Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-03275: Verstelbaar kledingrek op wieltjes met dubbele stang en ophangvleugel

Herzberg HG-03275: Verstelbaar kledingrek op wieltjes met dubbele stang en ophangvleugel

Referentie -HG-03275
Fabrieksadviesprijs: 64.99€

Transformeer uw kastorganisatie met het Herzberg HG-03275 verstelbare rolkledingrek met dubbele stang. Dit veelzijdige kledingrek biedt ultiem gemak dankzij de unieke hangende vleugelfunctie, die extra opbergmogelijkheden biedt voor uw kleding en accessoires. Met zijn robuuste constructie en elegante ontwerp zorgt dit rek voor langdurige prestaties en voegt het een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003275
  • ISBN : 94032080
  • Gewicht : 2.60 Kg
  • Volume : 0.01170 m3
  • (L x l x H) : 77.00 cm x 8.00 cm x 19.00 cm
  • Doos : 8 eenheden
  • Doosafmetingen : 78cm x 31.5cm x 35cm

beschrijving

Transformeer uw kastorganisatie met het Herzberg HG-03275 verstelbaar kledingrek met dubbele stang. Dit veelzijdige kledingrek is ontworpen om ultiem gemak te bieden met zijn unieke hangende vleugelfunctie, die extra opbergmogelijkheden biedt voor uw kleding en accessoires. Met afmetingen van 80-140 cm lang, 43 cm breed en 90-158 cm hoog, kan dit verstelbare kledingrek gemakkelijk worden uitgebreid om meer hangende spullen efficiënt op te bergen.


Dit kledingrek is gemaakt van robuust staal en een combinatie van plastic en metalen componenten en zorgt voor een solide constructie en langdurige prestaties. De klassieke zwarte verf en elegante chroomafwerking vormen een aanvulling op het interieur van elke kamer en voegen een vleugje verfijning toe aan uw ruimte.


De meegeleverde zwenkwielen zorgen voor eenvoudig transport en draagbaarheid, waardoor dit kledingrek ideaal is voor kleine appartementen en woonruimtes. De Herzberg HG-03275 is ontworpen met een H-vormig frame en biedt extra versteviging en duurzaamheid, waardoor het een perfect alternatief is voor traditionele kasten.


De dubbele stang biedt meer keuzemogelijkheden voor het ophangen van kleding, waardoor je je garderobe kunt ordenen door verschillende soorten kleding te scheiden. Dankzij de parallelle onderstangen houd je je schoenen en andere spullen binnen handbereik en bespaar je ruimte.


Dankzij de 360° roterende wielen kan deze hanger met een simpele duw overal naartoe worden verplaatst, en de wielen kunnen worden afgeremd om hem op zijn plaats te vergrendelen wanneer stabiliteit nodig is. De sterke en duurzame ophangstang ondersteunt verschillende soorten kleding, terwijl de zijsteunstangen opbergruimte bieden voor sjaals en handdoeken.


Met zijn eenvoudige en veelzijdige ontwerp is de Herzberg HG-03275 geschikt voor verschillende ruimtes zoals modderkamers, veranda's, woonkamers, slaapkamers, balkons en kantoren. Dit kledingrek is eenvoudig te monteren met duidelijke instructies en meegeleverde installatiegereedschappen en biedt zowel een kledingkast als een schoenenrek voor het gemakkelijk opbergen van uw favoriete items.


Verbeter uw organisatie en voeg een vleugje elegantie toe aan uw huis of kantoor met de Herzberg HG-03275: Verstelbaar, verrijdbaar kledingrek met dubbele stang en hangende vleugel. Het Herzberg opbergsysteem is eenvoudig te monteren, mobiel en multifunctioneel. Hij voldoet aan uw opbergbehoeften in elke hoek van uw woonruimte. Het organiseren van je garderobe wordt kinderspel dankzij dit elegante en praktische kledingrek!

