Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-3615: Marmeren Crêpepan van 28 cm met Afneembaar Handvat

Herzog HR-3615: Marmeren Crêpepan van 28 cm met Afneembaar Handvat

Referentie -HR-3615
Fabrieksadviesprijs: 54.00€

Ervaar moeiteloos koken en opruimen met de Herzog HR-3615 marmeren crêpepan, met een milieuvriendelijke antiaanbaklaag van graniet. Het veelzijdige ontwerp en de snelle warmteoverdracht maken hem geschikt voor verschillende kookplaten, waardoor keer op keer consistente kookresultaten worden gegarandeerd.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6017404028077
  • ISBN : 76151010
  • Gewicht : 0.90 Kg
  • Volume : 0.00549 m3
  • (L x l x H) : 28.00 cm x 49.00 cm x 4.00 cm
  • Doos : 10 eenheden
  • Pallet : 320 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 48cm x 30cm x 25cm

beschrijving

Ontdek de perfecte mix van duurzaamheid en veelzijdigheid met de Herzog HR-3615 28 cm marmeren crêpepan met afneembaar handvat. Deze crêpepan is ontworpen met een milieuvriendelijke granieten antiaanbaklaag en belooft moeiteloos koken en schoonmaken, waarbij minimale olie of boter nodig is voor een gezondere kookervaring. De door SGS goedgekeurde samenstelling zorgt ervoor dat het 100% PFOA-vrij is, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en de impact op het milieu. Met zijn vlakke oppervlak en de meegeleverde houten strooier is deze pan niet alleen ideaal voor het maken van delicate pannenkoeken, maar ook veelzijdig genoeg voor het bereiden van tortilla's, dosa tawa en meer, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elk keukenarsenaal.

 

De Herzog HR-3615 is compatibel met alle kookplaten, inclusief gas, elektrisch, keramisch en inductie, en biedt ongeëvenaard gemak en aanpassingsvermogen in elke kookomgeving. De gemagnetiseerde basis vergemakkelijkt een snelle warmteoverdracht en zorgt voor efficiënte kookresultaten, terwijl de afneembare handgreep de veelzijdigheid vergroot, waardoor opslag en gebruik gemakkelijk zijn. Deze crêpepan is gebouwd met behulp van geavanceerde gegoten aluminiumtechnologie en combineert de voordelen van gietijzer en traditioneel geklonken kookgerei, waardoor hij zowel duurzaamheid als een snelle, gelijkmatige warmteverdeling biedt voor consistente kookresultaten. Bovendien zorgt de verdikte, inductie-compatibele bodem voor stabiliteit tijdens het koken, waardoor het risico op hete plekken wordt geminimaliseerd en de warmte optimaal wordt vastgehouden.

 

Upgrade uw kookervaring en voeg een vleugje elegantie toe aan uw keukeninrichting met de Herzog HR-3615 28 cm marmeren crêpepan. Of je nu een doorgewinterde chef-kok of een amateurkok bent, deze veelzijdige pan biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor het creëren van culinaire meesterwerken. Zeg vaarwel tegen omslachtige schoonmaakroutines en geniet van de eenvoud van het onderhoud van deze crêpepan met zijn gemakkelijk schoon te maken oppervlak, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van heerlijke maaltijden en minder tijd aan het schrobben van potten en pannen. Ontgrendel het volledige potentieel van uw kookvaardigheden en verhoog uw culinaire creaties met de Herzog HR-3615 crêpepan.

 

 

 

Functies:

