Uitgebreid zoeken
» » Pet Treatment ED-41661: Intrekbare Glow in the Dark Hondenriem - 3.5 meter
Pet Treatment ED-41661: Intrekbare Glow in the Dark Hondenriem - 3.5 meter
Zoom

Pet Treatment ED-41661: Intrekbare Glow in the Dark Hondenriem - 3.5 meter

Referentie -ED-41661
Fabrieksadviesprijs: 26.60€

Ervaar de vrijheid om met gemak en vertrouwen uw hond uit te laten met de Pet Comfort Intrekbare Hondenriem - 3,5M. Dankzij het intrekbare ontwerp kunt u de lengte van de riem eenvoudig aanpassen aan uw behoeften, waardoor uw huisdier de perfecte balans tussen vrijheid en controle krijgt tijdens wandelingen. Geniet van het gemak van de comfortabele handgreep en het met één klik terugtrekken van het touw, zodat u en uw harige vriend een comfortabele en probleemloze loopervaring hebben.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Kleur *

Vult u aub alle verplichte velden

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 8711252241661
  • ISBN : 4201000090
  • Gewicht : 0.19 Kg
  • Volume : 0.00074 m3
  • (L x l x H) : 17.80 cm x 3.50 cm x 11.80 cm
  • Doos : 12 eenheden
  • Doosafmetingen : 13cm x 26cm x 29cm

beschrijving

Ervaar het ultieme gemak en vrijheid tijdens wandelingen met uw harige metgezel met behulp van de Pet Comfort Intrekbare Hondenriem. Met een royale lengte van 3,5 meter zorgt deze lijn ervoor dat uw huisdier de omgeving kan verkennen, terwijl u met een gerust hart de betrouwbare automatische intrekfunctie krijgt. Zeg vaarwel tegen verwarde lijnen en beperkte bewegingen, want deze lijn biedt moeiteloze controle en flexibiliteit, waardoor elke wandeling een fluitje van een cent wordt voor zowel u als uw huisdier.

 

Deze oprolbare riem is ontworpen voor huisdieren met een gewicht tot 35 kg en is geschikt voor een breed scala aan rassen, zodat alle harige vrienden veilig van hun buitenavonturen kunnen genieten. De glow-in-the-dark-kabel verbetert de zichtbaarheid bij weinig licht en biedt extra veiligheid tijdens avondwandelingen. Bovendien kunt u dankzij de lichtgewicht constructie en het comfortabele gripontwerp genieten van lange wandelingen zonder dat u zich vermoeid voelt, waardoor dit het perfecte accessoire is voor actieve huisdiereigenaren die op zoek zijn naar gemak en comfort.

 

Ervaar ongeëvenaarde vrijheid en veelzijdigheid met de Pet Comfort intrekbare hondenriem, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne huisdiereigenaren. Of u nu de stadsjungle verkent of van natuurpaden geniet, deze riem biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en controle, waardoor u elke wandeling kunt afstemmen op de voorkeuren van uw huisdier. De duurzame constructie en gebruiksvriendelijke functies maken het een waardevolle aanvulling op het arsenaal van elke huisdiereneigenaar, en bieden een veilige en plezierige wandelervaring voor zowel u als uw geliefde metgezel.

 

 

 

Functies:

  • Intrekbaar ontwerp: Met deze functie kunnen eigenaren van gezelschapsdieren de lengte van de riem aanpassen aan hun omgeving en het gedrag van hun huisdier. Het biedt bewegingsvrijheid en zorgt tegelijkertijd voor veiligheid en controle tijdens wandelingen, omdat eigenaren de riem snel kunnen terugtrekken in drukke of potentieel gevaarlijke omgevingen.
  • Duurzame constructie: het gebruik van sterke materialen in de constructie van de riem zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen erop vertrouwen dat de riem bestand is tegen trekken en trekken aan hun huisdieren, waardoor ze gemoedsrust krijgen tijdens buitenactiviteiten.
  • Eenvoudig te gebruiken: het met één klik oprolbare touwmechanisme vereenvoudigt het controleproces van de riem, waardoor deze toegankelijk wordt voor eigenaren van gezelschapsdieren van alle ervaringsniveaus. Deze gebruiksvriendelijke functie verbetert de algehele loopervaring, waardoor eigenaren zich kunnen concentreren op het genieten van de tijd met hun huisdieren.
  • Comfortabele grip: een ergonomisch handvatontwerp geeft prioriteit aan het comfort van eigenaren van huisdieren, waardoor spanning en ongemak tijdens lange wandelingen worden verminderd. Deze doordachte functie bevordert de band tussen huisdieren en hun baasjes, waardoor langere en leukere buitenavonturen worden aangemoedigd.
  • Glow-in-the-Dark: De glow-in-the-dark-functie verbetert de zichtbaarheid bij weinig licht, zoals avond- of vroege ochtendwandelingen. Deze extra veiligheidsmaatregel zorgt ervoor dat huisdieren en eigenaren zichtbaar blijven voor passerende voertuigen en voetgangers, waardoor het risico op ongevallen of ongelukken wordt verminderd.
  • Lichtgewicht: de lichtgewicht constructie van de riem minimaliseert vermoeidheid voor eigenaren van gezelschapsdieren, waardoor langere wandelingen zonder ongemak mogelijk zijn. Deze functie is vooral gunstig voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking die moeite hebben met zwaardere lijnen.
  • Geschikt voor verschillende rassen: het draagvermogen van de lijn is geschikt voor een breed scala aan hondenrassen en -groottes en biedt veelzijdigheid en gemak voor eigenaren van gezelschapsdieren met meerdere huisdieren of voor mensen die toekomstige toevoegingen aan hun harige familie overwegen.
  • Legeringsgesp: Het gebruik van een legeringsgesp voegt een extra laag duurzaamheid en betrouwbaarheid toe aan de riem, waardoor deze na verloop van tijd veilig en functioneel blijft. Deze functie is vooral belangrijk voor eigenaren van gezelschapsdieren die tijdens wandelingen vaak natte of modderige omstandigheden tegenkomen.
  • Veelzijdige bediening: De aanwezigheid van twee bedieningsknoppen biedt huisdiereigenaren flexibiliteit bij het beheren van de bewegingen en het gedrag van hun huisdier. Dit veelzijdige bedieningsmechanisme maakt snelle aanpassingen aan de lengte en het vergrendelingsmechanisme van de lijn mogelijk, zodat wordt voldaan aan de individuele behoeften van zowel huisdieren als eigenaren.
  • Verscheidenheid aan kleuren: Verkrijgbaar in twee levendige varianten - oranje en geel - eigenaren van gezelschapsdieren kunnen de kleur van de riem kiezen die het beste bij hun voorkeuren past of past bij de accessoires van hun huisdier. Deze optie maakt personalisatie mogelijk en voegt een vleugje stijl toe aan de loopervaring, waardoor zowel de functionaliteit als de esthetiek worden verbeterd.


Specificaties:

  • Merknaam: Pet Treatment
  • Kleur: oranje, geel
  • Materialen: Materiaal: PES/ABS met glow-in-the-dark riem
  • Gewicht: 40 gram
  • Lengte: 3,5 meter
  • Maximaal draagvermogen: 35 kilogram
  • Intreklengte: Uitschuifbaar tot 3,5 meter
  • Type gesp: gelegeerde gesp met plakhaak, glad en bestand tegen roest
  • Bijzonderheid: Glow-in-the-dark kabelkabel voor betere zichtbaarheid bij weinig licht
Terug naar boven