Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg Roestvrijstalen ThermovacuĆ¼mfles met Slimme Temperatuurweergave - 500ml
Herzberg Roestvrijstalen Thermovacuümfles met Slimme Temperatuurweergave - 500ml
Zoom

Herzberg Roestvrijstalen ThermovacuĆ¼mfles met Slimme Temperatuurweergave - 500ml

Referentie -HG-04234

Geniet van het gemak van het in realtime controleren van de temperatuur van uw drankje met het slimme temperatuurdisplay, zodat u altijd op de perfecte temperatuur drinkt. Met een lekvrije afdichting en duurzame constructie biedt deze thermovacuĆ¼mfles gemoedsrust en langdurige prestaties voor uw hydratatiebehoeften onderweg.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Kleur *

Vult u aub alle verplichte velden

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004234
  • Doos : 50 eenheden
  • Doosafmetingen : 60cm x 42cm x 35cm

beschrijving

Introductie van de Herzberg roestvrijstalen thermovacuümfles met slim temperatuurdisplay, uw ultieme metgezel om altijd en overal te genieten van dranken op de perfecte temperatuur. Deze innovatieve fles is voorzien van een high-definition LCD-touchscreen en biedt een real-time weergave van de watertemperatuur, zodat u van uw drankjes op de ideale temperatuur kunt genieten zonder risico op brandwonden. Dankzij de slimme zwarte technologie en de uiterst gevoelige temperatuursensor kunt u eenvoudig de temperatuur controleren met slechts één aanraking, zodat u verzekerd bent van een comfortabele drinkervaring.

 

Deze thermofles is gemaakt met het oog op duurzaamheid en gemak en beschikt over een afgedicht, lekvrij deksel en een theedrain van 304 roestvrij staal voor extra functionaliteit. Het ronde bekerontwerp en de antislipbekerbodem zorgen voor stabiliteit en gebruiksgemak, terwijl de slimme isolatietechnologie uw drankjes tot 12 uur warm of koud houdt. Bovendien maakt de ingebouwde batterij opladen overbodig, waardoor hij perfect is voor gebruik onderweg. Of je nu op het werk, op school of op buitenavonturen bent, deze slimme waterfles is je favoriete metgezel om in stijl gehydrateerd te blijven.

 

Met zijn dubbelwandige vacuümisolatie en onbreekbare roestvrijstalen constructie zorgt deze fles voor duurzaamheid en frisheid bij elke slok. De draai-en-schenkstop en de ingebouwde roestvrijstalen beker maken het serveren en genieten van drankjes een fluitje van een cent, terwijl het condensatievrije ontwerp uw handen droog en comfortabel houdt. Deze thermische fles is roestvrij, lekvrij en 100% BPA-vrij en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van dagelijks gebruik, terwijl uw gezondheid en veiligheid voorop staan.

 


 

Functies:

  • Slimme temperatuurweergave: deze functie verwijst naar de opname van een high-definition LCD-aanraakscherm op de thermovacuümfles, waardoor gebruikers de realtime temperatuur van hun drank kunnen controleren. Het biedt gemak door de noodzaak van traditionele temperatuurcontrolemethoden, zoals het gebruik van een afzonderlijke thermometer, te elimineren.
  • Handige aanraakbediening: Met deze functie kunnen gebruikers eenvoudig communiceren met het temperatuurdisplay door simpelweg het scherm aan te raken. Dit elimineert de complexiteit van het navigeren door menu's of het indrukken van meerdere knoppen om toegang te krijgen tot temperatuurinformatie, wat een gebruiksvriendelijke ervaring oplevert.
  • Zeer gevoelige sensor: de thermovacuümfles is uitgerust met een geavanceerde sensor die nauwkeurig de temperatuur van de vloeistof binnenin meet. Dit zorgt voor nauwkeurige temperatuurmetingen, waardoor gebruikers zonder giswerk op de gewenste temperatuur kunnen genieten van hun dranken.
  • Lekvrije afdichting: deze functie zorgt ervoor dat het deksel van de fles een goede afdichting vormt om lekken en morsen te voorkomen. Het biedt gebruikers de zekerheid, vooral wanneer ze de fles in een tas of rugzak dragen, dat hun drank veilig opgeborgen blijft zonder risico op lekkage.
  • Duurzame constructie: Verwijst naar het gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en PP van voedingskwaliteit bij de constructie van de fles. Dit zorgt ervoor dat de fles robuust en duurzaam is, bestand is tegen dagelijks gebruik en veiligheid biedt bij het bewaren van dranken.
  • Dubbelwandige isolatie: deze functie omvat het gebruik van dubbelwandige vacuümisolatie om de temperatuur van de drank in de fles op peil te houden. Het houdt dranken tot 6 uur warm en tot 12 uur koud, waardoor u langer kunt genieten van warme of koude dranken zonder temperatuurverlies.
  • Gemakkelijk schoon te maken: geeft aan dat de thermovacuümfles is ontworpen voor eenvoudige reiniging en onderhoud. De draai-en-schenkstop en het afneembare deksel vereenvoudigen het reinigingsproces, waardoor gebruikers de fles met minimale inspanning hygiënisch en klaar voor toekomstig gebruik kunnen houden.
  • Draagbaar ontwerp: verwijst naar het compacte en lichte karakter van de fles, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is tijdens reizen, buitenactiviteiten of dagelijks woon-werkverkeer. Het draagbare ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers overal gehydrateerd kunnen blijven, zonder te worden belast door grote of zware flessen.
  • Veelzijdig gebruik: geeft aan dat de thermovacuümfles geschikt is voor een breed scala aan dranken, waaronder water, koffie, thee en meer. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat gebruikers de fles gedurende de dag kunnen gebruiken voor verschillende hydratatiebehoeften, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende voorkeuren en gelegenheden.
  • Batterijloze werking: Deze functie benadrukt het gemak van het niet nodig hebben van batterijen voor de werking van de thermovacuümfles. De ingebouwde batterij voedt het temperatuurdisplay zonder dat opladen nodig is, en biedt betrouwbare functionaliteit zonder het gedoe van het vervangen of opladen van de batterij.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: zwart, chroom
  • Materialen: 304 roestvrij staal
  • Afmeting: 23 cm x 6,5 cm
  • Gewicht: 265g
  • Batterijcapaciteit: 1100mA
  • Koude- en warmtebehoud: 12 uur
  • BPA-vrij: Ja
  • Waterdicht ontwerp: IPS7-kwaliteit
  • LCD-thermodisplay: Ja
Terug naar boven