  • Premium marmercoating: de crêpepan is zowel binnen als buiten voorzien van een hoogwaardige marmeren coating, die uitzonderlijke duurzaamheid en krasbestendigheid biedt. Deze premium coating zorgt ervoor dat de pan zijn strakke uiterlijk behoudt en na elk gebruik gemakkelijk schoon te maken is, wat bijdraagt aan een naadloze kookervaring zonder gedoe met hardnekkige vlekken of resten.
  • Veelzijdige compatibiliteit: Deze crêpepan is ontworpen om uit te blinken op verschillende warmtebronnen, waaronder gas-, elektrische, keramische, halogeen- en inductiekookplaten en biedt ongeëvenaard gemak en flexibiliteit in elke keukenomgeving. Of u nu kookt op een traditioneel gasfornuis of op een moderne inductiekookplaat, deze pan levert consistente en betrouwbare prestaties, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor zowel thuiskoks als professionele koks.
  • Afneembare handgreep: de crêpepan is uitgerust met een afneembare handgreep, wat een extra laag gemak toevoegt voor opslag en bediening. Met deze innovatieve functie kunnen gebruikers eenvoudig overstappen van koken op een kookplaat naar serveren, zonder dat dit ten koste gaat van ruimte of manoeuvreerbaarheid, waardoor het ideaal is voor compacte keukens of drukke kookruimtes.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: met zijn dubbelzijdige marmeren coating zorgt deze crêpepan voor een gelijkmatige warmteverdeling over het kookoppervlak, waardoor hete plekken effectief worden voorkomen en consistente kookresultaten bij elk gebruik worden gegarandeerd. Of u nu eieren bakt of groenten sautert, u kunt erop vertrouwen dat uw gerechten keer op keer gelijkmatig en tot in de perfectie worden bereid.
  • Krasbestendig oppervlak: de krasbestendige marmeren coating van de crêpepan is ontworpen om het gebruik van metalen keukengerei te weerstaan, waardoor het onberispelijke uiterlijk en de lange levensduur behouden blijven voor langdurige prestaties. Zeg vaarwel tegen lelijke krassen en deuken, want dit duurzame oppervlak kan de ontberingen van het dagelijkse koken aan zonder de kwaliteit of prestaties in gevaar te brengen.
  • Veilig en gifvrij: deze crêpepan is gemaakt van niet-giftige materialen, waaronder PFOA-, lood- en cadmiumvrije componenten, en geeft prioriteit aan veiligheid en gezondheid in de keuken. U kunt met vertrouwen koken, wetende dat uw voedsel vrij is van schadelijke chemicaliën en verontreinigingen, waardoor een veilige en gezonde kookomgeving voor u en uw dierbaren wordt gegarandeerd.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Dankzij de marmeren coating is deze crêpepan ongelooflijk eenvoudig schoon te maken, waarbij slechts een snelle veeg met een vochtige doek of spons nodig is om eventuele voedselresten of vlekken te verwijderen. Zeg vaarwel tegen het vervelende schrobben en weken, want deze onderhoudsarme pan vereenvoudigt het reinigingsproces, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het schoonhouden ervan.
  • Multifunctioneel gebruik: Deze crêpepan is ontworpen voor veelzijdige kooktoepassingen en is geschikt voor verschillende culinaire technieken, waaronder pannenkoeken, tortilla's, dosa tawa en meer. Of je nu ontbijtpannenkoekjes klaarmaakt of hartige quesadilla's bereidt, deze veelzijdige pan is een waardevolle aanvulling op elke keukenkookgereicollectie en komt tegemoet aan een breed scala aan culinaire voorkeuren en behoeften.
  • Milieuvriendelijke antiaanbaklaag: de crêpepan is voorzien van een granieten antiaanbaklaag die 100% PFOA-vrij is, waardoor gezonder koken wordt bevorderd doordat er minder olie of boter nodig is, terwijl het voedsel gemakkelijk vrijkomt en moeiteloos wordt gereinigd.
  • Breed en gemakkelijk te gebruiken oppervlak: met zijn vlakke oppervlak en de meegeleverde houten strooier is de crêpepan perfect voor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten, waaronder pannenkoeken, tortilla's, dosa tawa en meer. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp vergroot het kookplezier en vereenvoudigt de bereiding van uw favoriete maaltijden.

 


Specificaties:

  • Merknaam: Herzog
  • Doorsnede: 28 cm
  • De kleur zwart
  • Afneembare handgreep: Ja
  • Lichaamsmateriaal: aluminium
  • Coating: Premium antiaanbaklaag van marmer
  • Materiaal handvat: bakeliet
  • Type handgreep: gemakkelijke grip
  • Compatibiliteit kookplaat: gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie
Terug naar boven