Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm
Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm
Zoom

Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm

Referentie -HG-RSCAS20

Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004340

Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm

Herzberg HG-RSCAS20: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 20cm

 

 

Ga op een culinaire reis vol weelde met de Herzberg HG-RSCAS20: ovenschotel met granieten coating, een waar meesterwerk dat stijl en functionaliteit naadloos combineert. Met een royale diameter van 20 cm vormt deze braadpan de kroon op uw keuken, waarmee u moeiteloos culinaire hoogstandjes voor het hele gezin kunt creëren. De volledig natuurlijke granieten coating, verrijkt met mineralen, garandeert niet alleen een uitzonderlijke duurzaamheid en efficiënte warmtegeleiding, maar sluit ook perfect aan bij uw gezondheidsbewuste culinaire voorkeuren.

 

De braadpan is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en heeft een strak ontwerp dat een aanvulling vormt op de moderne keukenesthetiek. De voortreffelijke granieten coating siert zowel het interieur als het exterieur en verbetert niet alleen de prestaties, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan uw culinaire oase. Houd uw culinaire creaties in de gaten via het transparante glazen deksel, met een zorgvuldig ontworpen siliconen rand die smaken en vocht vasthoudt, zodat elk gerecht zijn volledige gastronomische potentieel bereikt. De inductie-compatibele bodem biedt veelzijdigheid op verschillende kookoppervlakken, waardoor u met gemak diverse culinaire technieken kunt verkennen.

 

Breng een vleugje kleur in uw keuken met het levendige rode en zwarte kleurenschema, waarmee u een krachtig statement maakt terwijl u uw culinaire creativiteit de vrije loop laat. De ruime capaciteit van 2,9 liter is op maat gemaakt voor het organiseren van grote feesten, waardoor het de perfecte metgezel is voor bijeenkomsten en speciale gelegenheden. Moeiteloos schoonmaken is gegarandeerd dankzij de hoogwaardige granieten antiaanbaklaag, die een handige en tijdbesparende oplossing biedt voor uw dynamische levensstijl. De Herzberg Graniet-gecoate braadpan overstijgt de grenzen van louter keukengerei; het is een belichaming van culinair vakmanschap, waarbij functionaliteit, elegantie en gezondheidsbewust ontwerp naadloos worden gecombineerd tot één onmisbare kookgezel.

 

 

Functies:

  • Premium granietcoating: dompel jezelf onder in luxe met de hoogwaardige granieten antiaanbaklaag, waardoor de prestaties van de braadpan worden verbeterd door de infusie van natuurlijke mineralen. Deze coating zorgt niet alleen voor een opmerkelijke duurzaamheid, maar bevordert ook de effectieve warmtegeleiding, waardoor het een ideale keuze is voor gezondheidsbewuste voedselbereiding.
  • Veelzijdige inductiecompatibiliteit: deze braadpan is afgestemd op uw uiteenlopende kookbehoeften en is inductie-compatibel, waardoor hij geschikt is voor een verscheidenheid aan kookplaten. Of u nu kookgerei op gas, elektrisch of inductie gebruikt, dit veelzijdige stuk blinkt uit en biedt uitzonderlijke flexibiliteit in uw keuken.
  • Handig glazen deksel met siliconen rand: De braadpan wordt geleverd met een glazen deksel met een siliconen rand, zodat u uw kookproces eenvoudig kunt volgen terwijl de smaken behouden blijven. Het transparante deksel voegt een vleugje elegantie toe aan uw keuken en de siliconen rand zorgt ervoor een veilige pasvorm voor verbeterde kookefficiëntie, waardoor uw culinaire creaties worden omgezet in visuele meesterwerken.
  • Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinevriendelijk: geniet van probleemloos onderhoud met de Herzberg braadpan. De antiaanbaklaag vergemakkelijkt het schoonmaken – een snelle spoeling is vaak voldoende. Voor extra gemak is deze braadpan ook vaatwasmachinebestendig, waardoor u een tijdbesparende oplossing krijgt en u wordt bevrijd van de beperkingen van het vervelende opruimen van de keuken.
  • Stijlvol rood en zwart ontwerp: verbeter de esthetiek van uw keuken met het boeiende rode en zwarte kleurenschema van de Herzberg HG-RSCAS20 braadpan. Dit visueel aantrekkelijke ontwerp voegt niet alleen een vleugje verfijning toe aan uw kookgereicollectie, maar combineert ook naadloos functionaliteit met moderne esthetiek, waardoor een krachtig statement wordt gemaakt in uw culinaire ruimte.
  • Constructie van gegoten aluminium: de braadpan is met precisie vervaardigd en beschikt over een substraat van gegoten aluminium, dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling voor consistente kookresultaten. Deze constructie verbetert niet alleen de duurzaamheid van het kookgerei, maar garandeert ook een betrouwbare en duurzame toevoeging aan uw keuken, die de tand des tijds doorstaat met onwrikbare prestaties.
  • Royale diameter van 20 cm en capaciteit van 2,9 liter: Met een royale diameter van 20 cm en een ruime capaciteit van 2,9 liter is deze braadpan het toonbeeld van veelzijdigheid. Perfect voor het bereiden van grote maaltijden of porties voor het hele gezin. Dankzij de ruime afmetingen zijn er diverse culinaire creaties mogelijk, van sudderende stoofschotels tot langzaam bereide hartige gerechten.
  • Cadmiumvrij, PFOA-vrij, loodvrij: Geef prioriteit aan uw gezondheid en veiligheid met de Herzberg Braadpan. Het is vrij van schadelijke stoffen zoals cadmium, PFOA en lood, waardoor uw bereide maaltijden niet alleen heerlijk zijn, maar ook veilig en vrij van potentieel schadelijke chemicaliën.

 

 

Specificatie:

  • Merk: Herzberg
  • Model: HG-RSCAS20
  • Type: Braadpan met Glazen Deksel
  • Kleur: rood + zwart
  • Materiaal: spuitgietaluminium
  • Binnencoating: Granietcoating
  • Buitencoating: granietcoating
  • Bodem: Inductiebodem
  • Deksel: glas + siliconen rand
  • Diameter: 20 cm x 10,5 cm
  • Capaciteit: 2,9 liter
  • Dekseltype: glazen deksel met siliconen rand
  • Compatibiliteit: Compatibel met inductie
  • Gezondheid en veiligheid: Cadmiumvrij, PFOA-vrij, loodvrij
Terug naar boven