Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-04128: 10-delige GeĆ«mailleerde Keukenkookpot en Braadpan met Glazen Deksel
Herzberg HG-04128: 10-delige Geëmailleerde Keukenkookpot en Braadpan met Glazen Deksel
Zoom

Herzberg HG-04128: 10-delige Geƫmailleerde Keukenkookpot en Braadpan met Glazen Deksel

Referentie -HG-04128

De Herzberg HG-04128: 10-delige geƫmailleerde keukenkookpot en braadpan met glazen deksel is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elke keuken en biedt duurzaamheid en functionaliteit in gelijke mate. Met zijn hoogwaardige geƫmailleerde constructie en strakke zwarte afwerking belooft deze set uw kookervaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd een vleugje elegantie aan uw culinaire ruimte toe te voegen.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004128
  • Gewicht : 3.16 Kg
  • Doos : 6 eenheden
  • Doosafmetingen : 73.5cm x 25cm x 57.5cm

beschrijving

Introductie van de Herzberg HG-04128: 10-delige geëmailleerde keukenkookpot en braadpan met glazen deksel, een verfijnd ensemble dat zowel stijl als functionaliteit aan uw culinaire inspanningen toevoegt. Deze set is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en beschikt over een robuuste emailverf die bestand is tegen de ontberingen van het dagelijks gebruik en langdurige duurzaamheid garandeert zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht. Met een strak zwart kleurenpalet tilt deze set moeiteloos de sfeer in uw keuken naar een hoger niveau, waardoor uw kookervaring echt onvergetelijk wordt.

 

Elke pot in deze 10-delige braadpannenset is voorzien van een glazen deksel en biedt duidelijk zicht op uw culinaire creaties, zodat u het kookproces gemakkelijk en nauwkeurig kunt volgen. De dikke holle handgrepen zorgen voor een comfortabele en veilige grip, zorgen voor een veilige en moeiteloze bediening en voegen een vleugje elegantie toe aan uw keukengereicollectie. Ontworpen met professionele kwaliteit en vakmanschap, is dit ensemble een waardevolle toevoeging aan elke keuken en belooft het uw kookruimte te transformeren in een oase van culinair genot.

 

 

 

Functies:

  • Premium geëmailleerde constructie: Deze functie benadrukt het gebruik van hoogwaardig geëmailleerd materiaal bij het vervaardigen van de keukenpotten en stoofschotels. Emaille staat bekend om zijn duurzaamheid en krasbestendigheid, waardoor deze kookpannen de tand des tijds zullen doorstaan en hun integriteit zullen behouden, zelfs bij veelvuldig gebruik.
  • Veelzijdige maten: De toevoeging van pannen in verschillende maten, variërend van 16 tot 24 centimeter, benadrukt het aanpassingsvermogen van de set aan verschillende kookbehoeften en receptvereisten. Of je nu voor één persoon kookt of een familiefeest voorbereidt, er zit altijd een pan in deze set die geschikt is voor de taak die je moet uitvoeren.
  • Elegant ontwerp: de strakke zwarte afwerking van de potten voegt een vleugje verfijning toe aan elk keukendecor. Deze functie verbetert de esthetische aantrekkingskracht van de kookpannen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw keukenruimte.
  • Transparante glazen deksels: Met de glazen deksels kunt u het kookproces volgen zonder dat u het deksel hoeft op te tillen, waardoor warmte en vocht worden vastgehouden voor optimale kookresultaten. Deze functie bevordert het gemak en zorgt ervoor dat uw gerechten keer op keer tot in de perfectie bereid worden.
  • Comfortabele handgrepen: de dikke holle handgrepen zijn ontworpen voor een veilige en comfortabele grip, waardoor het gemakkelijk is om de potten van fornuis naar tafel te manoeuvreren. Deze functie verbetert de veiligheid en het gebruiksgemak, waardoor u met vertrouwen kunt koken en serveren.
  • Heavy-Duty Emailverf: Het gebruik van heavy-duty emailverf zorgt ervoor dat de potten hun onberispelijke uiterlijk behouden, zelfs bij veelvuldig gebruik. Deze functie spreekt van de duurzaamheid en lange levensduur van de set en belooft jaren van betrouwbare prestaties in de keuken.
  • Vakmanschap van professionele kwaliteit: De aandacht voor detail en professionele vaardigheden die zijn geïnvesteerd in het vervaardigen van deze potten en stoofschotels garanderen hun superieure kwaliteit en prestaties. Deze functie onderstreept de betrouwbaarheid en geschiktheid van de set voor zowel thuiskoks als professionele koks.
  • Multifunctioneel gebruik: deze potten zijn ontworpen voor een breed scala aan kooktaken, van het sudderen van sauzen tot het koken van pasta en het koken van soepen. Deze eigenschap benadrukt de veelzijdigheid van de set, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elk keukenarsenaal.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het gladde geëmailleerde oppervlak van de potten maakt ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze minimale inspanning vereisen om hun onberispelijke staat te behouden. Deze functie bevordert probleemloos onderhoud en zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het opruimen en meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw culinaire creaties.
  • Complete set: met 10 stuks in de set beschik je over alle essentiële potten en stoofschotels die je nodig hebt om elke kookuitdaging aan te gaan. Deze functie benadrukt de volledigheid van de set en biedt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden voor uzelf, uw gezin en uw gasten te bereiden.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • De kleur zwart
  • Materialen: roestvrij staal
  • Coating: porseleinemail
  • Materiaal handvat:
  • Maten: 16/18/20/22/24CM
Terug naar boven