Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven
Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven
Zoom

Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven

Referentie -HG-CP267HO

Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven

hoeveelheid : 
+
-
uitverkocht

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035004388

Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven

Herzberg HG-CP267HO: 26cm Pannenkoek- En Crêpepan Met Marmeren Coating - 7 Gladde Gleuven

 


Maak kennis met de Herzberg HG-CP267HO, een 26cm Pannenkoek- en crêpepan met marmeren coating en een slank en veelzijdig 7-gleuven design, ontworpen om uw ontbijtervaring te verbeteren. Gemaakt met een food-grade coating, is deze pan niet alleen non-Teflon, maar ook 100% PFOA & PTFE-vrij, wat zorgt voor een gezonde en veilige kookomgeving voor jou en je gezin. De 3 mm dikke aluminium constructie, verkregen door een integraal spuitgietproces, biedt een verbeterde duurzaamheid en een snellere, gelijkmatigere verwarming.

 

Met zijn zeven gleuven kun je in deze pannenkoekenpan verschillende soorten voedsel tegelijk bakken, voor veelzijdige ontbijtcombinaties. De ergonomische handgreep blijft snel koel en biedt efficiënte warmte-isolatie tijdens uw kooksessies. De pan warmt snel en gelijkmatig op dankzij de stevigheid van gegoten aluminium, zodat uw pannenkoeken of omeletten perfect gaar zijn zonder donkere vlekken.

 

Pannenkoeken omdraaien is nu een genot met de zeven vormen die ontworpen zijn om snel en gemakkelijk om te draaien. Dankzij het ontwerp met ophanggaten kun je ze gemakkelijk opbergen in je keuken en zo kostbare ruimte besparen. De bodem uit drie lagen zorgt voor een gelijkmatige verwarming, slijtvaste antiaanbak eigenschappen en energiebesparende mogelijkheden. Het bakelieten handvat biedt warmte-isolatie, anti-kalk eigenschappen en een comfortabele grip.

 

Schoonmaken is een fluitje van een cent met de keramische antiaanbaklaag die PTFE-, PFOA-, LEAD- en CADMIUMVRIJ is. Deze pan is geschikt voor gas, fornuis, inductiekookplaat, elektrisch fornuis, halogeen en keramische kookplaten en biedt veelzijdige compatibiliteit. De pan is vaatwasmachinebestendig voor extra gemak.

 

Dankzij het multifunctionele ontwerp van deze pannenkoekenpan kunt u vlees, zeevruchten en groenten dichtschroeien en ontbijtklassiekers zoals pannenkoeken en gebakken eieren maken. Met een verbeterde dikte voor een uitzonderlijke warmteverdeling en een antiaanbaklaag van hoge kwaliteit garandeert deze pan telkens weer perfecte kookresultaten. De ergonomische handgreep zorgt voor gebruiksgemak, zodat u met plezier kunt koken. Met een afmeting van 46 cm, inclusief het handvat, een diameter van 26 cm en een dikte van 1,1 cm is de Herzberg HG-CP267HO de perfecte aanvulling op je keukenarsenaal.

 

 


Kenmerken:

  • Gezond en veilig koken: De Herzberg HG-CP267HO Pannenkoek- en crêpepan heeft een food-grade coating, waardoor hij niet teflon en 100% vrij van PFOA en PTFE is. Geniet van gezond en veilig koken voor u en uw gezin.
  • Efficiënte warmteverdeling: Gemaakt van 3 mm dik aluminium met behulp van een integraal spuitgietproces, zorgt deze pan voor duurzaamheid en snellere, gelijkmatigere verwarming. Bereik elke keer perfecte resultaten zonder donkere vlekken op uw pannenkoeken of omeletten.
  • Vlak ontwerp met zeven sleuven: Met het slanke en veelzijdige 7-sleuven effen ontwerp geeft deze pan een moderne en verfijnde toets aan uw ontbijtcreaties.
  • Eenvoudig omdraaien en opbergen: Pannenkoeken omdraaien is een fluitje van een cent met zeven vormen die ontworpen zijn om snel en gemakkelijk om te draaien. Dankzij het ontwerp met ophanggaatjes kun je de pan gemakkelijk opbergen in je keuken en zo kostbare ruimte besparen.
  • Veelzijdige compatibiliteit: Deze pan is geschikt voor gas, fornuis, inductiekookplaat, elektrisch fornuis, halogeen en keramische kookplaten en biedt veelzijdige compatibiliteit. Hij is vaatwasmachinebestendig, voor extra gemak.
  • Multifunctioneel koken: Van het dichtschroeien van vlees en zeevruchten tot het maken van ontbijtklassiekers zoals pannenkoeken en gebakken eieren, deze pannenkoekenpan is ontworpen voor veelzijdige kookopties en zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.
  • Anti-aanbaklaag: De hoogwaardige antiaanbaklaag is PTFE-, PFOA-, LEAD- en CADMIUMVRIJ, waardoor schoonmaken moeiteloos en gemakkelijk gaat. Geniet van het gemak van een antiaanbaklaag zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid.
  • Verbeterde Dikte: De verbeterde dikte van de pan zorgt voor een uitzonderlijke warmteverdeling, zodat u elke keer weer een perfect braad-, bak- of grillresultaat krijgt.
  • Ergonomische handgreep: De bakelieten handgreep zorgt voor warmte-isolatie, anti-kalk eigenschappen en een comfortabele grip, zodat je gemakkelijk en plezierig kunt koken.
  • Royaal formaat: Met een afmeting van 46 cm, inclusief het handvat, een diameter van 26 cm en een dikte van 1,1 cm is de Herzberg HG-CP267HO een substantiële toevoeging aan je keukenarsenaal en biedt zowel stijl als functionaliteit.

 


Specificaties:

  • Merk: Herzberg
  • Ontwerp: 7 Gleuven Effen Ontwerp
  • Kleur: Zwart
  • Pannenmateriaal: Gegoten aluminium
  • Coating: Marmeren antiaanbaklaag
  • Materiaal handvat: Bakeliet
  • Afmeting met handvat: 46cm
  • Diameter pannen: 26cm
  • Dikte: 1.1cm
Terug naar boven