Uitgebreid zoeken
» » » Herzberg HG-8034BW: Verhuisbaar wasrek - Zwart kunststof met witte buizen
wasgoed, kleding drogen, in de zon drogen, wasmand, wasdag, kledingverzorging, kledingverzorging, kledingrek, verplaatsbaar kledingrek, kleding, herzberg, producten online, groothandel, dropshipper, dropship, dropshipping in Europa, leverancier in Europa,
Zoom

Herzberg HG-8034BW: Verhuisbaar wasrek - Zwart kunststof met witte buizen

Referentie -HG-8034BW
Fabrieksadviesprijs: 99.00€

Hoogwaardige stalen en ABS-kunststof constructie. 6 opvouwbare en inklapbare planken. 4 stevige planken. Veelzijdige zijdelingse inklapbare steunen. Poeder gecoate stalen balk.

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Vragen voor een offerte

Ik heb dit product elders goedkoper.
Delen :
  • EAN : 5404035003558
  • Gewicht : 3.80 Kg
  • Volume : 0.01849 m3
  • (L x l x H) : 79.00 cm x 12.00 cm x 19.50 cm
  • Doos : 1 eenheden
  • Pallet : 81 (Eenheden)
  • Doosafmetingen : 79cm x 12cm x 19.5cm

Productbeschrijving en specificaties

Herzberg HG-8034BW Moving Clothes Rack van zwart kunststof met witte buizen, een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al je wasgoed en kleding organisatie. Dit ophangrek biedt een reeks functies die ontworpen zijn om uw leven gemakkelijker te maken en uw kleding goed georganiseerd te houden.


Dit bewegende rek is gemaakt van duurzaam en stevig staal van hoge kwaliteit en heeft een poedercoating die bescherming biedt tegen roest en corrosie, zodat het lang meegaat. De basis en het apparaat zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof, dat een duurzame verbinding vormt met het metalen frame, wat de algehele stabiliteit en stevigheid van het rek ten goede komt.


Met zes inklapbare en inklapbare planken biedt dit wasrek voldoende ruimte om je wasgoed aan de lucht te drogen en je droogbehoeften uit te breiden. Met de veelzijdige inklapbare rekken aan de zijkant kun je de opstelling aanpassen aan je specifieke behoeften.


De basis van het rek wordt ondersteund door twee gepoedercoate massief stalen stangen, die zorgen voor een betere stabiliteit en extra ruimte bieden om schoenen te drogen of op te bergen. Beide bovenzijden van het rek zijn voorzien van functionele hangersleuven met twee vleugels, zodat er voldoende ruimte is tussen de kledingstukken om ze optimaal te laten drogen of netjes op te bergen.


Het kledingrek is ontworpen voor eenvoudige mobiliteit en heeft een handig wielontwerp met vier vergrendelbare wielen. Hierdoor kun je het rek moeiteloos van buiten naar binnen verplaatsen, terwijl de vergrendelbare wielen de lading op zijn plaats houden.


Het Herzberg HG-8034BW Moving kledingrek is licht van gewicht en eenvoudig inklapbaar voor handige opslag, zodat het niet teveel ruimte in beslag neemt als het niet gebruikt wordt. Bovendien is het rek eenvoudig te monteren dankzij de stap-voor-stap handleiding die bij het product wordt geleverd.


Dit verplaatsbare kledingrek is veelzijdig en doet dienst als praktisch droogstation, kledingopberger en open garderobe. Dankzij de stevige en duurzame constructie, in combinatie met het lichtgewicht ontwerp, is het gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren.

 

 

Kenmerken:

Hoogwaardige constructie van staal & ABS-kunststof: Het rek is gemaakt van duurzaam en stevig staal, samen met hoogwaardig ABS-plastic, wat zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar product.
6 Opvouwbare en inklapbare planken: Het rek heeft zes planken die gemakkelijk opgevouwen en ingeklapt kunnen worden, zodat er voldoende ruimte is om kleding te drogen en op te bergen.
4 Planken voor zwaar gebruik: De planken zijn ontworpen met een structuur van vier niveaus, voor een efficiënte organisatie en opslag van kleding en andere items.
Veelzijdige zijwaartse vouwrekken: De inklapbare rekken aan de zijkant bieden een veelzijdige configuratie, zodat je het rek kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.
Stalen stang met poedercoating voor meerdere doeleinden: De stalen stang heeft een poedercoating voor extra bescherming tegen roest en corrosie, waardoor hij geschikt is voor verschillende omgevingen.
Staal met poedercoating: Het hele rek, inclusief het frame en de basis, heeft een poedercoating om de duurzaamheid en slijtvastheid te verbeteren.
4 vergrendelbare wielen: Het rek is uitgerust met vier vergrendelbare zwenkwielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en veilig op zijn plaats staat.
Roest- en corrosievrij: De gebruikte materialen en coatings zorgen ervoor dat het rek bestand blijft tegen roest en corrosie, waardoor het uiterlijk en de functionaliteit behouden blijven.
14 sleuven voor zijvleugelhangers: Het rek heeft 14 zijvleugelhangersleuven, waardoor er voldoende ruimte is om kleding op te hangen voor optimaal drogen of netjes organiseren.
De goed ondersteunde basis zorgt voor meer stabiliteit: De basis van het rek is ontworpen met stevige stalen staven voor een uitstekende stabiliteit, waardoor kleding en andere items veilig kunnen worden opgeborgen.
Stevig en duurzaam: De combinatie van hoogwaardige materialen en constructie zorgt ervoor dat het rek stevig en duurzaam is.
Eenvoudig te monteren: Het rek is eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van een bijgeleverde stap-voor-stap handleiding, waardoor de installatie snel en probleemloos verloopt.
Lichtgewicht, handig mee te nemen en te vervoeren: Ondanks de stevige constructie is het rek licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen en te vervoeren is als dat nodig is.
Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden: Het rek is geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik en biedt flexibiliteit en gemak op basis van jouw voorkeuren en behoeften.

 


Specificaties:

Merknaam: Herzberg
Kleur: Zwart & Wit
Materiaal frame: Hoogwaardig Staal & ABS Plastic
Item Afmeting: 75-126cm x 64cm x 170cm
Wing Breedte: 64cm
Item Gewicht: 3.6 kg
Planken voor zwaar gebruik: 4 niveaus
Vleugelhangersleuven: 14 zijden

Terug naar boven