Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-5218: 28cm Diamant Design Marmeren Braadpan met Aromaknop - 6.6L

Herzog HR-5218: 28cm Diamant Design Marmeren Braadpan met Aromaknop - 6.6L

Referentie -HR-5218

Ervaar moeiteloos koken en schoonmaken met de Herzog HR-5218 braadpan, dankzij de diamantvormige lichaamsvorm die zorgt voor een efficiënte warmteverdeling en de royale capaciteit van 6,6 liter waardoor u eenvoudig smaakvolle gerechten kunt bereiden. Breng uw culinaire creaties naar een hoger niveau met nauwkeurige smaakcontrole, mogelijk gemaakt door de innovatieve Aromaknop, waardoor elke maaltijd een meesterwerk van smaak en aroma wordt.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6017403413423

beschrijving

Dompel jezelf onder in culinaire verfijning met de Herzog HR-5218: een 28 cm Diamond Design braadpan met marmeren coating die elegantie in je keukensfeer brengt. De opvallende ruitvormige behuizing zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en garandeert consistent perfecte kookresultaten dankzij de ruime capaciteit van 6.6 liter, zodat u moeiteloos smaakvolle gerechten kunt bereiden.

 

De Herzog HR-5218 Braadpan is gemaakt van veerkrachtig gegoten aluminium en blinkt uit op verschillende kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie, waardoor u de vrijheid krijgt om met vertrouwen verschillende culinaire technieken te verkennen. Met het innovatieve Aroma Knob-deksel is nauwkeurige smaakcontrole binnen handbereik, waardoor elk gerecht een meesterwerk van smaak en aroma wordt.

 

Ga op een culinaire reis verrijkt door het prachtige diamantontwerp en de ongeëvenaarde functionaliteit van de Herzog HR-5218 braadpan. Of u nu stevige stoofschotels laat sudderen, groenten sautert of vlees stoof, dit kookgerei garandeert uitzonderlijke prestaties en verbetert tegelijkertijd de visuele aantrekkingskracht van uw keuken. Investeer in de Herzog HR-5218 om elke maaltijd te verheffen tot een zintuiglijk genot dat zowel de smaakpapillen als de ziel bevredigt.


 

 

Functies:

  • Diamond Design: De braadpan heeft een uniek ruitvormig lichaam, wat een stijlvolle en moderne uitstraling aan uw keuken toevoegt. Dit ontwerp verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan uw culinaire ruimte.
  • Marmeren coating: De in/uit-marmercoating verwijst naar een coating die zowel binnen als buiten de braadpan wordt aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat voedsel niet aan het oppervlak blijft plakken, waardoor koken en schoonmaken moeiteloos gaat. Het biedt ook duurzaamheid en weerstand tegen krassen, waardoor de braadpan na verloop van tijd zijn onberispelijke uiterlijk behoudt.
  • Aromaknop: Met de innovatieve aromaknop kunt u de infusie van smaken in uw gerechten nauwkeurig regelen. Door via de knop vloeistoffen zoals wijn of vloeibare kruiden toe te voegen, kunt u de smaak en het aroma van uw culinaire creaties versterken. Deze functie voegt diepte en rijkdom toe aan uw gerechten en tilt ze naar een nieuw niveau van culinaire uitmuntendheid.
  • Royale capaciteit: met een diameter van 28 cm en een inhoud van 6.6 liter biedt deze braadpan voldoende ruimte voor het bereiden van verschillende gerechten. Of u nu een kleine familiemaaltijd of een grotere bijeenkomst bereidt, de royale capaciteit van de braadpan zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om al uw favoriete recepten met gemak te bereiden.
  • Veelzijdige compatibiliteit: Deze functie benadrukt dat de braadpan compatibel is met een breed scala aan kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Dankzij deze veelzijdigheid kunt u de braadpan op verschillende soorten kookplaten gebruiken, waardoor het een veelzijdige en handige toevoeging aan uw keuken is.
  • Duurzame constructie: de braadpan is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en is gebouwd om de ontberingen van het dagelijkse koken te weerstaan. Deze duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur en zorgt voor een uitstekende warmteverdeling voor consistente kookresultaten, zodat uw gerechten elke keer weer tot in de perfectie bereid worden.
  • Gemakkelijk vast te houden handgrepen: de ergonomische handgrepen zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Ze bieden een veilige grip, zodat u de braadpan tijdens het koken met vertrouwen kunt optillen en manoeuvreren. Deze functie verbetert uw kookervaring, waardoor deze leuker en handiger wordt.
  • Transparant glazen deksel: met het glazen deksel kunt u de voortgang van het koken volgen zonder het deksel op te tillen, waardoor warmte en vocht in de braadpan behouden blijven. Dankzij deze transparantie kunt u uw gerechten tijdens het koken in de gaten houden, zodat u zeker weet dat ze perfect gaar zijn en te gaar of aanbranden wordt voorkomen.
  • Antiaanbaklaag: de marmeren coating op het oppervlak van de braadpan voorkomt dat voedsel blijft plakken, waardoor koken en schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Dit antiaanbakoppervlak vermindert de behoefte aan overtollige olie of boter, bevordert gezonder koken en maakt het gemakkelijker om de braadpan te onderhouden.
  • Veilig en niet-giftig: gemaakt van niet-giftige materialen en vrij van schadelijke chemicaliën, zorgt de braadpan voor veilig en gezond koken voor u en uw gezin. Deze functie zorgt voor gemoedsrust, omdat u weet dat uw culinaire creaties worden bereid in veilig en milieuvriendelijk kookgerei.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzog
  • Diameter: 28 cm
  • Capaciteit: 6.6 liter
  • De kleur zwart
  • Lichaamsontwerp: diamant
  • Lichaamsmateriaal: aluminium
  • Materiaal deksel: gehard glas
  • Materiaal aromaknop: roestvrij staal
  • Dekseltype: Glazen deksel met aromaknop
  • Coating: Premium antiaanbaklaag van marmer
  • Type handgreep: geïntegreerde dubbele zijde
  • Compatibiliteit kookplaat: gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie
Terug naar boven