Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-04180: Automatische Zelfdispenserende Pet Feeder - 3.5 L
Herzberg HG-04180: Automatische Zelfdispenserende Pet Feeder - 3.5 L
Zoom

Herzberg HG-04180: Automatische Zelfdispenserende Pet Feeder - 3.5 L

Referentie -HG-04180

Zorg ervoor dat uw huisdier nooit honger heeft met de automatische, zelfdoserende voerbak voor huisdieren, waarmee u gemakkelijk automatisch kunt voeren, zelfs als u weg bent. De grote capaciteit en het transparante ontwerp bieden gemoedsrust, waardoor u de voedselniveaus kunt controleren en uw huisdier goed gevoed kunt houden.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004180
  • Doos : 16 eenheden
  • Doosafmetingen : 69cm x 34.5cm x 75cm

beschrijving

Maak kennis met de Herzberg Automatische Zelfdispenserende Pet Feeder, een handige oplossing om ervoor te zorgen dat je harige vriend nooit honger heeft. Door gebruik te maken van de zwaartekracht vult deze voederautomaat automatisch de voerbak met voer, terwijl je dankzij de transparante fles gemakkelijk het niveau van het voer in de gaten kunt houden. Met een ruime capaciteit van 3,5 liter is het perfect voor het voeden van je huisdier terwijl je weg bent, wat zorgt voor gemoedsrust voor drukke huisdiereigenaren.

 

De voerbak is gemaakt van hoogwaardige materialen: de basis is gemaakt van duurzaam PP, terwijl de transparante PET-fles een lange levensduur garandeert. De antislip rubberen bekleding voorkomt schuiven of bewegen tijdens het eten, waardoor de voerbak stabiel en veilig blijft staan. Bovendien maken de verwijderbare onderdelen schoonmaken een fluitje van een cent, zodat je het voerbakje probleemloos kunt onderhouden en de eetplek van je huisdier hygiënisch blijft.

 

Deze voederbak is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en kan in enkele minuten worden opgezet. Verwijder gewoon het deksel, vul de fles met voer, sluit het deksel en klaar. Dankzij de rubberen bekleding aan de zijkanten blijft de voederbak stevig op zijn plaats staan, zodat je huisdier een stabiele eetomgeving heeft. Gemakkelijk schoon te maken en gebruiksvriendelijk, de Herzberg Automatische Zelf-dispenserende Pet Feeder is een must-have accessoire voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid.

 

 

 

Kenmerken:

  • Handige automatische voeding: Dit kenmerk verwijst naar de mogelijkheid van de automaat om de voerbak automatisch te vullen met voer door gebruik te maken van de zwaartekracht. Handmatig voeren is niet meer nodig en je huisdier heeft altijd toegang tot voer, zelfs als je niet in de buurt bent.
  • Grote capaciteit: Dit betekent dat de voerbak een grote hoeveelheid voer kan bevatten, in dit geval 3,5 liter. Een ruime inhoud betekent dat je de voederbak kunt vullen en je huisdier kunt achterlaten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het voer opraakt terwijl je weg bent.
  • Transparant flesontwerp: De fles van de voederautomaat is gemaakt van doorzichtig PET-materiaal, waardoor je gemakkelijk de resterende hoeveelheid voer kunt zien. Dankzij deze transparantie kun je het voerverbruik in de gaten houden en de voerbak zo nodig bijvullen zonder giswerk.
  • Constructie van topkwaliteit: Dit kenmerk benadrukt de constructie van de voederbak van hoogwaardige materialen, met name PP voor de basisbak. Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor de voederbak geschikt is voor langdurig gebruik.
  • Antislip basis: De voederbak is voorzien van rubberen bekleding op de bodem om te voorkomen dat hij wegglijdt of beweegt tijdens het voeren. Deze anti-slip functie zorgt voor stabiliteit en veiligheid en voorkomt morsen en knoeien.
  • Eenvoudig te reinigen ontwerp: De afneembare onderdelen van de voederbak maken schoonmaken moeiteloos. Dit is essentieel voor de hygiëne in de voederruimte van je huisdier en voor hun gezondheid en welzijn.
  • Gebruiksvriendelijke bediening: De feeder is ontworpen met het oog op eenvoud en gebruiksgemak, zodat hij snel en probleemloos kan worden ingesteld en bediend. Deze gebruiksvriendelijke functie is vooral gunstig voor drukke huisdiereigenaren die handige oplossingen nodig hebben.
  • Ruimtebesparend ontwerp: Het compacte formaat en slanke profiel van de voederautomaat maken het gemakkelijk om hem in elke hoek van je huis te plaatsen zonder veel ruimte in te nemen. Dit ontwerp is ideaal voor huishoudens met beperkte ruimte.
  • Veelzijdig gebruik: Dit geeft aan dat de voederautomaat geschikt is voor gebruik met verschillende soorten droogvoer voor huisdieren, waardoor meerdere huisdieren of verschillende voervoorkeuren mogelijk zijn.
  • Betrouwbare voeroplossing: Uiteindelijk biedt de voederautomaat een betrouwbare oplossing om ervoor te zorgen dat je huisdier op tijd gevoed wordt, zelfs als je niet beschikbaar bent om dit te doen. Deze betrouwbaarheid geeft huisdiereigenaren gemoedsrust in de wetenschap dat er consequent wordt voldaan aan de voedingsbehoeften van hun huisdier.

 

 

Specificaties:

  • Merk: Herzberg
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal basisbak: PP
  • Materiaal fles: PET
  • Inhoud: 3.5L
  • Afmeting: 32cm x 18cm x 31cm
  • Antislip ontwerp: Ja
Terug naar boven