 

 

 

Functies :

  • Ultiem gemak met afneembare ophangvleugel: het kledingrek beschikt over een afneembare ophangvleugel die extra opbergmogelijkheden biedt voor je kleding en accessoires. Geniet van de flexibiliteit van het gebruik van de vleugel als dat nodig is voor een veelzijdige organisatie.
  • Dubbel verstelbare stang: dit kledingrek is uitgerust met een dubbele verstelbare stang, waardoor er meer opbergruimte is voor kleding van verschillende lengtes. Organiseer eenvoudig uw garderobe door verschillende soorten kleding effectief te scheiden.
  • Verstelbare maat: Dankzij de afmetingen van de plank (80-140 cm lang, 43 cm breed en 90-158 cm hoog) kunt u de ophang- en opbergruimte aanpassen aan uw voorkeuren.
  • Robuuste constructie: Gemaakt van robuust staal en een combinatie van robuuste kunststof en metalen componenten, waardoor duurzaamheid en prestaties op lange termijn worden gegarandeerd, zelfs wanneer de ophangvleugel en de dubbele schakel in gebruik zijn.
  • Elegant ontwerp: klassieke zwarte verf en chroomafwerking voegen een vleugje verfijning toe aan elke kamer en vormen een aanvulling op uw interieur.
  • Gemakkelijke mobiliteit: uitgerust met zwenkwielen voor moeiteloos transport en draagbaarheid, ideaal voor kleine appartementen en woonruimtes, met of zonder hangende vleugel en verstelbare dubbele stang.
  • H-vormig frame: Ontworpen met een H-vormig frame voor extra versteviging en grotere duurzaamheid, het is een perfect alternatief voor traditionele kasten.
  • Parallelle bodemstangen: Maakt ruimtebesparende opslag mogelijk voor schoenen en andere spullen, met de optie om de hangende vleugel en verstelbare dubbele stang te gebruiken om een ​​complete kledingkastopbergoplossing te creëren.
  • 360° draaibare wielen: hiermee kan de plank gemakkelijk worden verplaatst met een lichte druk en kunnen worden afgeremd om hem op zijn plaats te houden wanneer stabiliteit nodig is, zelfs wanneer de hangende vleugel en de dubbele stang in gebruik zijn.
  • Stevige ophangstang: biedt voldoende ruimte voor het ophangen van verschillende soorten kleding, terwijl de afneembare ophangvleugel kan worden gebruikt voor het opbergen van sjaals, handdoeken en meer. Door de verstelbare dubbele stang kun je langere kleding ophangen.
  • Veelzijdig gebruik: geschikt voor mudrooms, veranda's, woonkamers, slaapkamers, balkons, kantoren en meer, voor gemak en organisatie met of zonder de hangende vleugel en verstelbare dubbele stang.
  • Eenvoudige montage: wordt geleverd met duidelijke instructies en installatiegereedschap voor een eenvoudige, probleemloze montage, ongeacht of u de hangende vleugel en dubbele stang gebruikt of niet.
  • Multifunctionele structuur: bevat zowel een hangende plank als een schoenenrek, waardoor u uw schoenen, kleding, tassen en meer eenvoudig kunt opbergen, plus extra opbergvoordelen door de afneembare hangende vleugel en de verstelbare dubbele stang.
  • Compact en ruimtebesparend: het lichtgewicht, compacte ontwerp is perfect voor het maximaliseren van kastruimte in kleinere woonruimtes. De afneembare hangvleugel en de verstelbare dubbele stang zorgen voor nog meer opbergmogelijkheden.

 

 

Specificaties:

  • Merk: Herzberg
  • Materiaal: zwaar staal, veerkrachtig plastic, metalen onderdelen
  • Kleur: zwart en chroom
  • Afmetingen: breedte verstelbaar van 80 cm tot 140 cm, hoogte verstelbaar van 90 cm tot 158 ​​cm: Breedte verstelbaar: 80 cm tot 140 cm, Hoogte verstelbaar: 90 cm tot 158 ​​cm, Diepte: 43 cm
  • Ophangvleugel: afneembaar voor extra gemak
  • Dubbele stang: verstelbaar voor verschillende kledinglengtes
  • Mobiliteit: 360° zwenkwielen met rem voor gemakkelijke verplaatsing en goede stabiliteit
Terug naar boven