Uitgebreid zoeken
» » Royalty Line RL-BW30M: Met Marmer Beklede Kookwokpan - 30cm
Wok, Wokpan, pannenset, pannen, keukengerei, marmeren bekleding, koekenpan, braadpan, pan, pan, braadpan, vierkante braadpan
Zoom

Royalty Line RL-BW30M: Met Marmer Beklede Kookwokpan - 30cm

Referentie -RL-BW30M
Fabrieksadviesprijs: 76.00€

Royalty Line RL-BW30M: Met Marmer Beklede Kookwokpan - 30cm

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5407004740263
  • ISBN : 76151010
  • Gewicht : 2.40 Kg
  • Volume : 0.01955 m3
  • (L x l x H) : 47.00 cm x 32.00 cm x 13.00 cm
  • Doos : 6 eenheden
  • Pallet : 72 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 65.5cm x 49cm x43cm

RL-BW30M
Royalty Line RL-BW30M: Met Marmer Beklede Kookwokpan - 30cm
 
 
LIGHT & DUURZAME
 
30cm
 
 Non-aanbaklaag
 
Handgrepen soft touch
 
Handgrepen blijven koel
 
Induction
 

Anti-aanbak marmer; Duurzaam & lichtgewicht schaal; Anti-bacterieel; Wasbaar in de vaatwasser;
 

Duurzaam, bestendig en non-stick !!! Vanwege het bakproces, de buitenste afdekking is sterker dan ooit en kan langer

 

duren dan gewone coatings.

 

 

Pre-conditionering van uw keuken


Door het verwijderen van alle labels, was voorzichtig en spoel uw pan met zachte zeep en water. Daarna droog uw pan

 

met een zachte doek. conditioneren dan de pan met een beetje plantaardige olie en veeg de overtollige. Periodieke

 

conditionering kunnen de prestaties van uw anti-aanbakpan te behouden.

 

Reinigingsinstructies


Onmiddellijk na het koken, koelen uw pan op een hittebestendige ondergrond. Probeer niet om af te koelen door het gieten

 

van koud water in de hete pan. Als er wordt gedroogd voedsel vlekken, genieten van uw pannen in heet water voordat u

 

verder gaat. Reinig uw pan met zachte zeep en warm water. In het ideale geval gebruik maken van niet-schurende

 

reinigingsproducten ontworpen voor anti-aanbak oppervlakken. Onze kookgerei is ontworpen om u maximale prestaties

 

met een minimale inspanning te geven. De hand wassen met warm water en zeep is meestal voldoende om

 

gebruiksvoorwerpen schoon te maken. Als alternatief kunt u uw pan met vaatwasser schoon te maken. Wij adviseren u om

 

uw handen te wassen voor een langere levensduur van het product.

 

 

Gebruik niet de extreem hoge hitte op uw pan. Vermijd het gebruik van een harde spons en scherpe metalen voorwerpen

 

zoals vorken en messen op de binnenvoering. Do leeg kookgerei geen reactie op een hete brander of in een hete oven na

 

het koken. Plaats de siliconen grepen uit de buurt van directe warmte. Laat geen hete olie onbeheerd op de pan. Niet

 

bewaren van voedsel in uw pan na het koken, in plaats van het gebruik van een andere container.

 

 

Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken