Uitgebreid zoeken
» » Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm
Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm
Zoom

Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm

Referentie -HG-RSCAS32

Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004302

Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm

Herzberg HG-RSCAS32: Braadpan Met Granietcoating En Glazen Deksel - 32cm

 

 


Verhoog uw culinaire vaardigheden met de Herzberg HG-RSCAS32: ovenschotel met granieten coating, een keukenmeesterwerk dat stijl en functionaliteit naadloos combineert. Deze braadpan, ontworpen met een luxueuze diameter van 32 cm, belooft de ster van uw keuken te worden, zodat u moeiteloos gezinsmaaltijden met flair kunt bereiden. De volledig natuurlijke granieten coating, verrijkt met mineralen, zorgt niet alleen voor een ongelooflijke duurzaamheid en efficiënte warmtegeleiding, maar sluit ook aan bij uw gezondheidsbewuste kookaanpak.

 

De braadpan is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en heeft een strak ontwerp dat past bij de moderne keukenesthetiek. De prachtige granieten coating, die zowel de binnenkant als de buitenkant siert, verbetert niet alleen de prestaties, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan uw culinaire ruimte. Houd uw creaties in de gaten via het transparante glazen deksel met een zorgvuldig ontworpen siliconen rand die smaken en vocht vasthoudt, zodat elk gerecht zijn volledige gastronomische potentieel bereikt. De inductie-compatibele bodem biedt veelzijdigheid op verschillende kookoppervlakken, waardoor u de vrijheid heeft om verschillende culinaire technieken te ontdekken.

 

Breng een vleugje kleur in uw keuken met het levendige rood-zwarte kleurenschema, waarmee u een krachtig statement maakt terwijl u uw culinaire creativiteit de vrije loop laat. De ruime capaciteit van 12 liter is op maat gemaakt voor het bereiden van grote feesten, waardoor het de perfecte metgezel is voor bijeenkomsten en speciale gelegenheden. Moeiteloos schoonmaken is gegarandeerd dankzij de hoogwaardige granieten antiaanbaklaag, die een handige en tijdbesparende oplossing biedt voor uw drukke levensstijl. De Herzberg Graniet-gecoate braadpan is meer dan alleen een keukengereedschap; het is een uitdrukking van culinair vakmanschap, waarbij functionaliteit, elegantie en gezondheidsbewust ontwerp samenkomen in één enkele, onmisbare kookgezel.

 

 

 

Functies:

  • Premium granietcoating: de Herzberg HG-RSCAS32 braadpan is voorzien van een hoogwaardige granieten antiaanbaklaag, waardoor de prestaties worden verbeterd door de infusie van natuurlijke mineralen. Deze coating zorgt niet alleen voor een opmerkelijke duurzaamheid, maar bevordert ook de effectieve warmtegeleiding, waardoor het een ideale keuze is voor gezondheidsbewuste voedselbereiding.
  • Veelzijdige inductiecompatibiliteit: deze braadpan is ontworpen om aan uw kookbehoeften te voldoen en is inductie-compatibel, waardoor hij geschikt is voor verschillende kookplaten. Of u nu kookgerei op gas, elektrisch of inductie gebruikt, dit veelzijdige stuk presteert uitzonderlijk goed en biedt flexibiliteit in uw keuken.
  • Handig glazen deksel met siliconen rand: De braadpan wordt geleverd met een glazen deksel met een siliconen rand, zodat u uw kookproces eenvoudig kunt volgen terwijl de smaken behouden blijven. Het transparante deksel voegt een vleugje elegantie toe aan uw keuken en de siliconen rand zorgt ervoor een veilige pasvorm voor verbeterde kookefficiëntie.
  • Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinevriendelijk: geniet van probleemloos onderhoud met de Herzberg braadpan. Dankzij de antiaanbaklaag is hij gemakkelijk schoon te maken – een snelle spoeling is vaak alles wat nodig is. Voor extra gemak is deze braadpan ook vaatwasmachinebestendig, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het opruimen van de keuken.
  • Stijlvol rood en zwart ontwerp: verbeter de esthetiek van uw keuken met het stijlvolle rode en zwarte kleurenschema van de Herzberg HG-RSCAS32 braadpan. Dit visueel aantrekkelijke ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan uw kookgereicollectie en combineert functionaliteit naadloos met moderne esthetiek.
  • Constructie van gegoten aluminium: de braadpan is met precisie vervaardigd en beschikt over een substraat van gegoten aluminium, dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling voor consistente kookresultaten. Deze constructie vergroot de duurzaamheid van het kookgerei, waardoor het een betrouwbare en duurzame aanvulling op uw keuken wordt.
  • Royale diameter van 32 cm en capaciteit van 12 liter: Met een royale diameter van 32 cm en een ruime capaciteit van 12 liter is deze braadpan perfect voor het bereiden van grote maaltijden of gezinsporties. Of je nu stoofschotels aan het sudderen bent of hartige gerechten langzaam kookt, het ruime formaat van dit kookgerei biedt veelzijdigheid voor verschillende culinaire creaties.
  • Cadmiumvrij, PFOA-vrij, loodvrij: Geef prioriteit aan uw gezondheid en veiligheid met de Herzberg Braadpan. Het is vrij van schadelijke stoffen zoals cadmium, PFOA en lood, waardoor uw bereide maaltijden niet alleen heerlijk zijn, maar ook veilig en vrij van potentieel schadelijke chemicaliën.

 

 


Specificatie:

  • Merk: Herzberg
  • Model: HG-RSCAS32
  • Type: Braadpan met Glazen Deksel
  • Kleur: rood + zwart
  • Materiaal: spuitgietaluminium
  • Binnencoating: Granietcoating
  • Buitencoating: granietcoating
  • Bodem: Inductiebodem
  • Deksel: glas + siliconen rand
  • Doorsnede: 32cm
  • Capaciteit: 12 liter
  • Dekseltype: glazen deksel met siliconen rand
  • Compatibiliteit: Compatibel met inductie
  • Gezondheid en veiligheid: Cadmiumvrij, PFOA-vrij, loodvrij
Terug naar boven