Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-04289: RVS Handmatige Kaasrasp met 4 Raspen
Herzberg HG-04289: RVS Handmatige Kaasrasp met 4 Raspen
Zoom

Herzberg HG-04289: RVS Handmatige Kaasrasp met 4 Raspen

Referentie -HG-04289

Ervaar moeiteloos raspen en versnipperen met de Herzberg HG-04289 Kaasrasp, gemaakt van roestvrij staal van superieure kwaliteit voor langdurige duurzaamheid en betrouwbare prestaties. De verwisselbare roterende trommels en het vaatwasmachinebestendige ontwerp zorgen voor veelzijdig gebruik en eenvoudige reiniging, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent wordt en consistente resultaten opleveren.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004289
  • Doos : 50 eenheden
  • Doosafmetingen : 45cm x 44cm x 50cm

beschrijving

Maak kennis met de Herzberg HG-04289 roestvrijstalen handmatige kaasrasp, een veelzijdig keukengereedschap ontworpen voor moeiteloos raspen en snijden. Deze roterende kaasrasp is gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal en biedt superieure duurzaamheid en stevigheid in vergelijking met plastic alternatieven. Dankzij het compacte ontwerp van 19,5 cm x 10 cm x 8 cm is hij gemakkelijk op te bergen en te gebruiken in elke keukenomgeving.

 

Met drie verschillende, onderling verwisselbare snijmachines met roterende trommels, kunt u met deze rasp verschillende rasptexturen bereiken, van fijn tot grof. Of je nu harde kazen zoals Parmezaanse kaas raspt, groenten versnippert of citrusvruchten raspt, deze roterende rasp levert consistente resultaten met minimale inspanning. Het gebruiksvriendelijke draaimechanisme zorgt voor soepel en moeiteloos raspen, geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

 

Opruimen is een fluitje van een cent met de Herzberg HG-04289. De roestvrijstalen constructie zorgt voor een gemakkelijke scheiding van de onderdelen, waardoor het vaatwasmachinebestendig is voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Zeg vaarwel tegen kaas die vast komt te zitten onder plastic randen of onderdelen, want deze professioneel ontworpen rasp zorgt keer op keer voor een probleemloze werking. Verbeter uw keukenervaring met de Herzberg roestvrijstalen handmatige kaasrasp, het ultieme hulpmiddel voor snelheid, veiligheid en efficiëntie bij de voedselbereiding.

 

 

 

Functies:

  • Superieure kwaliteit: de Herzberg HG-04289 Kaasrasp is gemaakt van duurzaam 304 roestvrij staal, wat een lange levensduur en stevigheid garandeert in vergelijking met plastic alternatieven. Dit hoogwaardige materiaal garandeert betrouwbare prestaties in de loop van de tijd en is bestand tegen roest en corrosie.
  • Verwisselbare roterende trommels: deze kaasrasp wordt geleverd met drie verschillende roterende trommels en één snijtrommel, die veelzijdige raspopties biedt. Of u nu de voorkeur geeft aan fijne, medium of grove texturen, u kunt de trommels eenvoudig verwisselen om aan uw specifieke raspbehoeften te voldoen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het vaatwasmachinebestendige ontwerp van deze kaasrasp zorgt voor een snelle en moeiteloze reiniging. In tegenstelling tot traditionele raspen met kunststof randen die voedseldeeltjes kunnen vasthouden, is deze roestvrijstalen rasp professioneel ontworpen om te voorkomen dat kaas vast komt te zitten, waardoor een grondige reiniging na elk gebruik wordt gegarandeerd.
  • Moeiteloze bediening: De bediening van de kaasrasp is eenvoudig en intuïtief. Plaats gewoon het voedsel in de kamer en draai aan de hendel om het gemakkelijk te raspen of te versnipperen. Het draaimechanisme zorgt voor soepel en efficiënt raspen, waardoor het geschikt is voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.
  • Compact ontwerp: deze kaasrasp heeft een afmeting van 19,5 cm x 10 cm x 8 cm en heeft een compact ontwerp dat gemakkelijk in elke keukenomgeving kan worden opgeborgen. Het strakke en ruimtebesparende ontwerp maakt hem tot een praktische toevoeging aan elke culinaire ruimte.
  • Multifunctioneel gebruik: deze kaasrasp is niet alleen voor kaas, maar ook perfect voor het versnipperen van groenten, het raspen van citrusvruchten en meer. De veelzijdige functionaliteit voegt gemak en efficiëntie toe aan uw voedselbereidingstaken.
  • Superieure efficiëntie: Rasp snel, veilig en efficiënt met deze kaasrasp. De hoogwaardige roestvrijstalen constructie en scherpe roterende trommels zorgen voor consistente resultaten met minimale inspanning, waardoor u tijd en energie bespaart in de keuken.
  • Veelzijdige toepassing: van harde kazen zoals Parmezaanse kaas tot chocolaatjes en noten, deze kaasrasp kan een breed scala aan voedingsmiddelen verwerken. Door zijn veelzijdigheid is het een waardevol hulpmiddel voor diverse culinaire toepassingen, waardoor u kunt experimenteren met verschillende ingrediënten en smaken.
  • Stevige constructie: deze kaasrasp is gemaakt van hoogwaardig 430 roestvrij staal en biedt duurzaamheid en stabiliteit tijdens gebruik. De stevige constructie zorgt voor langdurige prestaties, zelfs bij veelvuldig gebruik in een drukke keukenomgeving.
  • Ergonomisch ontwerp: de kaasrasp is voorzien van een ergonomische handgreep voor een comfortabele grip en een soepele bediening. Of u nu een kleine hoeveelheid kaas raspt of een grotere hoeveelheid ingrediënten bereidt, de handgreep biedt optimale controle en wendbaarheid, waardoor uw algehele kookervaring wordt verbeterd.

 


Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: 430 roestvrij staal
  • Afmeting: 19,5 cm x 10 cm x 8 cm
  • Aantal raspen: 3 trommels
  • Aantal Slicer: 1 trommel
  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
Terug naar boven