Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-04159: Opvouwbare Roestvrijstalen Barbecuegrill Op Tafelblad
Herzberg HG-04159: Opvouwbare Roestvrijstalen Barbecuegrill Op Tafelblad
Zoom

Herzberg HG-04159: Opvouwbare Roestvrijstalen Barbecuegrill Op Tafelblad

Referentie -HG-04159

Ervaar de vrijheid van buitengrillen met onze draagbare tafelgrill, waarmee u gemakkelijk onderweg kunt koken voor al uw buitenavonturen. Geniet overal van heerlijke gegrilde maaltijden, dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp dat zorgt voor moeiteloos transport en installatie.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004159

beschrijving

Ervaar het ultieme gemak van buitengrillen met de Herzberg HG-04159 Opvouwbare roestvrijstalen tafelbarbecue. Deze barbecue is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak en is perfect voor geïmproviseerde bijeenkomsten, kampeertrips of barbecues in de achtertuin. Het opvouwbare ontwerp zorgt voor een snelle installatie en opslag, waardoor het ideaal is voor mensen die onderweg graag buiten koken. Deze grill is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit en zorgt voor veilige en gezonde grillervaringen, terwijl de winddichte constructie en meerdere ventilatieopeningen zorgen voor een gelijkmatige verwarming en efficiënte verbranding.

 

Deze draagbare grill is gebouwd met het oog op duurzaamheid en beschikt over een stevig frame dat tot 15 kg kan dragen, zodat u zonder zorgen een verscheidenheid aan gerechten kunt bereiden. Het grillrooster, gemaakt van roestvrij staal 304, biedt duurzaamheid en is eenvoudig schoon te maken, zodat u na elk gebruik probleemloos onderhoud kunt plegen. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is deze grill gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, waardoor hij perfect is voor kamperen, vissen, picknicken en andere buitenactiviteiten. Of u nu hamburgers grilt, spiesjes braadt of water kookt, deze veelzijdige grill zal uw kookervaring buiten zeker verbeteren.

 

Geniet waar u ook bent van heerlijke gegrilde maaltijden met de Herzberg HG-04159 Opvouwbare roestvrijstalen tafelbarbecue. Of u nu een dag op het strand doorbrengt, in de bergen wandelt of gewoon geniet van een picknick in het park, deze draagbare barbecue is de perfecte metgezel voor al uw buitenavonturen. Het compacte en opvouwbare ontwerp maakt hem gemakkelijk te vervoeren en op te zetten, terwijl de duurzame roestvrijstalen constructie langdurige prestaties garandeert. Met zijn winddichte ontwerp en meerdere ventilatieopeningen zorgt deze grill voor een gelijkmatige verwarming en efficiënte verbranding, zodat u uw favoriete gerechten elke keer weer tot in de perfectie kunt bereiden.


 

 

Functies:

  • Draagbaar ontwerp: de opvouwbare tafelgrill heeft een ontwerp dat draagbaarheid voorop stelt, waardoor gebruikers deze moeiteloos kunnen transporteren en opslaan. Door zijn compacte vorm is hij een uitstekende metgezel voor buitenactiviteiten zoals kamperen, picknicken en bumperkleven, zodat heerlijke gegrilde maaltijden altijd binnen handbereik zijn, waar u ook heen gaat.
  • Duurzame constructie: deze grill is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat geschikt is voor levensmiddelen en zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur, zelfs bij veelvuldig gebruik. Deze robuuste constructie is niet alleen bestand tegen de ontberingen van buitenomgevingen, maar behoudt ook zijn kwaliteit in de loop van de tijd en levert betrouwbare prestaties voor talloze grillsessies.
  • Winddicht ontwerp: Deze grill is ontworpen met een vierzijdig winddicht ontwerp en biedt verbeterde stabiliteit en warmtebehoud, zelfs in winderige omstandigheden. Door het warmteverlies te minimaliseren en te voorkomen dat vlammen door windstoten worden gedoofd, zorgt het voor een consistente verwarming en optimale grillresultaten, ongeacht de buitenomgeving.
  • Efficiënte verbranding: met acht ventilatieopeningen die strategisch zijn geplaatst voor een optimale luchtstroom, vergemakkelijkt deze grill een efficiënte verbranding, wat resulteert in gelijkmatige kooktemperaturen en consistente grillprestaties. Het goed geventileerde ontwerp zorgt ervoor dat de vlammen voldoende zuurstof krijgen, wat een grondige en uniforme bereiding van voedselproducten bevordert.
  • Snelle montage: Omdat er geen montage nodig is, is het opzetten van deze grill een fluitje van een cent. Vouw eenvoudigweg de poten uit en plaats het grillrooster op zijn plaats voor direct grillgemak. Dit probleemloze installatieproces elimineert de noodzaak voor complexe montage-instructies, waardoor gebruikers zich zonder vertraging kunnen concentreren op het genieten van hun buitenkookervaring.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Het opruimen na het grillen is moeiteloos dankzij het verwijderbare ritsgedeelte en het roestvrijstalen grillrooster. Beide componenten kunnen eenvoudig met water worden gewassen, wat zorgt voor gemakkelijk onderhoud en hygiëne na elk gebruik. Dit gebruiksvriendelijke reinigingsproces bespaart tijd en moeite, waardoor gebruikers meer tijd kunnen besteden aan het genieten van hun gegrilde delicatessen.
  • Veelzijdig koken: van het grillen van vlees en groenten tot het braden van spiesjes en kokend water, deze grill biedt veelzijdige kookmogelijkheden om aan een verscheidenheid aan culinaire behoeften buitenshuis te voldoen. Of je nu zin hebt in een klassieke barbecue of wilt experimenteren met nieuwe recepten, deze grill biedt de flexibiliteit om aan verschillende kookstijlen en voorkeuren te voldoen.
  • Lichtgewicht en compact: deze grill is ontworpen voor gemak onderweg en heeft een lichtgewicht en compacte constructie waardoor hij gemakkelijk te dragen en te vervoeren is. Het draagbare karakter zorgt ervoor dat outdoor kookavonturen nooit worden beperkt door zware of omvangrijke apparatuur, waardoor gebruikers kunnen genieten van gegrilde maaltijden, waar hun reis hen ook heen brengt.
  • Stevig frame: Ondanks het draagbare ontwerp heeft deze grill een stevig frame dat tot 15 kg gewicht kan dragen. Deze robuuste constructie zorgt voor stabiliteit en gemoedsrust tijdens grillsessies en zorgt ervoor dat de grill veilig en stabiel blijft, zelfs als deze is beladen met voedselproducten.
  • Veilig en gezond: deze grill is gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit en geeft prioriteit aan veiligheid en gezondheid bij het buiten koken. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat gegrild voedsel vrij blijft van schadelijke verontreinigingen, wat gemoedsrust biedt aan gebruikers die prioriteit geven aan veilige en gezonde eetervaringen tijdens hun buitenavonturen.


 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Vouwgrootte: 41 cm x 21,5 cm x 2 cm
  • Open maat: 73 cm x 21,5 cm x 17 cm
  • Aantal uitlaat: 4 zijden en 8 ventilatieopeningen
  • Winddicht: Ja
  • Maximale capaciteit: 15 kg
  • Materiaal van voedingskwaliteit: Ja
Terug naar boven