiezen als je het beste kunt krijgen? The Herzberg HG-03169 Gel Zitkussen biedt superieure drukverlaging door de decompressie-honingraatroosters, zodat elk zitmoment puur geluk is. Het uitzonderlijke ademende vermogen, gemaakt van gel van medische kwaliteit, overtreft traditionele kussens en biedt een constant gevoel van frisheid. Dankzij de duurzaamheid van de kern behoudt dit kussen na velaop van tijd zijn vorm en ondersteuning en is het een constant bron van comfort.


Ontdek dat je verlichting krijgt bij pijnlijk zitten en lage rugpijn als dit kussen je comfortabel wiegt. Het extra large gel cushions, aangevuld with the ergonomische ontwerp, bevordert een bettere houding en greenelt de druk gelijkmatig voor een verbeterde zitervaring. The kussen is gemaakt voor langdurig comfort, helpt ongemak you voorkomen en te verlichten en belooft duurzame ondersteuning.

 

 

 

Kenmerken:

  • Hygiene: Het handwasbare gel zitkussen in the machinewasbare hoes maken schoonmaken onderhoud een fluid van een cent. Dit zorgt ervoor dat je kussen fris en uitnodigend blijft, waardoor je elke keer weer een schone en comfortabele zitervaring hebt.
  • Ondersteuning: Het honingraatontwerp met dubbele dikte getuigt van beterd comfort en ondersteuning tijdens langdurig zitten. Het minimaliseert drukpunten en biedt een dempend effect dat ongemak helpt verlichten, zodat je langer kunt blijven zitten zonder afbreuk te doen aan je welzijn.
  • Veelzijdig gebruik: Dit kussen gaat naadloos over van de ene naar de andere omgeving en komt tegemoet aan verschillende behoeften. Of het nu op kantoor, op school, in een rolstoel, in de auto of op reis is, het kussen is ontworpen om consistent comfort en ondersteuning te bieden, zodat je op je gemak blijft, waar je je ook bevindt.
  • Amend ontwerp: De unieke "honingraatstructuur" is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bevordert ook actief de luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat de lucht vrij circuleert, waardoor je zelfs tijdens lange zitsessies koel en verfrissend blijft zitten.
  • Verlichting van pijn: Gedaan met pijnlijk zitten en pijn in de onderrug. Het kussen is gemaakt om verlichting te bieden door je lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen, wat helpt om ongemak te verlichten en een betere houding aan te moedigen, wat bijdraagt ​​aan je algehele welzijn.
  • Draagbaarheid: Dit kussen weegt weinig en is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, dus het is je perfecte metgezel, waar je ook naartoe gaat. Of het nu je huis, kantoor, rolstoel of reisbestemming is, de draagbaarheid zorgt ervoor dat je kunt genieten van de voordelen, waar je je ook bevindt.
  • Duurzaam: Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig gelmateriaal van medische kwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan. De duurzaamheid zorgt ervoor dat het zijn ondersteunende eigenschappen behoudt, zelfs na langdurig gebruik, waardoor het een betrouwbare metgezel voor je comfort is.
  • Ergonomische pasvorm: Het kussen is ingenieus ontworpen om zich aan te passen aan de contouren van je lichaam. Door de druk gelijkmatig te verdelen, verbetert het niet je comfort, maar bevordert het ook een goede houding, zodat je goed ondersteund en ontspannen blijft.
  • Antislip onderkant: De anti-slip onderkant van het kussen voegt een element van stabiliteit toe aan je zitervaring. Je kunt vol vertrouwen zitten, wetende dat het kussen goed op zijn plaats blijft zitten en ongewenste bewegingen voorkomt.
  • Handige rits: De hoes met ritsontwerp biedt meer dan alleen stijl; je kunt hem er moeiteloos afhalen voor een snelle en eenvoudige reiniging. Deze handige functie zorgt ervoor dat je kussen fris en uitnodigend blijft, wat je algehele comfort verhoogt.
  • Extra groot formaat: De royale afmetingen van het kussen bieden voldoende zitruimte, zodat je genoeg ruimte hebt om comfortabel te zitten. Deze ruimte draagt ​​bij aan verbeterde zitervaring en komt tegemoet aan verschillende voorkeuren.
  • Betrouwbaar comfort: The gel material in the kussen is niet alleen comfortabel, but also betrouwbaar. Het behoudt zijn vorm in ondersteunende eigenschappen, zelfs na langdurig gebruik, in zorgt voor consistent comfort telkens als je zit.
  • Voordelen voor de gezondheid: Dit kussen biedt niet alleen comfort, maar ook tastbare voordelen voor de gezondheid. Door een goede houding te bevorderen en het ongemak van langdurig zitten te verlichten, draagt ​​het bij aan je algehele welzijn en kun je met gemak en vertrouwen zitten.

 

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Color: Paars
  • Material: Vaste gel van medische kwaliteit
  • Afmetingen: Ongeveer 16.5 cm x 14.5 cm x 1.6 cm
  • Gewicht: Ongeveer 1100g/2.4LB
  • Inhoud packaging: 1* Zitkussen Gel, 1* Anti-slip shoes
Terug naar boven