Uitgebreid zoeken
» » » Herzog HR-2614: 24cm Marmeren Crêpepan

Herzog HR-2614: 24cm Marmeren Crêpepan

Referentie -HR-2614

Ervaar ongeëvenaard gemak in je keuken met de Herzog HR-2614 Marmeren Crêpepan. De marmeren antiaanbaklaag zorgt ervoor dat voedsel gemakkelijk loslaat, waardoor koken en schoonmaken moeiteloos gaat. Bovendien biedt de compatibiliteit met verschillende kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie, u de flexibiliteit om hem te gebruiken waar u deze het meest nodig heeft, wat uw kookroutine extra gemak geeft.

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 6017405961915

beschrijving

Ervaar het toppunt van culinaire uitmuntendheid met de Herzog HR-2614 Marmeren Crêpepan. Deze pan van 24 cm is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende chef-koks en thuiskoks en beschikt over een hoogwaardige constructie en innovatieve functies die uw kookkunsten naar nieuwe hoogten tillen. Dankzij de marmeren antiaanbaklaag aan de binnen- en buitenkant glijdt het voedsel moeiteloos van het oppervlak, waardoor het na elk gebruik gemakkelijk loslaat en probleemloos wordt schoongemaakt. Of u nu delicate pannenkoeken, luchtige pannenkoeken of hartige omeletten klaarmaakt, deze pan levert uitzonderlijke prestaties en superieure resultaten.

 

De Herzog HR-2614 Marmeren Crêpepan is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor hij jarenlang een betrouwbare metgezel in de keuken is. De hittebestendige bakelieten handgreep, bekleed met Soft-touch materiaal, zorgt voor een comfortabele en veilige grip, waardoor je de pan gemakkelijk kunt manoeuvreren tijdens het koken. De compatibiliteit met verschillende kookplaten, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie, voegt veelzijdigheid toe aan uw culinaire repertoire, zodat u deze pan overal kunt gebruiken waar de inspiratie toeslaat.

 

Of je nu een doorgewinterde chef-kok of een culinaire liefhebber bent, de Herzog HR-2614 marmeren crêpepan wordt zeker een essentieel hulpmiddel in je keukenarsenaal. Het strakke ontwerp, de superieure functionaliteit en de uitzonderlijke prestaties maken het de perfecte keuze om met gemak en precisie heerlijke maaltijden te bereiden. Verbeter uw kookervaring en ontgrendel uw culinaire creativiteit met deze veelzijdige en betrouwbare crêpepan van Herzog.

 

 


Functies:

  • Premium Marble Coating: Dit geeft aan dat de crêpepan zowel binnen als buiten een hoogwaardige coating van marmer heeft. Marmercoatings staan bekend om hun antiaanbakeigenschappen, waardoor koken en schoonmaken eenvoudiger wordt.
  • Veelzijdige kookcompatibiliteit: deze functie suggereert dat de crêpepan op verschillende soorten kookplaten kan worden gebruikt, waaronder gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Het biedt flexibiliteit, waardoor gebruikers de pan kunnen gebruiken met de kookmethode van hun voorkeur.
  • Hittebestendig bakelieten handvat: Het handvat van de pan is gemaakt van bakeliet, een hittebestendig materiaal. De Soft-touch coating zorgt voor een comfortabele grip, zelfs als de pan heet is, wat de veiligheid en het gebruiksgemak vergroot.
  • Duurzame aluminium constructie: de pan is gemaakt van aluminium, bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende warmtegeleiding. Aluminium pannen warmen snel en gelijkmatig op, wat zorgt voor consistente kookresultaten.
  • Antiaanbaklaag: de marmeren antiaanbaklaag voorkomt dat voedsel aan het oppervlak van de pan blijft plakken, waardoor de behoefte aan overtollige olie of boter tijdens het koken tot een minimum wordt beperkt. Ook het schoonmaken van de pan gaat hierdoor moeiteloos.
  • Ideale maat: met een diameter van 24 cm is de pan geschikt voor het bereiden van diverse gerechten, zoals pannenkoeken, pannenkoeken en omeletten. Hij biedt voldoende ruimte om te koken en blijft toch overzichtelijk en gemakkelijk te hanteren.
  • Gemakkelijk schoon te maken: de antiaanbaklaag en het gladde oppervlak van de pan maken hem gemakkelijk schoon te maken. Een zachte handwas met een mild schoonmaakmiddel en een zachte spons is alles wat nodig is om de onberispelijke staat te behouden.
  • Elegant ontwerp: de strakke zwarte buitenkant en het moderne ontwerp van de pan voegen een vleugje verfijning toe aan elke keuken. Het presteert niet alleen goed, maar verbetert ook de esthetische aantrekkingskracht van de kookruimte.
  • Gelijkmatige warmteverdeling: de dikke bodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over het kookoppervlak wordt verdeeld, waardoor hete plekken worden voorkomen en een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk is.
  • Multifunctioneel gebruik: Naast het koken van pannenkoeken kan de veelzijdige pan worden gebruikt voor het bereiden van een verscheidenheid aan andere gerechten, waardoor de bruikbaarheid wordt uitgebreid en het een veelzijdig keukengereedschap wordt.

 

 

Specificaties:

  • Merknaam: Herzog
  • De kleur zwart
  • Materiaal: aluminium
  • Materiaal handgrepen: bakeliet met Soft-touch coating
  • Antiaanbaklaag: marmer
  • Reiniging in de vaatwasser: Nee
  • Dikte: 2,2 mm
  • Bodemdikte: 2,6 mm
  • Doorsnede: 24 cm
  • Kookplaat: Gas, Elektrisch, Keramisch, Halogeen, Inductie
Terug naar boven