Uitgebreid zoeken
» » Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven
Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven
Zoom

Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven

Referentie -HG-CP264HO

Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004357
  • Gewicht : 0.77 Kg
  • Doos : 12 eenheden

Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven

Hezberg HG-CP264HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 4 Gleuven

 


Maak kennis met de Herzberg HG-CP264HO, een 26cm Pannenkoek- en crêpepan met marmeren coating en 4 gleuven, ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in uw ontbijtkookervaring. Deze pan is gemaakt met een food-grade coating en is niet alleen niet teflon, maar ook 100% PFOA & PTFE vrij, zodat u en uw gezin gezond en veilig kunnen koken. De 3 mm dikke aluminium constructie, bereikt door een integraal spuitgietproces, biedt verbeterde duurzaamheid en snellere, gelijkmatigere verwarming.

 

Dankzij de vier gleuven kun je in deze pannenkoekenpan verschillende soorten voedsel tegelijk bakken, voor veelzijdige ontbijtcombinaties. De ergonomische handgreep blijft snel koel en biedt efficiënte warmte-isolatie tijdens het koken. De pan warmt snel en gelijkmatig op dankzij de stevigheid van gegoten aluminium, zodat uw pannenkoeken of omeletten perfect gaar zijn zonder donkere vlekken.

 

Pannenkoeken omdraaien was nog nooit zo gemakkelijk met de vier vormen die ontworpen zijn om snel en gemakkelijk om te draaien. Dankzij het ontwerp met ophanggaten kun je de pannenkoeken gemakkelijk opbergen in je keuken, waardoor je kostbare ruimte bespaart. De bodem uit drie lagen zorgt voor een gelijkmatige verwarming, slijtvaste antiaanbak eigenschappen en energiebesparende mogelijkheden. Het bakelieten handvat biedt warmte-isolatie, anti-kalk eigenschappen en een comfortabele grip.

 

Schoonmaken is een fluitje van een cent met de keramische antiaanbaklaag die PTFE-, PFOA-, LEAD- en CADMIUMVRIJ is. Deze pan is geschikt voor gas, fornuis, inductiekookplaat, elektrisch fornuis, halogeen en keramische kookplaten en biedt veelzijdige compatibiliteit. Het is vaatwasmachinebestendig 
voor extra gemak.

 

Dankzij het multifunctionele ontwerp van deze pannenkoekenpan kunt u vlees, zeevruchten en groenten dichtschroeien en ontbijtklassiekers zoals pannenkoeken en gebakken eieren maken. Met een verbeterde dikte voor een uitzonderlijke warmteverdeling en een antiaanbaklaag van hoge kwaliteit garandeert deze pan telkens weer perfecte kookresultaten. De ergonomische handgreep zorgt voor gebruiksgemak, waardoor je kookervaring plezierig is. Met een afmeting van 46 cm inclusief handvat, een diameter van 26 cm en een dikte van 1,1 cm is de Herzberg HG-CP264HO de perfecte aanvulling op je keukenarsenaal.

 

 


Kenmerken:

  • Gezond en veilig koken: De Herzberg HG-CP264HO Pannenkoek- en crêpepan heeft een food-grade coating, waardoor hij niet teflon en 100% vrij van PFOA en PTFE is. Geniet van gezond en veilig koken voor u en uw gezin.
  • Efficiënte warmteverdeling: Gemaakt van 3 mm dik aluminium met behulp van een integraal spuitgietproces, zorgt deze pan voor duurzaamheid en snellere, gelijkmatigere verwarming. Bereik elke keer perfecte resultaten zonder donkere vlekken op uw pannenkoeken of omeletten.
  • Ontwerp met vier gaten: Kook verschillende soorten voedsel tegelijk met het ontwerp met vier gleuven, voor veelzijdige ontbijtcombinaties. De ergonomische handgreep blijft snel koel en zorgt voor een efficiënte warmte-isolatie tijdens het koken.
  • Eenvoudig pannenkoeken omdraaien en opbergen: Pannenkoeken omdraaien is een fluitje van een cent met de vier vormen die ontworpen zijn om snel en gemakkelijk om te draaien. Dankzij het ontwerp met ophanggaatjes kun je ze gemakkelijk opbergen in je keuken, waardoor je kostbare ruimte bespaart.
  • Veelzijdige compatibiliteit: Deze pan is geschikt voor gas, fornuis, inductiekookplaat, elektrisch fornuis, halogeen en keramische kookplaten en biedt veelzijdige compatibiliteit. Hij is vaatwasmachinebestendig voor extra gemak.
  • Multifunctioneel koken: Van het aanbraden van vlees en zeevruchten tot het maken van ontbijtklassiekers zoals pannenkoeken en gebakken eieren, deze pannenkoekenpan is ontworpen voor veelzijdige kookopties en zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.
  • Anti-aanbaklaag: De hoogwaardige antiaanbaklaag is PTFE-, PFOA-, LEAD- en CADMIUMVRIJ, waardoor schoonmaken moeiteloos en gemakkelijk gaat. Geniet van het gemak van een antiaanbaklaag zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid.
  • Verbeterde Dikte: De verbeterde dikte van de pan zorgt voor een uitzonderlijke warmteverdeling, zodat u elke keer weer een perfect braad-, bak- of grillresultaat krijgt.
  • Ergonomische handgreep: De bakelieten handgreep zorgt voor warmte-isolatie, anti-kalk eigenschappen en een comfortabele grip, zodat je gemakkelijk en plezierig kunt koken.
  • Royaal formaat: Met een afmeting van 46 cm, inclusief het handvat, een diameter van 26 cm en een dikte van 1,1 cm is de Herzberg HG-CP264HO een substantiële aanvulling op je keukenarsenaal en biedt zowel stijl als functionaliteit.

 

 

Specificaties:

  • Merk: Herzberg
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal pan: Gegoten aluminium
  • Coating: Marmeren antiaanbaklaag
  • Materiaal handvat: Bakeliet
  • Afmeting met handvat: 46cm 
  • Diameter pannen: 26cm 
  • Dikte: 1.1cm
  • Ontwerp: Effen, 4 gleuven
Terug naar boven