Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-04203: 20-delige Eettafel Placemat, Bestekzak & Onderzetters Set Van Natuurlijk Vilt
Herzberg HG-04203: 20-delige Eettafel Placemat, Bestekzak & Onderzetters Set Van Natuurlijk Vilt
Zoom

Herzberg HG-04203: 20-delige Eettafel Placemat, Bestekzak & Onderzetters Set Van Natuurlijk Vilt

Referentie -HG-04203

Deze vilten placemats en onderzetters van topkwaliteit bieden veelzijdige bescherming voor uw eettafel, beschermen deze tegen vlekken en krassen en voegen een elegante toets toe aan uw interieur. Met hun antislipfunctionaliteit en eenvoudig schoon te maken ontwerp bieden ze praktisch gemak voor zowel formele diners als dagelijkse maaltijden, waardoor een zorgeloze eetervaring wordt gegarandeerd.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004203
  • Doos : 125 eenheden
  • Doosafmetingen : 42cm x 38cm x 59cm

beschrijving

Verhoog uw eetervaring met de Herzberg eettafel, placemat en onderzetterset van natuurlijk vilt, gemaakt om een vleugje elegantie toe te voegen en tegelijkertijd praktische bescherming te bieden voor uw tafeloppervlak. Deze placemats, bestekzakjes en onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig vilt met een dikte van 5 mm en bieden uitzonderlijke duurzaamheid en veerkracht tegen vlekken, krassen en verkleuring. Of je nu een formeel etentje organiseert of geniet van een informele maaltijd met familie, deze placemats zorgen voor een stijlvolle achtergrond en zorgen ervoor dat je tafel onberispelijk blijft.

 

Elk stuk in deze set is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail en heeft precieze randen en een elegante oppervlaktestructuur, waardoor de esthetische aantrekkingskracht van uw eettafel wordt versterkt. Het speciale snijproces zorgt voor uniformiteit in vorm en maat, terwijl de best viltkwaliteit een zachte en luxueuze textuur biedt. Met een afmeting van 30 cm x 43,5 cm zijn deze placemats ruim genoeg voor standaardborden en bestek, maar toch compact voor eenvoudig opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Bovendien zorgt het antislipoppervlak voor stabiliteit, waardoor serviesgoed en glazen niet kunnen verschuiven tijdens de maaltijd.

 

Het schoonmaken en onderhouden van deze placemats en onderzetters is een fluitje van een cent dankzij hun vuilafstotende en machinewasbare eigenschappen. Spoel vlekken eenvoudig af onder warm water of was apart in de machine op 30 graden op een fijn programma voor een snelle en eenvoudige reiniging. Deze artikelen zijn pluisvrij en sneldrogend en behouden hun vorm en kwaliteit, zelfs na meerdere wasbeurten, waardoor langdurig gebruik en plezier gegarandeerd is. Verbeter de sfeer van uw eetruimte en bescherm uw tafel met de Herzberg eettafel, placemat en onderzetterset van natuurlijk vilt, de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

 

 

 

Functies:

  • Materiaal van topkwaliteit: Dit kenmerk benadrukt dat de placemats en onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig vilt, bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. De dikte van 5 mm zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik zonder gemakkelijk te verslijten en langdurige bescherming biedt tegen vlekken en krassen.
  • Elegant Design: De vermelding van een tijdloos design met een elegante oppervlaktestructuur suggereert dat deze placemats en onderzetters niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje verfijning aan uw eettafel toevoegen. Dit designelement versterkt de esthetische aantrekkingskracht van uw tafelaankleding, waardoor deze geschikt is voor zowel formele diners als informele familiemaaltijden.
  • Antislipfunctionaliteit: Door aan beide zijden een antislipoppervlak te hebben, bieden deze placemats en onderzetters stabiliteit en voorkomen ze dat borden en glazen verschuiven. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat uw tafelaankleding intact blijft, waardoor het risico op ongelukken en morsen tijdens de maaltijd tot een minimum wordt beperkt.
  • Veelzijdig gebruik: deze functie benadrukt dat deze placemats en onderzetters geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, van formele bijeenkomsten tot dagelijkse maaltijden, zowel binnen als buiten. Deze veelzijdigheid maakt ze tot een praktische keuze voor elke eetomgeving en biedt consistente bescherming en stijl.
  • Gemakkelijk schoon te maken: de vuilafstotende en machinewasbare eigenschappen van deze placemats en onderzetters maken het schoonmaken een fluitje van een cent. Deze functie zorgt voor probleemloos onderhoud en langdurig gebruik, zodat u van uw eetervaring kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vlekken of morsen.
  • Nauwkeurige randen: het speciale snijproces dat wordt gebruikt bij het vervaardigen van deze placemats en onderzetters zorgt voor nauwkeurige randen en uniformiteit in vorm en grootte. Deze aandacht voor detail verbetert het algehele uiterlijk en de kwaliteit van de tafelaankleding, waardoor een gepolijste en samenhangende uitstraling ontstaat.
  • Ruim formaat: met afmetingen van 30 cm x 43,5 cm bieden deze placemats voldoende ruimte voor standaardborden en bestek, terwijl ze compact blijven voor eenvoudige opslag. Dit royale formaat zorgt ervoor dat uw tafel volledig bedekt is en biedt uitgebreide bescherming en functionaliteit.
  • Sneldrogend: De pluisvrije en sneldrogende eigenschappen van deze placemats en onderzetters zorgen ervoor dat ze hun vorm en kwaliteit behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. Deze eigenschap draagt bij aan hun lange levensduur en zorgt ervoor dat ze gedurende langere perioden in onberispelijke staat blijven.
  • Praktische bescherming: deze placemats en onderzetters bieden praktische bescherming voor uw tafeloppervlak en beschermen het tegen lelijke vlekken, verkleuring en krassen. Deze functie behoudt de integriteit van uw tafel, zodat u van uw maaltijden kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging van het oppervlak.
  • Set van 20 stuks: De toevoeging van 6 placemats, 6 bestekzakjes en 6 onderzetters in deze set biedt een uitgebreide dekking voor uw eettafel en zorgt voor een samenhangende en gecoördineerde uitstraling. Deze functie biedt gemak en veelzijdigheid, waardoor u gemakkelijk een verzorgde tafelsetting kunt creëren.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • De kleur zwart
  • Materiaal: natuurlijk vilt
  • Dikte: 5 mm
  • Maat coater: 10 cm
  • Afmeting bestekzakje: 25 cm x 8 cm
  • Afmetingen maaltijdmat: 30 cm x 43,5 cm
  • 6 x placemats
  • 6x Bestekzakje
  • 6x Onderzetter
Terug naar boven