Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-04166: RVS Frituur Aardappelsnijder
Herzberg HG-04166: RVS Frituur Aardappelsnijder
Zoom

Herzberg HG-04166: RVS Frituur Aardappelsnijder

Referentie -HG-04166
Fabrieksadviesprijs: 40.00€

Ervaar het gemak van het moeiteloos binnen enkele seconden in uniforme frietjes snijden van aardappelen, waardoor u kostbare tijd en energie bespaart tijdens de voedselbereiding. Dankzij het veelzijdige ontwerp met dubbele messen en de mogelijkheid om de messen eenvoudig te vervangen, geniet u van de flexibiliteit om met gemak frietjes van verschillende groottes te maken, passend bij uw voorkeuren en culinaire behoeften.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
 • EAN : 5404035004166
 • ISBN : 82100000
 • Gewicht : 0.60 Kg
 • Volume : 0.00286 m3
 • (L x l x H) : 26.00 cm x 11.00 cm x 10.00 cm
 • Doos : 24 eenheden
 • Doosafmetingen : 60cm × 28cm × 50cm

beschrijving

Til uw zelfgemaakte frietspel naar een hoger niveau met de Herzberg HG-04166 roestvrijstalen frietaardappelsnijder. Deze snijder is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is gebouwd om lang mee te gaan en ontworpen om het proces van het elke keer maken van perfecte friet te vereenvoudigen. Dankzij de scherpe messen en het efficiënte snijmechanisme kunt u hele aardappelen snel en eenvoudig omzetten in uniforme frietjes, zodat u bij elk gebruik consistente resultaten kunt garanderen.

 

Voorbij zijn de dagen van urenlang met de hand aardappelen snijden of worstelen met botte messen. Met de Herzberg-aardappelsnijder bespaart u tijd en moeite in de keuken en geniet u toch van de voldoening van het bereiden van zelfgemaakte friet. Het speciale, vaste ontwerp van de snijder maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de messen te verwisselen, waardoor u de flexibiliteit heeft om frietjes in verschillende maten te maken, afhankelijk van uw voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan dunne en knapperige friet of aan dik gesneden wedges, met deze snijder zit je goed.

 

Naast de praktische voordelen is de Herzberg aardappelsnijder ook ontworpen met het oog op veiligheid en gemak. De verlengde handgreep zorgt voor een comfortabele grip, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is, terwijl de antislipbasis zorgt voor stabiliteit tijdens gebruik. Deze snijder is perfect geschikt voor gebruikers van alle leeftijden, elimineert het risico op vingerblessures en zorgt voor een soepele en probleemloze kookervaring.

 

 

 

Functies:

 • Hoogwaardig materiaal: deze aardappelsnijder is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen roest en corrosie. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert dat de snijder zijn structurele integriteit behoudt, zelfs bij veelvuldig gebruik, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt in verschillende keukenomgevingen.
 • Ontwerp met twee messen: met twee verwisselbare messen met roostergroottes van 12x12 mm en 9x9 mm, biedt deze aardappelsnijder veelzijdigheid bij het snijden van aardappelen in verschillende maten. Gebruikers hebben de flexibiliteit om de gewenste mesgrootte te kiezen op basis van hun voorkeuren of specifieke receptvereisten, waardoor met precisie en gemak aanpasbare resultaten mogelijk zijn.
 • Efficiënt snijden: Uitgerust met scherpe messen en een efficiënt snijmechanisme, maakt deze aardappelsnijder een snelle en moeiteloze transformatie van hele aardappelen in uniforme frietjes mogelijk. De efficiënte snijactie stroomlijnt het voedselbereidingsproces, bespaart gebruikers tijd en moeite en zorgt keer op keer voor consistente en professioneel ogende resultaten.
 • Eenvoudige vervanging van het mes: het speciale, vaste ontwerp van deze aardappelsnijder maakt een eenvoudige en snelle vervanging van het mes mogelijk, waardoor de flexibiliteit ontstaat om frietjes van verschillende groottes te maken. Gebruikers kunnen indien nodig snel wisselen tussen messen, zonder enige complexiteit of problemen tegen te komen, wat het gemak en de bruikbaarheid in de keuken vergroot.
 • Veilig en handig: met een verlengd handvat zorgt deze aardappelsnijder voor een comfortabele grip en bedieningsgemak, geschikt voor gebruikers van alle leeftijden. Het ergonomische ontwerp van de handgreep minimaliseert handbelasting en vermoeidheid en bevordert de veiligheid en het gemak tijdens het gebruik.
 • Antislipbasis: de aardappelsnijder is voorzien van een siliconen antislipbasis met een roestvrijstalen groefuitsparing, die stabiliteit tijdens gebruik biedt en ongelukken voorkomt. De antislipbasis zorgt ervoor dat de snijder veilig op zijn plaats blijft op het aanrecht of op andere oppervlakken, wat de veiligheid en bruikbaarheid vergroot.
 • Tijd- en energiebesparing: Snijd aardappelen binnen enkele seconden in gelijke maten met deze efficiënte aardappelsnijder, waardoor u tijd en energie bespaart in de keuken. Dankzij de snelle snijactie kunnen gebruikers voedselbereidingstaken snel en efficiënt uitvoeren, waardoor de totale kooktijd en -inspanning wordt verminderd.
 • Veelzijdig gebruik: ideaal voor het maken van zelfgemaakte friet, deze aardappelsnijder is geschikt voor gebruik in keukens, restaurants, foodtrucks en meer. De veelzijdigheid maakt het tot een praktisch hulpmiddel voor verschillende kookomgevingen, waarbij wordt voldaan aan verschillende culinaire behoeften en voorkeuren.
 • Compact en ruimtebesparend: het opvouwbare ontwerp van deze aardappelsnijder zorgt voor eenvoudige opslag en transport, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het compacte formaat en de inklapbare structuur besparen waardevolle keukenruimte en zorgen voor probleemloze opslag wanneer deze niet in gebruik is.
 • Gemakkelijk schoon te maken: deze aardappelsnijder heeft een glad roestvrijstalen oppervlak en afneembare onderdelen en is gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor probleemloos onderhoud. Gebruikers kunnen de cutter na gebruik snel en moeiteloos schoonmaken, wat de hygiëne en het gemak in de keuken bevordert.

 

 

Specificaties:

 • Merknaam: Herzberg
 • Kleur: Chroom
 • Materiaal: roestvrij staal
 • Afmeting snijblad: 12x12 mm en 9x9 mm
 • Afmetingen: 25,5 cm x 8,8 cm x 10,5 cm
 • Stalen groef Uitgesneden: 36/64
 • Antislip: Ja
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken