Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-5236: 47cm Met Marmer Gecoate Grillplaat + Grill Sear Ridges

Herzog HR-5236: 47cm Met Marmer Gecoate Grillplaat + Grill Sear Ridges

Referentie -HR-5236
Fabrieksadviesprijs: 80.00€

Koken met grillruggen verbetert de smaak en textuur van uw vlees door prachtige grillstrepen te creëren, die niet alleen een visuele aantrekkingskracht toevoegen, maar ook zorgen voor een heerlijke gekaramelliseerde smaak. Deze ribbels helpen het vlees dicht te schroeien, sappen op te sluiten en een overheerlijke korst te creëren voor een heerlijke culinaire ervaring.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
 • EAN : 6017411733773
 • ISBN : 76151010
 • Doos : 8 eenheden
 • Pallet : 416 (Eenheden)
 • Doosafmetingen : 49cm x 30cm x17cm

beschrijving

Introductie van de Herzog HR-5236 met marmer gecoate grillplaat met Grill Sear Ridges en Grill Lines, die een revolutie teweegbrengt in uw grillervaring met zijn geavanceerde ontwerp en uitstekende functionaliteit. Deze grillplaat is gemaakt van robuust gegoten aluminium en heeft een ruim kookoppervlak van 47 cm, compleet met grillranden die verleidelijke verkoolde vlekken toevoegen aan uw favoriete vlees, groenten en meer. De marmeren antiaanbaklaag zorgt voor een moeiteloze loslating van het voedsel en een vereenvoudigde reiniging, terwijl de twee meegeleverde siliconen handgrepen een veilige grip en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid bieden, waardoor een naadloze overgang van fornuis naar tafel mogelijk is.

 

Veelzijdigheid ontmoet gemak met de HR-5236 grillplaat, compatibel met gas-, elektrische, keramische, halogeen- en inductiekookplaten, waardoor aanpasbaarheid aan diverse keukenomgevingen wordt gegarandeerd. Of je nu een barbecue in de achtertuin organiseert of een snelle doordeweekse maaltijd klaarmaakt, deze grillplaat garandeert keer op keer een consistente warmteverdeling voor perfect gegrilde gerechten. Bovendien maakt het ovenveilige ontwerp een moeiteloze overgang van kookplaat naar oven mogelijk, waardoor u de vrijheid krijgt om met verschillende kookmethodes te experimenteren en uw culinaire horizon te verbreden.

 

Omarm de veelzijdigheid van binnengrillen met de Herzog HR-5236 met marmer gecoate grillplaat, een onmisbare aanvulling op elke keukenopstelling. Van sappige steaks tot perfect verkoolde groenten, met deze grillplaat met grillranden kunt u met gemak en precisie overheerlijke gerechten bereiden. Verbeter uw grillspel en geniet van perfect gegrilde lekkernijen die zeker indruk zullen maken op uw familie en gasten.


 

 

Functies:

 • Royaal formaat: Dit geeft aan dat de grillplaat een grote diameter heeft van 47 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor het grillen van verschillende soorten voedsel. Dit formaat is vooral handig bij het koken voor grotere groepen of bij het gelijktijdig bereiden van meerdere gerechten.
 • Antiaanbaklaag van marmer met grillranden: Koken met grillranden verbetert de smaak en textuur van uw vlees door prachtige grillstrepen te creëren, die niet alleen een visuele aantrekkingskracht toevoegen, maar ook zorgen voor een heerlijke gekarameliseerde smaak. Deze ribbels helpen het vlees dicht te schroeien, sappen op te sluiten en een overheerlijke korst te creëren voor een heerlijke culinaire ervaring.
 • Dubbele siliconen handgrepen: met twee siliconen handgrepen biedt de grillplaat comfortabele grip en veilige bediening. Siliconen handgrepen blijven zelfs tijdens het koken koel aanvoelen, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd en het gemak wordt geboden bij het verplaatsen van de grillplaat van het fornuis naar de tafel.
 • Multi-compatibel: deze functie suggereert dat de grillplaat compatibel is met verschillende soorten kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de grillplaat in verschillende keukenomgevingen kan worden gebruikt en tegemoetkomt aan een breed scala aan kookvoorkeuren.
 • Ovenveilig ontwerp: Het ovenveilige ontwerp van de grillplaat betekent dat hij bestand is tegen hoge temperaturen in de oven, waardoor een naadloze overgang mogelijk is van koken op de kookplaat naar het afwerken van de oven. Deze functie breidt het scala aan kooktechnieken uit dat kan worden toegepast en biedt meer flexibiliteit bij culinaire bereidingen.
 • Duurzame constructie: de grillplaat is gemaakt van gegoten aluminium, is stevig en gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen veelvuldig gebruik zonder kromtrekken of verslechteren. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat de grillplaat zijn prestaties en uiterlijk in de loop van de tijd behoudt, waardoor de gebruiker op lange termijn waarde krijgt.
 • Gelijkmatige warmteverdeling: Deze functie geeft aan dat de warmte gelijkmatig over het oppervlak van de grillplaat wordt verdeeld, waardoor hete plekken worden voorkomen en ervoor wordt gezorgd dat het voedsel gelijkmatig gaart. Een consistente warmteverdeling resulteert in gelijkmatig bereide gerechten met een optimale smaak en textuur.
 • Gemakkelijk schoon te maken: Dankzij de antiaanbaklaag is de grillplaat eenvoudig en met minimale inspanning schoon te maken. Voedselresten kunnen eenvoudig worden weggeveegd met een doek of spons, wat het reinigingsproces vereenvoudigt en tijd bespaart in de keuken.
 • Veelzijdig koken: Dankzij de veelzijdigheid van de grillplaat kan hij een breed scala aan kooktaken aan, van het grillen van vlees en groenten tot het bereiden van zeevruchten en meer. Deze veelzijdigheid maakt de grillplaat tot een veelzijdig keukenhulpmiddel dat zich kan aanpassen aan verschillende culinaire behoeften en voorkeuren.
 • Gebruik binnen en buiten: of u nu binnen op de kookplaat of buiten op de grill kookt, deze grillplaat is geschikt voor beide omgevingen. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen gebruikers genieten van het gemak van grillen waar ze maar willen, of het nu in de keuken of op het terras is.

 

 

Specificaties:

 • Merknaam: Herzog
 • Kleur: Zwart (grillpan) /grijs (handvat)
 • Materiaal: gegoten aluminium
 • Grilloppervlak: Grill Sear Ridges
 • Afmeting: 47cm doorsnede
 • Coating: antiaanbaklaag van marmer
 • Handvatten: 2 x siliconen handgrepen
 • Compatibiliteit: gas, elektrisch, keramiek, halogeen, inductie
 • Ovenbestendig: Ja
 • Verpakkingsinhoud: 1 x 47 cm met marmer gecoate grillplaat, 2 x siliconen handgrepen
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken